stavrossak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά ξέρει κανείς γιατί στο 2κ7 (online mode)μου βγάζει ότι έχω παίξει 1 μόνο παιχνίδι? έχει σβηστεί το ιστορικό νικών-ηττών αλλά έχει κρατήσει τα rankinks από άλλους παίχτες (!) καθώς και τα δικά μου.Είχαν τίποτα οι σέρβερς ή σου τα σβήνει αν δεν παίξεις κάποιο καιρό? ΥΓ: αυτό το τουρνουά ακόμη το ταλαιπωρούμε πάντως...
AKOYLINI Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια εχω το stranglehold σε iso και ειναι πανω απο 4gb τι πρεπει να κανω για να το γραψω με το nero?
Wolfidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ka8e mhna sbhnoun ta stats Υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό?
dreaming123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια εχω το stranglehold σε iso και ειναι πανω απο 4gb τι πρεπει να κανω για να το γραψω με το nero? Το γράφεις σε dual layer και οχι με το nero αλλά με το Xbox_Backup_Creator. Ψάξτο λίγο το θέμα γιατι είναι και ακριβά τα δισκάκια μην τα κάνεις σουβενίρ!!!
kostasSTi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή δεν κατάφερα να βρω arctic silver 5, μπήπως κάνει και κάποια από αυτές? Μόνο αυτή η πάστα κάνει τη δουλειά μας?
p3tran Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 σου αρπαξε κωστη ή το κανεις προληπτικα?
kostasSTi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Προληπτικά Πετράν. Το πρώτο μου την "άρπαξε" σε μια εβδομάδα (θυμάσαι). Οπότε λέω να το προστατεύσω αυτό...
jimbrav Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 proliptika exo valei kai ego (fusika kai tis vides) ayti tin pasta http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806309
kostasSTi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλιστα... Πόσο καιρό έχεις που το έφτιαξες? Μου φαίνεται παράξενο το οτι όλοι αναφέρουν την Arctic. Πλαστικές ροδέλες πάλι, δε βρήκα. Λέω να φτιάξω μόνος μου μιας και δεν έχω βρει καλύτερη λύση. Καμία πρόταση?
jimbrav Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλιστα... Πόσο καιρό έχεις που το έφτιαξες? Μου φαίνεται παράξενο το οτι όλοι αναφέρουν την Arctic. Πλαστικές ροδέλες πάλι, δε βρήκα. Λέω να φτιάξω μόνος μου μιας και δεν έχω βρει καλύτερη λύση. Καμία πρόταση? exo kana dimino. den vrika artic ..alla kai ayth mia xara einai.se ena review( http://www.tweaknews.net/reviews/zalmanthermalgrease/ ) tis apedide oso kai i artic.anti gia plastikes vale metalikes alla me monotiki tainia ekei poy pataei stin mobo...
kostasSTi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Τhnx ρε jimbrav! Θα το φτιάξω κι εγώ...
modecris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Refurbished Xbox 360 console dies after 5 minutes Get it sorted Microsoft! A gaming journalist received his refurbished Xbox 360 back from Microsoft and within 5 minutes the system died again. The guy didn't do anything special, he just turned it on as he usually does and within 5 minutes his system was dead again and now in need of more surgery from Microsoft's repair department. Everyone has commended Microsoft for extending their warranty service to the unfortunate individuals that have experienced the dreaded Red Ring of Death. While everyone admits that they should have fixed the problem a long time ago, itʼs a step in the right direction. However, what happens when they send your Xbox 360 back to you and you fire it up for the first time? Kotaku Editor Brian Ashcraft got to experience it first hand. That picture you see isnʼt from the console before he sent it in. This is what happened roughly 5 minutes after he plugged in his refurbished console. No, he wasnʼt playing it while sitting in a sauna, nor did he set it next to the stove while preparing a lavish meal. He just set it underneath his TV on the stand and plugged it in. He gets the welcome screen, but then his controllers wonʼt sync with it. Next thing he knows, his screen is black, and well, see the above pic. Άσχετα από εγγυήσεις κτλ,το αστείο παρατράβηξε πιστεύω.Είναι αδιανόητο να μην μπορούν,μετά από 2 χρόνια,να διορθώσουν τα προβλήματα του 360. Και να φανταστείτε πως το xbox 1 ήταν σκυλί...
Xbox360 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Telika vrethike tropos na lysoyme mia gia panta to provlima yperthermansis toy xbox360?
p3tran Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Telika vrethike tropos na lysoyme mia gia panta to provlima yperthermansis toy xbox360? :lol: ρε fits, υπαρχει μια ταινια, που λεγεται memento. σου θυμιζει κατι? δες την, γιατι νομιζω οτι βρεθηκε τροπος να λυσουμε μια για παντα καποιο <<αλλο>> προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις