Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με component το έχω συνδέσει το 360, έχει από πίσω κανονικά τα τρία βύσματα (κόκκινο, πράσινο, μπλέ).

Από την άλλη, συνδέοντας το με καλώδιο vga έχω το γνωστό πλέον ξεθώριασμα χρωμάτων (#@$#microsoft).

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

re gmt giati i dikia sou exei component??pantws k me vga deixnei poli kala.re sy mipws mporeis na mou peis pws exeis ta contrast-brightness-colour?to back light?sharpness tint k alla ta peirazw?

Δημοσ.

Λοιπόν έχω (για το προφίλ YPbPr),

Mode: Cinema (προσοχή, σε κάθε mode οι παρακάτω ρυθμίσεις ανταποκρίνονται διαφορετικά)

Contrast: 63

Brightness: 20

Sharpness: 2

Colour: 75

Colour Temp: Normal

Noise reduction: Low

Film mode: Off

Είχα πετύχει και καλύτερες ρυθμίσεις αλλά με ένα reset που έκανα καταλάθος τις έχασα. :oops:

Θα τις ξαναπετύχω που θα μου πάει, και με αυτές όμως δείχνει μακράν καλύτερα από τις default.

edit: Αν μου λες όμως ότι το έχει συνδέσει ο φίλος σου με vga, μπορεί οι ρυθμίσεις μου να μην του δώσουν τα ίδια καλά αποτελέσματα που παίρνω εγώ στο Component.

Δημοσ.

ultra,πιστευω οτι ειναι καλυτερα να τα πουλησεις σε ιδιωτη ή να τα ανταλαξεις παρα να πας σε καταστημα!Εκει δινουν τιμες ξεφτιλα για τα παιχνιδια καθως προσπαθουν να εχουν οσο το δυνατον περισσοτερο κερδος οταν θα το ξαναπουλησουν οι καταστηματαρχες!

Αρα λοιπον μην περιμενεις να σου κοψουν πολλα!

Δημοσ.

predator, exo na antallakso paixnidia apo tin epoxh tou playstation 1.....eimoun periergos na do an ta agorazoun akoma stin kseftila(4 xiliarika tote)....an einai to idio tote exeis diko,kalitera se idioti.....exoskeletor,mas poroses agria....i paraskevi kontevei omos :)

Δημοσ.

wraio to tomb.toxa ipotimisei..pwpw kiallo 65ari kobw..mesa se 3 bdomades exw parei 3 games..k mauto 4...ante na iremoume ligo..bebaia to tomb den einai logos na agorasei kaneis 360..Oblivion-GRAW mexri stigmis gia to Halo-konsole

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...