Xbox360 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Yparxei tropos na mporesoyme na doyme oloys toys typoys video(Ektos apo to klasiko .wmv) poy exoyn ta xbox360 games afoy mporoyme na ta kanoyme extract sto disko me to xbox backup creator 2.60. Sas eyxaristw poly prokatavolika.
mihranalthaqafi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί απλά να μην τα κατεβάζεις και να τα βλέπεις κατευθείαν απο το PC στην HDTV σου? Έτσι μπορείς να εκμεταλευτείς και άλλα φορμά πέραν του wmv κερδίζοντας σε χώρο. Γιατι δεν μπορω να συνδεσω το Pc με το 360. δεν ξερω γιατι, βαζω τα καταλληλα καλωδια και δεν βλεπω σημα στην ΤV. Κανω και επανεκινηση αλλαζω τα display settings απο το μονιτορ πριν το συνδεσω και παλι τιποτα. Τελος παντων εχω βρει την υγεια μου με το 360. Εχω κατεβασει και το WinAVI Video Converter και βλεπω τα παντα HD απο το 360!!!!
KilliK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Yparxei tropos na mporesoyme na doyme oloys toys typoys video(Ektos apo to klasiko .wmv) poy exoyn ta xbox360 games afoy mporoyme na ta kanoyme extract sto disko me to xbox backup creator 2.60.Sas eyxaristw poly prokatavolika. μπορεις με το να κανεις streaming-transcoding.
dimkar2405 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Θέλω να ρωτήσω ενα-δυο πραγματάκια:Υπαρχει χειριστηριο για το xbox360 που να εχει 6 fire buttons μπροστα κι οχι 4?Κατι σαν το xbox controller s για το xbox. Αληθεια αυτο κανει για το 360?Και κατι αλλο, επειδη σκεφτομαι συντομα να αγορασω το 360 elite γνωριζω οτι δεν εχει διορθωθει το προβλημα της υπερθερμανσης με τα τρια κοκκινα λαμπακια και σε αυτη την εκδοση, ετσι δεν ειναι?Εχω διαβασει οτι προκειται να κυκλοφορησουν κονσολες ή οτι κυκλοφορουν ηδη(οχι ελλαδα μαλλον) που θα εχει διορθωθει το παραπανω προβλημα.Ισχυει αυτο και αν ναι, ελλαδα ποτε θα ερθουν?Σκεφτομαι οτι θα ειναι καλυτερα να περιμενω για να αγορασω μια πιο διορθωμενη κονσολα(λεμε τωρα) εαν προκειται αυτο να γινει στους επομενους 1-2 μηνες!
GabrielConnor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Για το controller δεν ξέρω αλλά στο Elite το θέμα της υπερέρμανσης έχει λυθεί. Τσίμπα το άφοβα.
Wolfidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 To είχα κόψει για πατάτα το Sega Rally αλλά δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο μεγάλη πατατιά!!!! Μακριά....
p3tran Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 διαφωνω. ειναι arcade, αλλα ειναι καλο. δεν ειναι ριζοσπαστικο, και μαλλον φταιει που το φτιαξανε αγγλοι και οχι ιαπωνες. παρʼολα αυτα ειναι δισκεδαστικο, και το deformable terrain στο SR μαλλον θετει νεο στανταρντ για τους δρομους. το multiplayer μαλλον θα εχει αρκετη πλακα, και νομιζω οτι απο το ποσο πληρες θα ειναι το full game θα εξαρτηθει η πορεια του.
Wolfidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 διαφωνω.ειναι arcade, αλλα ειναι καλο. δεν ειναι ριζοσπαστικο, και μαλλον φταιει που το φτιαξανε αγγλοι και οχι ιαπωνες. παρʼολα αυτα ειναι δισκεδαστικο, και το deformable terrain στο SR μαλλον θετει νεο στανταρντ για τους δρομους. το multiplayer μαλλον θα εχει αρκετη πλακα, και νομιζω οτι απο το ποσο πληρες θα ειναι το full game θα εξαρτηθει η πορεια του. Γιατί να μην πάρει κάποιος το Ditr αντ' αυτού? Ή γιατί να πάρει κάποιος το SR αν έχει ήδη το Dirt? Σίγουρα το Dirt είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς! Το άλλο είναι όντως arcade αλλά καθόλου ριζοσπαστικό όπως είπες! (Ούτε ένα υποτυπώδες μοντέλο ζημιών δεν έχει, εκτός κ αν στην τελική έκδοση έχει) Το μόνο θετικό είναι το deformable terrain αλλά δεν παρατήρησα να επηρεάζει διόλου την πορεία του αυτοκινήτου....(αν δεν είχε κ αυτό το "εφέ" θα θύμιζε παιχνίδι πενταετίας. Γραφικά κ gameplay είναι όντως ξεπερασμένα.)
dreaming123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Με απογοητέυται και το περιμένω πως και πως το sega rally...
Pytzamarama Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Νομιζω πως η συγκριση Colin με SegaRally ειναι ακυρη To SR ειναι κατηγορια απο μονο του Το deformation επηρεαζει το αμαξι ιδιαιτερα στους τελευταιους γυρους. Γραφικα ΟΚ,μουσικη ΟΚ,το "Game Over Yeaaah" υπαρχει,.. Tα steering physics θα ηθελα να μοιαζουν λιγο πιο πολυ στο SR2 Παρολα αυτα στο beta δεν εχει καν sensitivity οποτε ειμαι αισιοδοξος Oπως ολα τα SR, ΘΕΛΕΙ DPAD για να παιξει αξιοπρεπως... Το μονο κακο ειναι οτι ειναι 30αρι...λιγο απαραδεκτο για SR
p3tran Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ασε ρε wolfidi που ειναι καλυτερο το dirt.
privateer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μια χαρά είναι το SR για αυτό που σχεδίαστηκε. Arcade όσο δεν πάει. Δεν κρύβεται σε αντίθεση με το Dirt. Στο μόνο σημείο που υπερέχει το dirt είναι είναι στο damage model. Κατα άλλα με ένα σταθερό frame rate, καλύτερα γραφικά, road deformation και σωστό Online για μένα SR>Dirt
dimkar2405 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Για το controller δεν ξέρω αλλά στο Elite το θέμα της υπερέρμανσης έχει λυθεί. Τσίμπα το άφοβα. Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μολις τελειωσει η εξεταστικη(μια βδομαδα ακομη) θα το αγορασω. Αν ξερει καποιος αλλος και για χειριστηριο με 6 fire buttons ας μου πει.
Wolfidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μια χαρά είναι το SR για αυτό που σχεδίαστηκε. Arcade όσο δεν πάει. Δεν κρύβεται σε αντίθεση με το Dirt.Στο μόνο σημείο που υπερέχει το dirt είναι είναι στο damage model. Κατα άλλα με ένα σταθερό frame rate, καλύτερα γραφικά, road deformation και σωστό Online για μένα SR>Dirt Kαι το Dirt arcade είναι! (άλλο που δεν το λένε) Τι? Καλύτερα γραφικά από το Dirt? ? ?
teofross Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω βλεπω οτι το dirt ειναι arcade αλλα εχει μιξη με sim γερνωντας πιο πολυ στο arcade.Το SR ειναι "καθαρο" arcade και μονο.To SR ειναι γιαυτους που γουσταρουν φαση οπως παλια στα coinop να γεινονται κοντρες και χαβαλες τρελλος στροφη με στροφη χωρις να εχει σημασια οτι θα βγει 1ος αυτος που ξερει να οδηγει καλυτερα αλλα αυτος που οδηγει πιο "τρελλα" και πιο μη ρεαλιστικα εχοντας μαθει να μπαινει "αφυσικα" με χειροφρενα και παντιλικια στις στροφες.Ετσι ηταν παντα το SR και γιαυτο το γουσταραν οσοι το επαιζαν,για το γελιο και τον χαμο που προκαλουσε μεσα στις αιθουσες στα διπλα και μεχρι 8απλα που το ειχα δει εγω.Αν καποιος δεν του αρεσει αυτο το στυλ λογικο ειανι να μην το παει σαν παιχνιδι.Γιαυτο που το εφτιαξαν οι δημιουργοι του νομιζω καλο ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις