Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω βλεπω οτι το dirt ειναι arcade αλλα εχει μιξη με sim γερνωντας πιο πολυ στο arcade.Το SR ειναι "καθαρο" arcade και μονο.To SR ειναι γιαυτους που γουσταρουν φαση οπως παλια στα coinop να γεινονται κοντρες και χαβαλες τρελλος στροφη με στροφη χωρις να εχει σημασια οτι θα βγει 1ος αυτος που ξερει να οδηγει καλυτερα αλλα αυτος που οδηγει πιο "τρελλα" και πιο μη ρεαλιστικα εχοντας μαθει να μπαινει "αφυσικα" με χειροφρενα και παντιλικια στις στροφες.Ετσι ηταν παντα το SR και γιαυτο το γουσταραν οσοι το επαιζαν,για το γελιο και τον χαμο που προκαλουσε μεσα στις αιθουσες στα διπλα και μεχρι 8απλα που το ειχα δει εγω.Αν καποιος δεν του αρεσει αυτο το στυλ λογικο ειανι να μην το παει σαν παιχνιδι.Γιαυτο που το εφτιαξαν οι δημιουργοι του νομιζω καλο ειναι

Οι γνώμες διίστανται.

Σε αυτό τον τομέα τα καταφέρνει καλύτερα το Ridge Race

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
;)

Και περιμενουμε το GT να δουμε που θα μπει..

Βασικά εγώ λέω για games που έχουν βγει στο 360. :) Αλλά μιας και θέτεις το θέμα, η άποψή μου είναι ότι το forza είναι υπεράνω όλων, κάτι που πολύς κόσμος θα το συνειδητοπoιούσε και θα το παραδεχόταν μόνο αν έβγαινε και στο pc.

Δημοσ.

Α οκ sry νομιζα οτι μιλουσες γενικα..

Φυσικα δεν συμφωνω στο οτι το forza ειναι anywhere near RBR και LFS σαν simulator, παρολο το οτι ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι.. Και εχω και 360 και PC..

Καταρχη για μενα περα απο ολους τους αλλους τομεις σοβαρος simulator χωρις driver cam δεν νοειται.. Δεν ειμαι ουτε εξω απο το καπω ουτε εχω τηλεκατευθυνομενο.. I know τα χουμε ξαναπει αλλους δεν τους ενοχλει καθολου αυτο.. Αποψεις ειναι αυτες..

Δημοσ.
Α οκ sry νομιζα οτι μιλουσες γενικα..

Φυσικα δεν συμφωνω στο οτι το forza ειναι anywhere near RBR και LFS σαν simulator, παρολο το οτι ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι.. Και εχω και 360 και PC..

Καταρχη για μενα περα απο ολους τους αλλους τομεις σοβαρος simulator χωρις driver cam δεν νοειται.. Δεν ειμαι ουτε εξω απο το καπω ουτε εχω τηλεκατευθυνομενο.. I know τα χουμε ξαναπει αλλους δεν τους ενοχλει καθολου αυτο.. Αποψεις ειναι αυτες..

Ναι όντως, μόνο σε αυτό το forum τα έχουμε ξαναπεί καμιά 50ριά φορές και τα επιχειρήματα εκατέρωθεν είναι πλέον κλασικά εικονογραφημένα. Ας έχουμε ο καθένας την άποψή μας. :)

Δημοσ.

Τώρα για το Forza υπεράνω όλων (μαζί και τα PC) να μου επιτρέψετε να κρατάω μια πισινή. Υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 simulators στα PC που "ρίχνουν" στο Forza όσον αφορά το κομμάτι "εξομοίωση".

Αυτό φυσικά δεν το κάνει κακό παιχνίδι, γενικά όμως θα ήταν σωστότερο να συγκρίνουμε το Forza με το αντίπαλο δέος (βλ. Gran Turismo). Εκεί, κατά τη γνώμη μου, και τα δύο Forza υπερέχουν καθαρά των GT.

Επιπλέον να σημειώσω -ξανά!- ότι το Forza αδικείται σαν εξομοιωτής από την μετριότατη σαβούρ...εχμ συγνώμη, proprietary τιμονιέρα εννοούσα. Της Microsoft φυσικά. Για να μη μιλήσουμε και για την απαράδεκτη έλλειψη driver cam, όπως σωστά παρατήρησε κι ένας φίλος πιο πάνω.

G25 all the way (για να μη μιλήσουμε για τις ακριβότερες υλοποιήσεις).

Δημοσ.

καλα, εσεις οι <<σοβαροι>> simαδες μιλατε για ...καμερες προκειμενου να κρινετε το καλυτερο,

και οχι για πιο σημαντικα πραγματα οπως πχ τριβη, ολισθηση, επαναφορα, μεταφορα βαρους κλπ κλπ?

θα πρεπει να ξημερωσε νεα εποχη για τους εξομοιωτες και δεν το πηρα χαμπαρι....

Δημοσ.

Καλά, αν μιλάμε για τριβές/ολισθήσεις και γενικά tyre physics, CG physics κλπ έχουμε το LFS και τελειώνει η υπόθεση.

Δημοσ.

LFS, GTR2, GTR, rFactor, RBR τουλάχιστον. Τελοσπάντων, εφόσον δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκλιση απόψεων δεν έχει και νόημα να συζητάμε. Σας αφήνω στα "ωραία γραφικά" των Forza και PGR4 και πάω να ασχοληθώ με κάτι πιο... sim.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...