MiltoZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 ....ps: όλα αυτά είναι σε εντελώς θεωρητικό προσωπικό επίπεδο, γιατί αυτή την εποχή δεν ασχολούμαι ούτε με το forza, ούτε με το LFS, το έχω γυρίσει στο WoW ο καμένος Περαστικά
p3tran Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 sorry αλλα ειδικα στο θεμα forza, απλα δεν μπορω να ακουω βλακιες. δεν αρχισα εγω αυτη την κουβεντα, εσυ μας κοτσαρες απο μονος σου τις ανισοτητες που δεν ισχυουν, παρʼολο που δεν εχεις ασχοληθει ποτε σοβαρα με το game... πιο σοβαρη συγκριση παντα ειμαι προθυμος να κανω, γιατι και το game γουσταρω και γενικοτερα ειμαι fan του racing.
IceMatrix Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Το να καταφεύγουμε σε προσωπικές κριτικές και χαρακτηρισμούς σημαίνει έλλειψη επιχειρημάτων για αυτό που συζητάτε. Σε καμία περίπτωση με αυτά τα επιχειρήματα δεν θα καταφέρετε να πείσετε αυτούς που διαβάζουν την συζήτηση αυτή ότι η γνώμη σας είναι και σωστή...και μην βγείτε τώρα να μου πείτε ότι δεν σας νοιάζει κι ότι μιλάτε για να πείτε μόνο την αποψή σας γιατί αυτά είναι παπαριές...αν θέλατε να έχετε γνώμη μόνο για τον εαυτό σας δεν θα γράφατε σ ένα φόρουμ. Τώρα πάμε παρακάτω... το μόνο "σοβαρό" επιχείρημα ΚΑΤΑ του forza που καταλήξαμε είναι ότι δεν έχει In car camera.(το ότι δεν μπορώ να το παίξω με άλλη τιμονιέρα των 23435 ευρώ ή χειριστήριο ή με το ποντίκι μου...ειναι απλά αστείο επιχείρημα για να μειώσεις κάποιο παιχνίδι, αν θες να μειώσεις το hardware που τρέχει το παιχνίδι μια χαρά επιχείρημα είναι) ΔΕΚΤΟ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ... αφού ενοχλεί αρκετούς simades συμπεριλαμβανομένου κι εμένα...όμως όταν ξεκινάς με κάποια δεδομένα όπως DVD9, 300+αυτοκίνητα, χιλιάδες συνδυασμούς από parts, 30+ πίστες και ήχο που είναι ηχογραφημένος σε δυναμόμετρο ξεχωριστά για κάθε αυτοκίνητο...νομίζω ότι καταλαβαίνουμε πιο εύκολα γιατί λείπει η in car camera...είχαν δηλώσει εξ αρχής ότι έχουν πρόβλημα με τον χώρο. Όμως αν δεν βρίσκουμε άλλο αρνητικό στο πακέτο που λέγεται forza αυτό το κάνει απλά να υπερέχει...ΓΙΑΤΙ? γιατι πολύ απλά αν πάρουμε όλα τα υπόλοιπα ονόματα που έπεσαν στην κουβέντα θα βρούμε αμέσως πολύ περισσότερα του ενός αρνητικά... Πολύ καλά όλα τα παιχνίδια που αναφέρατε όμως σαν ΠΑΚΕΤΑ είναι σε πολύ μειονεκτική θέση σε σχέση με το forza...σε μεμονομένους τομείς μπορεί να υπερέχουν...( Σε όλα τα sim που αναφέρατε θα πρόσθετα και το Street Legal Racing : Redline ) πάντως για να έχουμε μια In car camera Που να εξομοιώνει την πραγματικότητα θα πρέπει να έχουμε και μία αξιοπρεπή οθόνη σε ίντσες τουλάχιστον...γιατί μη μου πείτε ότι το dash του αυτοκινήτου σας είναι 21 ίντσες...οπότε στα επιχειρήματα μας για την έλλειψη in car camera βάζουμε και μία οθόνη 60 ιντσών τουλάχιστον...ααα και μη ξεχάσουμε χώρο για τα πετάλια...δεν λέει να τα βάζουμε στην πλάτη μας... άρα και περισσότερο χώρο στο δωμάτιο για να χωράει μια υποτιπώδης τιμονιέρα...δεν κάνει κακό. πραγματικότητα > simulation > φαντασία
p3tran Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 οποιος εχει μπει σε πιστα εστω και μια φορα στη ζωη του, ξερει πολυ καλα οτι τα ματια ειναι παντα καρφωμενα στο δρομο, και συγκεκριμενα στην επομενη στροφη, και οχι στο ....ραδιοφωνο και την ...ταπετσαρια :/ αντε γιατι θα μας τρελανετε εσεις οι <<ραλιστες>>.. το forza εχει επικεντρωσει σε ολα αυτα που πρεπει να ειναι το επικεντρο καθε καλου εξομοιωτη. και προσωπικα, προτιμω 1000 φορες η turn10 να διαθεσει το χρονο της στο επομενο forza για βελτιστοποιηση του (ηδη τρομερου) engine, και διακανονισμο των αυστηρων ορων απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες, αντε και καλυτερη χρηση των replays, παρα να καθονται να σκαναρουν ....ταπετσαριες !!!! οποιος θελει ταπετσαριες, ευτυχως υπαρχουν αρκετα games που διαθετουν. και στο 360, και αλλου.
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Έλα ρε, βγήκε το ΝΒΑ 2k8 demo, θα λιώσωωωωωω.
littlelouievegos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Το να καταφεύγουμε σε προσωπικές κριτικές και χαρακτηρισμούς σημαίνει έλλειψη επιχειρημάτων για αυτό που συζητάτε.Σε καμία περίπτωση με αυτά τα επιχειρήματα δεν θα καταφέρετε να πείσετε αυτούς που διαβάζουν την συζήτηση αυτή ότι η γνώμη σας είναι και σωστή...και μην βγείτε τώρα να μου πείτε ότι δεν σας νοιάζει κι ότι μιλάτε για να πείτε μόνο την αποψή σας γιατί αυτά είναι παπαριές...αν θέλατε να έχετε γνώμη μόνο για τον εαυτό σας δεν θα γράφατε σ ένα φόρουμ. Δεκτο και απολυτα σωστο και πρωτον που κατακρινω ειναι ο ιδιος μου ο εαυτος για αυτο. Απλα αν δεις τα ποστ μου θα διαπιστωσεις οτι αναφερω οτι ΕΜΕΝΑ ενοχλει και για αυτο εγραψα την προσωπικη μου αποψη. Δεν εχω τπτ με το παιχνιδι (το οποιο παρεπιπτοντως τονισα οτι ειναι πολυ καλο σε ολους τους αλλους τομεις και εντυπωσιαστηκα που μια κονσολα παρουσιασε κατι τοσο καλο) ουτε με το xbox360 προσωπικα, απλα ανεφερα οτι για εμενα ειναι απαραδεκτο να μην υπαρχει driver cam.Αυτο ομως που αναφερεις για το forum δεν το καταλαβαινω.. Στο forum εκφραζεις την αποψη σου και κανεις διαλογο, δεν προσπαθεις να επιβαλλεις την αποψη σου.. Δεν εχω να πεισω κανενα για τιποτα και δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι εχουν αναγκη απο εμενα για να κρινουν αν κατι τους κανει ή οχι.. Nα στο πως και αλλιως; Δεν εχω την παραμικρη φαγουρα εαν ο ολος ο κοσμος το γουσταρει αν εμενα δεν μου κανει κατι..Αποψη εχουν οι πιο πολλοι ευτυχως και διαλεγουν τι τους κανει για τους λογους τους αναλογως.. Αλλα το να ακους 4-5 πραγματα και να μαθαινεις κατι που δεν ξερεις δεν ειναι κακο, ουτε να ακους και την αποψη του αλλου. Κακο ειναι να θεωρεις οτι μονο εσυ εχεις δικιο και οι αλλοι αδικο. Και πουθενα δεν το εκανα αυτο στα ποστ μου, απλα εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη. Τώρα πάμε παρακάτω... το μόνο "σοβαρό" επιχείρημα ΚΑΤΑ του forza που καταλήξαμε είναι ότι δεν έχει In car camera.(το ότι δεν μπορώ να το παίξω με άλλη τιμονιέρα των 23435 ευρώ ή χειριστήριο ή με το ποντίκι μου...ειναι απλά αστείο επιχείρημα για να μειώσεις κάποιο παιχνίδι, αν θες να μειώσεις το hardware που τρέχει το παιχνίδι μια χαρά επιχείρημα είναι) ΔΕΚΤΟ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ... αφού ενοχλεί αρκετούς simades συμπεριλαμβανομένου κι εμένα...όμως όταν ξεκινάς με κάποια δεδομένα όπως DVD9, 300+αυτοκίνητα, χιλιάδες συνδυασμούς από parts, 30+ πίστες και ήχο που είναι ηχογραφημένος σε δυναμόμετρο ξεχωριστά για κάθε αυτοκίνητο...νομίζω ότι καταλαβαίνουμε πιο εύκολα γιατί λείπει η in car camera...είχαν δηλώσει εξ αρχής ότι έχουν πρόβλημα με τον χώρο. Νομιζω ομως οτι και εσυ ξεφευγεις οταν αναφερεσε σε αστεια επιχειρηματα απο αλλους για την cockpit cam,αφου τα αλλα ειναι καλα..Το ιδιο μπορει να σκεφτομαι και εγω για εσενα αλλα δεν το εκφραζω με τετοιο τροπο. Δεν προσπαθω να μειωσω κανενα παιχνιδι και ποσως με ενδιαφερει αν το forza 2 ηταν στο pc ή στο ps3 ή στο xbox360, παντου τα ιδια θα ελεγα.. Απλα δεν με προδιαθετει να το παιξω με πορωση οταν δεν αισθανομαι οτι καθομαι στην θεση του οδηγου, βλεπωντας τιμονι και ταμπλω μπροστα μου. Ουτε εχω προβλημα με κανενα που το παιζει, προβλημα εχω οταν πανε να με βγαλουν προβληματικο γιατι εγω δεν το γουσταρω για αυτο το λογο. Απλα και ωραια.. Καλως ή κακως οι developers θελαν να επικεντρωθουν σε ολους τους ολους τομεις για ενα πολυ καλο αποτελεσμα και αδιαφορησαν για αυτο. Δεκτο αλλα δυστυχως εμενα και σε πολλους αλλους δεν μας κανει. Οταν εγω εχω συνηθισει να παιζω με driver cam απο την εποχη του test drive δεν αλλαζω συνηθειες.. Όμως αν δεν βρίσκουμε άλλο αρνητικό στο πακέτο που λέγεται forza αυτό το κάνει απλά να υπερέχει...ΓΙΑΤΙ?γιατι πολύ απλά αν πάρουμε όλα τα υπόλοιπα ονόματα που έπεσαν στην κουβέντα θα βρούμε αμέσως πολύ περισσότερα του ενός αρνητικά... Πολύ καλά όλα τα παιχνίδια που αναφέρατε όμως σαν ΠΑΚΕΤΑ είναι σε πολύ μειονεκτική θέση σε σχέση με το forza...σε μεμονομένους τομείς μπορεί να υπερέχουν...( Σε όλα τα sim που αναφέρατε θα πρόσθετα και το Street Legal Racing : Redline ) Ακριβως κανενα πακετο δεν ειναι τελειο. Οποτε ο καθεις επικεντρωνεται σε οτι τον προδιαθετει και θεωρει οτι τον εκφραζει περισσοτερο σαν συνολο. Και αυτο εκανα και εγω εξεφρασα την αποψη μου που σε καποιους δεν ειναι αρεστη γιατι βλεπεις ειναι παιχνιδι του 360.. πάντως για να έχουμε μια In car camera Που να εξομοιώνει την πραγματικότητα θα πρέπει να έχουμε και μία αξιοπρεπή οθόνη σε ίντσες τουλάχιστον...γιατί μη μου πείτε ότι το dash του αυτοκινήτου σας είναι 21 ίντσες...οπότε στα επιχειρήματα μας για την έλλειψη in car camera βάζουμε και μία οθόνη 60 ιντσών τουλάχιστον...ααα και μη ξεχάσουμε χώρο για τα πετάλια...δεν λέει να τα βάζουμε στην πλάτη μας... άρα και περισσότερο χώρο στο δωμάτιο για να χωράει μια υποτιπώδης τιμονιέρα...δεν κάνει κακό. πραγματικότητα > simulation > φαντασία Σιγουρα ισχυει η τελευταια σου προταση δεν νομιζω οτι αμφιβαλλει κανεις.. Αλλα νομιζω οτι το πηγες πολυ μακρια και το καταλαβαινεις και ο ιδιος. Δεν ζητησα cockpit αυτοκινητου για να θελω 60αρα οπως ειμαι στο αμαξι μου, τωρα μην το κανουμε τα παιδια παιζειν.. Oυτε να παιζεται οπωσδηποτε με πεταλιερες πανακριβες και οχι με αυτη του 360, ουτε τασακια, λεπτομερη ταμπλω και τετοια.. Μια γαμ.. driver cam ζητησα που δεν την ειδα και πρεπει κατα την γνωμη μου να ειναι standard σε ενα σοβαρο sim game..Την οποια καποια game οχι απλα εχουν αλλα την ρυθμιζουν καθ υψος , βαθος και μηκος απο τα ταμπλω, για να βλεπουν οπως τους βολευει καλυτερα μεσα ομως απο το αμαξι οπως στην πραγματικοτητα. Για καποιους αυτο δεν ειναι σημαντικο για μενα ειναι.
Wolfidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει λύση για την in-camera στο Forza, και είναι πολύ απλή!!!! Εύκολα, μα πολύ εύκολα μπορεί να δεχθεί το Forza in camera με ένα απλό Patch!!!! Λοιπόν, δώστε βάση άσχετοι: Μπορεί κάποιος να σχεδιάσει πάνω σε χαρτόνι το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να το κόψει στο ανάλογο μέγεθος κ μετά να το κολλήσει πάνω στην τηλεόραση του! (αν θέλει μπορεί να σχεδιάσει διάφορα εσωτερικά κ να τα αλλάζει για να μην βαριέται) Έτσι μπορεί να χαίρεται ότι οδηγεί από μέσα.... :mrgreen:
damis72 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει λύση για την in-camera στο Forza, και είναι πολύ απλή!!!! Εύκολα, μα πολύ εύκολα μπορεί να δεχθεί το Forza in camera με ένα απλό Patch!!!! Λοιπόν, δώστε βάση άσχετοι: Μπορεί κάποιος να σχεδιάσει πάνω σε χαρτόνι το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να το κόψει στο ανάλογο μέγεθος κ μετά να το κολλήσει πάνω στην τηλεόραση του! (αν θέλει μπορεί να σχεδιάσει διάφορα εσωτερικά κ να τα αλλάζει για να μην βαριέται) Έτσι μπορεί να χαίρεται ότι οδηγεί από μέσα.... :mrgreen: Σωστός !!!! LOL Ρε παιδιά ... τι το συνεχίζετε .. λες και θα άλλαξει κανείς άποψη για το αν του αρέσει η όχι το Forza ή οποιοδήποτε Racing Sim... ανάλογα με τα γούστα του καθενός ...
littlelouievegos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 LOL@Wolfidis Βρε Dami αυτο λεω οτι δεν εχω καμια διαθεση να αλλαξω την αποψη κανενος.. Λυσσαξα να το αναφερω απο το πρωτο ποστ οτι ειναι προσωπικη μου αποψη που απλα την καταθετω, χωρις να παραγνωριζω οτι προκειται για ενα πολυ καλο game.. Για αλλο λογο τραβηξε η συζητηση τοσο..
The_Sheep Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 erotisi: se xbox xoris skliro kai karta mnimis mporei kaneis na paiksei ena game kai na exei kapio save?
IceMatrix Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 erotisi: se xbox xoris skliro kai karta mnimis mporei kaneis na paiksei ena game kai na exei kapio save? oxi den mporeis... p.s. se 360 ennoeis fantazomai
papadakn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 οποιος εχει μπει σε πιστα εστω και μια φορα στη ζωη του,ξερει πολυ καλα οτι τα ματια ειναι παντα καρφωμενα στο δρομο, και συγκεκριμενα στην επομενη στροφη, και οχι στο ....ραδιοφωνο και την ...ταπετσαρια :/ αντε γιατι θα μας τρελανετε εσεις οι <<ραλιστες>>.. το forza εχει επικεντρωσει σε ολα αυτα που πρεπει να ειναι το επικεντρο καθε καλου εξομοιωτη. και προσωπικα, προτιμω 1000 φορες η turn10 να διαθεσει το χρονο της στο επομενο forza για βελτιστοποιηση του (ηδη τρομερου) engine, και διακανονισμο των αυστηρων ορων απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες, αντε και καλυτερη χρηση των replays, παρα να καθονται να σκαναρουν ....ταπετσαριες !!!! οποιος θελει ταπετσαριες, ευτυχως υπαρχουν αρκετα games που διαθετουν. και στο 360, και αλλου. Έχει πολύ πλάκα να σε βλέπω να γράφεις σεντόνια προσπαθώντας να αντιπαρατεθείς με οποιαδήποτε διαφορετική άποψη απο τη δική σου. Εϊσαι το ίδιο γραφικός είτε προσπαθείς να πείσεις κάποιο παιδί εδώ πέρα πως κακώς δεν βολεύται να παίζει fps με το joypad του 360 είτε θέλοντας ντε και καλα να αποδείξεις ότι σε ένα παιχνίδι οδήγησης το In car view είναι στοιχείο που δεν προσθέτει πόντους στην αίσθηση που αποκομίζει ο χρήστης απο τον εξομειωτή. Ζώ και αναπνέω για την μέρα που κάποιος θα γράψει κάτι διαφορετικό απο αυτό που έχεις στο κολημμένο σου μυαλό για το 360 και εσύ απλά θα πείς "οκ, σέβομαι την άποψη σου αλλά διαφωνώ". Μέχρι τότε καλή επιτυχία στην αποστολή σου να ευθυγραμίσεις όλα τα μέλη του Insomnia με τα δικά σου πιστεύω. PS Μήπως θυμάσαι μια φορά απο τις άπειρες που έχεις οδηγήσει σε πίστα περίπου σε ποιο ύψος ήταν το οπτικό σου πεδίο? Επίσης προσπάθησε να θυμηθείς αν αυτό το στρογγυλό πράμα που όταν το γυρνάς στρίβουν οι ρόδες φαίνεται ή όχι κατά την οδήγηση. Όπως επίσης και αν ο οδηγός έχει οπτική αίσθηση των χεριών του (δεν λέω ότι κοιτάς τα χέρια σου όταν οδηγάς, απλά έχεις στο οπτικό σου πεδίο). Γιατί με αυτά που γράφεις, ή δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα οδήγηση ή έχεις κάνει καμια πατέντα και οδηγάς το αυτοκίνητο σου στην πίστα καθισμένος στο καπώ με ένα 360 joypad χέρι. PS2 Στο pgr3 με ποια κάμερα παίζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις