Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχώς το xbox live το έχω καταργήσει εδώ και μήνες λόγω φλασαρισμένης κονσόλας. Όσον αφορά τις αντιρρήσεις μου, απλώς να πω (και το λήγω εδώ, να μην κουράζουμε και το λαό του insomnia) ότι αν το Forza υποστήριζε καλύτερες τιμονιέρες θα το έπαιζα πολύ περισσότερο.

Γιατί είναι πάρα πολύ παιχνίδι και αυτό το λέω συνέχεια από τότε που είχε πρωτοβγεί το πρώτο Forza. Όταν τρωγόμουν νυχθημερόν με τους Playstation-άκηδες, προκειμένου να τους πείσω ότι το GT είναι υποδεέστερο. Εις μάτην!

Δημοσ.

paidia sovara tora peite mou pio einai pio realistiko (oxi apo thema timonieras klp me joypad) apo to forza kai pao kai to pairno avrio kiolas original.

ego ksero apla oti exo paiksei oti paizei sto pc apo driving fash kai pira to xbox prin tris mines kai apo race exo to flatout, to dirt kai to forza kai me to forza exo athei plaka me ton realismo tou...

diladi ti na to kaneis to ralaki an to amaksi vgenei sto grasidi kai apla xanei ligo xrono...

sto forza h odigikh symperifora plisiazei to pragmatiko, kai pistevo oti afto einai pou kanei th diafora....

Δημοσ.

Αν μιλάμε για ένα συνολικό πακέτο "εξομείωση + γραφικά + ήχοι + licenses + βάση χρηστών + game controls (δηλ. να παίζεται και με joypad)" νομίζω ότι το Forza 2 είναι το καλύτερο, οπότε καλά κάνεις και ασχολείσαι μαζί του. Δεν συγκρίνεται με τα άλλα "ραλάκια" που ανέφερες.

Επειδή μίλησες πολλές φορές για "ρεαλισμό", να προσθέσω ότι όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο Forza είχε επικεντρωθεί ακριβώς σε αυτό το πονεμένο θέμα. Δηλαδή δεν προσπάθησε να γίνει άλλο ένα ευχάριστο και arcade ραλάκι (έχουμε γεμίσει τέτοια). Αντίθετα πήρε το δύσκολο δρόμο (ειδικά για τις κονσόλες!) και πούλησε το concept "this is a racing simulator". Είχε βεβαίως και επιλογές για arcade settings, αλλά η ουσία του παιχνιδιού ήταν διαφορετική.

Καλώς ή κακώς τα racing simulators (και γενικά οι εξομοιωτές) απευθύνονται ως γνωστόν σε "ειδικό κοινό" και δεν είναι εύκολο να γίνουν mainstream. Το Forza τα κατάφερε. Ρωτήστε παρά έξω πόσοι γνωρίζουν το LFS, το netKar, το rFactor, το επερχόμενο KartSim και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Υπό αυτή την έννοια οι devs του Forza πρωτοτύπησαν και μπράβο τους, τέτοια παιχνίδια χρειαζόμαστε για να ελαττωθούν τα NFS-clones σκουπίδια.

Δημοσ.
οντως το lfs ειναι πολυ ωραιο αμα εισαι λιγο ..τυφλος

καλα, εσεις οι <<σοβαροι>> simαδες μιλατε για ...καμερες προκειμενου να κρινετε το καλυτερο,

και οχι για πιο σημαντικα πραγματα οπως πχ τριβη, ολισθηση, επαναφορα, μεταφορα βαρους κλπ κλπ?

θα πρεπει να ξημερωσε νεα εποχη για τους εξομοιωτες και δεν το πηρα χαμπαρι....

κοίτα να δείς που νόμιζα ότι μιλούσαμε για εξομοιωτές και όχι για τα καλύτερα γραφικά. Κανείς δεν λέει ότι το forza είναι κακό παιχνίδι ή ότι δεν έχει ένα σεβαστό επίπεδο ρεαλισμού. Αλλά απο εκεί και πέρα φαίνεσαι υπέρ του δέωντος προκατειλημένος αν δεν καταλαβαίνεις για ποιον λόγο είναι foul η έλλειψη in car camera. Εκτός και αν εσύ οδηγείς απο το καπώ του αυτοκινήτου σου, ή αν θα τρελαινόσουνα με ένα flight sim που δεν είχε cockpit cam.

για δωσμου το gamertag σου ρε zeppos να κανουμε καννα online meeting στο forza να δουμε απο πρωτο χερι τις αντιρρησεις σου..

Και εν τέλει, αν τη βρίσκεις τόσο πολύ με το συγκεκριμένο παιχνίδι (ή για να το πάω παραπέρα, με τη συγκεκριμένη κονσόλα) με γεια σου με χαρά σου, αλλά μην έχεις το στυλάκι του και καλά "τα ξέρω όλα εγώ και όποιος έχει αντίρηση ας μπεί στο xbox live να τον κεράσω ένα τσαγάκι". Δεν κάνουμε συζήτηση δημοτικού, κανείς δεν θέλει να πείσει τον άλλον, γνώμες διατυπώνουμε. Λές και αν κάνεις καλύτερο χρόνο απο τον nzeppos και κάθε nzeppo θα αποδείξεις ότι το forza είναι καλύτερο sim απο το LFS.

Άσε που προσωπικά πιστεύω πως ο καλός simas θα φανεί στο RBR και όχι στο σαφώς πιο "στρογγυλεμένο" forza. Πολύ καλό παιχνίδι αλλά σαφώς για ένα πιο ευρή και κατά συνέπεια λιγότερο σκληροπυρηνικό κοινό.

Εντελώς φιλικά

Δημοσ.

ε ρε ζεππος, οπως ειδες την ψιλιαστηκα οτι δεν παιζεις live forza, οποτε λογικο ειναι που εχεις κρεμασμενο το lfs ακομα στην υπογραφη σου.

δεν σου φταιει η παιχνιδαρα αν εσυ την εχεις ακρωτηριασει..

ps.

ασε ρε papadakn που θα μου συγκρινεις την φαντασια με τον ρεαλισμο..

ειπαμε, καλη φυσικη. τελία. τιποτα αλλο. τι να κλ@σει η cockpit cam σε σχεση με ολα αυτα που λειπουν.

οσο για εκει που το πας, πηγαινετο μονος σου. εγω μιλαω για το forza σε σχεση με αλλα παρομοια games.

Δημοσ.

Το ζητημα νομιζω οτι το κουρασαμε.. Αν καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι ΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ ΣΑΝ ΕΞΟΜΟΙΩΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ COCKPIT CAM δεν φταιει κανεις..

Δεν γινεται αυτο που κανανε.. Ειναι σαν να πυροβολεις τον εαυτο σου στο ποδι με αυτη την κινηση. Ωραιο παιχνιδι εθιστικοτατο τρομερα physics καλα γραφικα καλα μοντελα καλο μοντελο τηλεμετριας πολλα καλα.. Αλλα οταν πιανω το τιμονι στα χερια μου θελω να βλεπω τιμονι οχι καπω ουτε αμαξακι απο πισω λες και παιζω arcade.. Τελος..

Τωρα για το ποσο συγκρινεται το Forza2 με το RBR και το LFS ειναι αλλη ιστορια.. Αν τα παιξετε θα το καταλαβετε..

Δημοσ.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι, αν δεν κάνω λάθος, το Forza online έχει μέχρι 8 αυτοκίνητα. Το LFS έχει πλέον 32. Δεν αλλάζω ούτε έναν (από τους 7574) online γύρους μου με μερικούς γύρους στο Forza online. Αυτό όμως είναι προσωπική άποψη, δεν λέω ότι το Forza δεν είναι καλό παιχνίδι.

Από το LFS θεωρώ πως δεν λείπει σχεδόν τίποτα σημαντικό για έναν racing simmer (ναι, ακόμα κι αν προς το παρόν έχει dx8 γραφικά), γι'αυτό και έχει τέτοια απήχηση στη hard core racing online κοινότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το LFS έχει υπό μία έννοια αυτο-απομονωθεί, γιατί οι περισσότεροι χρήστες του δεν μπαίνουν καν στον κόπο να συμμετέχουν σε άλλες online racing communities (π.χ. στη Race Sim Central ή την Blackhole Motorosports). Και αυτό είναι μάλλον μειονέκτημα.

Κάτι τελευταίο και βάζω πραγματική τελεία, γιατί εδώ είναι 360 thread. Μην ξεχνάτε ότι το LFS είναι διαρκώς under development. Την τελική του μορφή θα την πάρει σε τουλάχιστον 4-5 χρόνια από σήμερα.

Για την in-car cam τα έχουμε ξαναπεί. Αν και η έλλειψή της είναι τεράστιο φάουλ της Turn10, τουλάχιστον τους παραδέχομαι για την ειλικρίνειά τους. Γιατί κάτω από την πίεση της κριτικής (και της γκρίνιας) ανακοίνωσαν (πολύ πριν βγει το παιχνίδι) ότι είναι αδύνατον να κάτσουν να φτιάξουν in-car γραφικά για τα... αμέτρητα αμάξια του Forza. Τα υπόλοιπα simulators που κυκλοφορούν, έχουν μεν in-car cams αλλά μόνο για μερικές δεκάδες αμάξια (και με γραφικά ασυγκρίτως υποδεέστερα του Forza).

Το οποιο σημαίνει ότι τουλάχιστον αναγνωρίζουν το ζήτημα και ευελπιστούμε να το "διορθώσουν" στο Forza 3.

ps: όλα αυτά είναι σε εντελώς θεωρητικό προσωπικό επίπεδο, γιατί αυτή την εποχή δεν ασχολούμαι ούτε με το forza, ούτε με το LFS, το έχω γυρίσει στο WoW ο καμένος :)

Δημοσ.
Το ζητημα νομιζω οτι το κουρασαμε.. Αν καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι ΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ ΣΑΝ ΕΞΟΜΟΙΩΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ COCKPIT CAM δεν φταιει κανεις..

ειπαμε να εισαι σοβαρος!!

ειναι πιο ρεαλιστικο ενα παιχνιδι που οδηγας ....ψευτικα αυτοκινητα (της φαντασιας αυτουνου που το φτιαξε) σε ψευτικες πιστες,

και εχει μια (μετρια) cockpit cam με απηρχαιωμενα γραφικα και μαπα ηχο,

ή ενα παιχνιδι που εχει μεσα μοντελοποιημενα στην εντελεια σε οψη, στατιστικα και φυσικη ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ,

με ρεαλιστικα γραφικα και ρεαλιστικο ηχο, που παρεπιπτωντος ειναι και 3-4 κλασεις πιο πανω απο το αλλο?

αντε γιατι θα μας τρελανετε βραδιατικα...

καταλαβαινω τη συνηθεια σας και την τιμονιερα που ισως ηδη εχετε στο pc,

αλλα στην προκειμενη εσεις χανετε, ειδικα αν το παιζετε οτι ασχολειστε σοβαρα με racing games, και κανεις αλλος.

τα features που εχει πακετακι το forza, ουτε στον υπνο του δεν τα εχει game στο pc.

σεβαστο το lfs για αυτο που ηταν/ειναι, αλλα καθολου σεβαστες οι γνωμες αυτων που κολλησαν εκει και δεν πηγαν παρακατω.

κοιτα εδω ποιοι ασχοληθηκαν (εκτος των αλλων) για να ειναι το forza ρεαλιστικο:

mika salo (πρωταθλητης με την f430r)

jamie melo (ferrari risi competizione)

giuseppe petrotta (πρωην chief του αγωνιστικου τμηματος της ferrari, και σχεδιαστης της enzo, νυν manager της ομαδας risi competizione.)

takeshi tsutciya (πρωταθλητης με το xanavi)

και αυτοι δεν ειναι ουτε το 5% των επαγγελματιων που λιωσανε 2+ χρονια,

με απεριοριστο ουσιαστικα budget απο την m$, και χρησιμοποιοντας καθε ειδους ειδικο σε καθε επιμερους τομεα ωστε να γινει τελεια η δουλεια.

η ρεαλιστικοτητα της σειρας forza ειναι αδιαμφισβητητη απο οποιον ασχολειται εστω και ολιγον σοβαρα με το αθλημα.

αρθρα εχουνε γραφτει και επανηλλειμενα εχουνε γινει συγκριτικα τεστ με την πραγματικοτητα απο ενα καρο φορεις.

τι μου λετε τωρα για camera lfs και πρασινʼ αλογα? λιγη σοβαροτητα παρακαλω.

Δημοσ.

Δεν το λήγουμε λέω εγώ, γιατί το ποιοί είναι οι σοβαροί εδώ μέσα και ποιοί έχουν συμπεριφορά 10χρονου κάνει "κρα" από χιλιόμετρα μακρυά.

Δημοσ.

να το ληξουμε αμα θελεις, αλλα να μην λεμε και οτι ναʼναι.. τα θελουμε τα μαλλια μας.

και για πες μου για το κλεισιμο nzep, τι ειναι πιο ρεαλιστικο? το σεταπ στα παραπανω βιντεα ή ....η καμερα του lfs? :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Koιτα το αν ειμαι σοβαρος ή οχι το ξερω εγω, και πιστεψε με αρκετοι καταλαβαινουν ποιος μιλαει σοβαρα και ποιος οχι.. Ρε παλληκαρι μου τοσο δυσκολο σου ειναι να το χωνεψεις ή τοσο κολλημενος εισαι με το 360; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ χωρις cockpit cam sim μου φαινεται αστεια η ιδεα.. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;.. Κρατα τα budget της M$, κρατα το ομολογουμενως πολυ καλο forza 2 και παιξτο αφου γουσταρεις.. Εμενα δεν μου κανει.. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ DEVELOPMENT ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ COCKPIT CAM.. Απο εκει ξεκιναει ενα σοβαρο simulation.. Αλλα και παλι σου λεω αν το γουσταρεις τοσο με γεια σου με χαρα σου, παιξτο.. Οχι τωρα να μας κανεις και μαθηματα ρεαλισμου επειδη πρεπει οπωσδηποτε παιχνιδι του 360 να ειναι καλυτερο γαμω την τρελλα μου.. Συνηθης τακτικη σου..

Επισης δεν ειναι μονο το LFS αν σε ενοχλουν και καλα το licenses ειναι και το RBR με κανονικα racing αυτοκινητα , μεγαλη community με πολλα expansions , καλα γραφικα και ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΠΙΑΣΤΟ GAMEPLAY.. Αλλα αμφιβαλλω παρα πολυ αν το εχεις ακουμπησει ειλικρινα το RBR.. Γιατι δεν θα τα λεγες αυτα αν το χες παιξει.. Δεν μπορει ομως!! θα ειναι καλυτερο το Forza 2 standard!! Ελεος ρε πετραν ωρες ωρες..

Υ.Γ : Τα videos τωρα τι τα βαλες; Επειδη ειπαν στους pro ελατε να βοηθησετε και οι τυποι τα πηραν χοντρα για να βοηθησουν πρεπει να βαρεσω καμια προσοχη κιολας; Ειπαμε το προβλημα μου δεν ειναι το forza 2 ειναι η καμερα..

Η μηπως αφου παιζουν αυτοι χωρις cockpit cam θα πρεπει να παιξω και εγω; :lol:

Δημοσ.
[b']ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ χωρις cockpit cam sim μου φαινεται αστεια η ιδεα..[/b]

για κατσε λιγο. κι επειδη εισαι εσυ προβληματικος δηλαδη, τι σου φταιει το forza?

αν θυμαμαι καλα, εσυ την ξεκινησες αυτη την ιστορια...

[b']RBR &LFS>>>>>>>>>>FORZA[/b]
[b']Φυσικα δεν συμφωνω στο οτι το forza ειναι anywhere near RBR και LFS σαν simulator[/b]

χμμ ναι, καλα θυμαμαι.

και που καταληγουμε? στην καμερα. και επιμενεις οτι πχ η καμερα του lfs ειναι καλυτερη απο το triple setup. :o

πες το λοιπον εξ'αρχης παιδακι μου οτι εχεις ξεχωριστο προβλημα, ειτε αυτο λεγεται καμερα ειτε αυτο λεγεται καμπανα,

ωστε να μην καθομαστε να δουμε που αλλου υπαρχει το προβλημα εκτος του εγκεφαλου σου.

αρα λοιπον, αλλη φορα να σκεφτεσαι καλυτερα πριν μας πεταξεις 15 συμβολα ανισοτητας (<<<<<<<<<<<<)

ειδικα οταν αυτα σηματοδοτουν κατι που δεν ισχυει αντικειμενικα με την καμια.

goodnight και τα υπολοιπα αυριο.

Δημοσ.
για κατσε λιγο. κι επειδη εισαι εσυ προβληματικος δηλαδη, τι σου φταιει το forza?

To αν ειμαι προβληματικος εγω και αρκετοι αλλοι αυτο ειναι αλλη ιστορια.. Αντε τωρα παιξε με την καμερα απο το καπω γιατι ως γνωστον εκει στεκεσαι και οταν οδηγας το αμαξι σου.. :lol: Αλλα δεν πειραζει σιγα την λεπτομερεια αυτα ειναι για προβληματικους ξεχασα.. :lol: Ρε ενα απιστευτο τυπο που μπλεξαμε και ανοιγουμε και κουβεντα.. :lol:

αν θυμαμαι καλα, εσυ την ξεκινησες αυτη την ιστορια...

χμμ ναι, καλα θυμαμαι.

και που καταληγουμε? στην καμερα. και επιμενεις οτι πχ η καμερα του lfs ειναι καλυτερη απο το triple setup. :o

πες το λοιπον εξ'αρχης παιδακι μου οτι εχεις ξεχωριστο προβλημα, ειτε αυτο λεγεται καμερα ειτε αυτο λεγεται καμπανα,

ωστε να μην καθομαστε να δουμε που αλλου υπαρχει το προβλημα εκτος του εγκεφαλου σου.

αρα λοιπον, αλλη φορα να σκεφτεσαι καλυτερα πριν μας πεταξεις 15 συμβολα ανισοτητας (<<<<<<<<<<<<)

ειδικα οταν αυτα σηματοδοτουν κατι που δεν ισχυει αντικειμενικα με την καμια.

goodnight και τα υπολοιπα αυριο.

Brain freeze.. Που το πηγες που το φερες , νοημα δεν βγαζω.. Μιλαμε για την καμερα γιατι σε αυτη επικεντρωθηκα.. Πουθενα δεν αναλυσαμε τους αλλους τομεις μαζι γκεγκε;.. Αλλα ως γνωστον παλι συμερασματα του κωλ.. εβγαλες οπως σε συμφερει..

Και φυσικα δεν ειπα πουθενα οτι το forza 2 ειναι καλυτερο απο το RBR ή το LFS ή το GTR2 σε ολα τα αλλα και μονο η cockpit cam με ενοχλει.. Ειπα οτι ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι..

Συνεχισε μονος σου το τρολλαρισμα σου, εγω δεν θα συνεχισω να συμμετεχω στο παραλληρημα σου...

Και αλλαξε το ονομα σου απο Πετραν σε Τρολαν που θα μας μιλησεις και για αντικειμενικοτητα.. Ξερουν ολοι εδω μεσα ποιος εισαι, και ας μην μιλανε..

:mad:

Ignore list +1 και επρεπε να ειχε γινει εδω και καιρο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...