Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει αλλά είναι πολύ DIY και ακόμα άγνωστη η διάρκεια ζωής της κονσόλας μετά απο αυτό...

Poy mporw na to vrw ayto re file kai poso kostizei peripoy? Twra ayto poy les oti einai agnwsti i diarkeia zwis tis konsolas meta apo ayto ti simainei?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Poy mporw na to vrw ayto re file kai poso kostizei peripoy? Twra ayto poy les oti einai agnwsti i diarkeia zwis tis konsolas meta apo ayto ti simainei?

σημαινει πολυ απλα οτι:

οποιος εχει κανει σωστα αυτη τη δουλεια, δεν εχει ξανα προβλημα μεχρι και σημερα.

και επειδη εχει περασει καιρος και ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν κανει αυτη τη δουλεια και δεν ξαναειχαν προβλημα,

το λογικο συμπερασμα ειναι οτι εχεις 100% επιτυχια

;)

Δημοσ.

E wraia den antilegw alla poy mporw na vrw to replace kit mazi me tis odigies kai poso peripoy kostizei?

Pantws to diko moy xbox360 to exw konta stoys 6 - 7 mines kai den moy exei vgalei pote kokkina lampakia isws giati proliptika antikatestisa MONO tis thermoagwgiki pasta me artic silver 5.

Vevaia panta yparxei i periptwsi na moy ta vgalei gi' ayto thelw na mathw pws akrivws allazw tis psiktres kai tis vides wste na eimai poio sigoyros oti den tha ta vgalei.

Δημοσ.

Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει ενα 48ωρο κωδικο για Gold συνδεση στο Live? Ολα τα αυθεντικα παιχνιδια εχουν μεσα απο εναν. Οποιος μπορει θα με υποχρεωσει... Ευχαριστω!!!

Δημοσ.
nyne μην λες πραγματα με βεβαιοτητα εφ'οσον δεν εισαι σιγουρος... ;)

και klainmain τα γιδια. που ακριβως θες να βαλεις επιπλεον ψυκτρα απανω στο heatsink? εχεις δει πως ειναι εκει μεσα?

το προβλημα κατα τη γνωμη μου ξεκιναει απο τα x-clamps.

υστερα απο αυτο ειναι η δομη του mobo, που δεν αφηνει ικανο χωρο για καλη ψυκτρα στην gpu,

και επιπλεον με το να μην εχει ξεχωριστες οδους για τα ανεμιστηρια (cpu/gpu)

δυσχεραινει ακομα περισσοτερο την κατασταση αφου τα ανεμιστηρια τελικα δουλευουνε περισσοτερο για την cpu λογω διαδρομης

το μοναδικο που με ανησυχει στα καινουργια 360, ειναι οτι πως απο οτι φαινεται οι βλακες εχουνε αφησει ακριβως τα ιδια clamps... :/

διδαγμα: money dont buy wisdom, ακομα κι αν εισαι η m$ που σου τρεχουνε απο τα μπατζακια τα μιλουνια.

σημαινει πολυ απλα οτι:

οποιος εχει κανει σωστα αυτη τη δουλεια, δεν εχει ξανα προβλημα μεχρι και σημερα.

και επειδη εχει περασει καιρος και ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν κανει αυτη τη δουλεια και δεν ξαναειχαν προβλημα,

το λογικο συμπερασμα ειναι οτι εχεις 100% επιτυχια

;)

p3tran χθές είδα στο scenyx ενα σχετικό guide με μια πολύ raw κατασκευή η οποία όπως έλεγε ο τύπος τον βοήθησε και λειτουργεί κανονικά (παίρνει ρεύμα απο τα ήδη υπάρχοντα καλώδια των fan)... Το σταθεροποιεί με βίδες πάνω στο heatsink... Ακριβώς απο πάνω...

Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ το link... Θα το παραθέσω με την πρώτη ευκαιρία..

To X-clamp mod kit κάνει 15$ και είναι απλά οι γνωστές βίδες που δεν είναι εύκολο να βρεθούν και κάποια μεταλλικά και πλαστικά παξιμάδια...

Κατα τα άλλα μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε αρκεί να βρεί τις κατάλληλες βίδες...

Λοιπόν... Κάποιοι δέν είχαν ξανά πρόβλημα μετά απο αυτό... κάποιοι είχαν...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ

Οπότε μήν είστε παραπληροφόρηση...

ίσως ο συνδυασμός των screws μαζί με το baking (σωστό) να το σώζει... ΙΣΩΣ!

Δημοσ.

klainmain εφοσον οσοι το εχουνε κανει σωστα δεν ειχανε ποτε ξανα προβλημα, ειναι σιγουρη λυση.

τωρα αμα παει ο καθε κουλιδης και τα κανει μανταρα και μετα πει <<δεν μου δουλεψε>>, αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα.

οσο για τους εξτρα ανεμιστηρες, το ρωτησες το 360 αμα γουσταρει να δινει ρευμα?

και για τις βιδες... σε οποιοδηποτε βιδαδικο θα τις βρειτε. 2-3euro

Δημοσ.

Εδω και 4-5 μήνες αυτό...

Σε 1 χρόνο+ θα ξέρουμε... ΣΙΓΟΥΡΑ...

Για όποιον θέλει...

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=619595

Και ο θεός βοηθός...

Το πιο σίγουρο είναι οτι θα κερδίσετε αρκετό χρόνο... Αν όχι μόνιμο αποτέλεσμα...

p3tran εδω καλά καλά δεν ξέρουμε ακριβώς το πρόβλημα... ξέρουμε και την σίγουρη λύση;

Δημοσ.

τι εννοεις "δεν ξερουμε"? σε πρωτο πληθυντικο.

και το να δωσεις τοσα λεφτα για 8 βιδες και να περιμενεις κιολας το ταχυδρομειο το θεωρω χαζαμαρα.

Δημοσ.
τι εννοεις "δεν ξερουμε"? σε πρωτο πληθυντικο.

και το να δωσεις τοσα λεφτα για 8 βιδες και να περιμενεις κιολας το ταχυδρομειο το θεωρω χαζαμαρα.

Συμφωνώ για τις βίδες... κάποιος τις ζήτησε παραπάνω κατα τα άλλα...

Όσο για το δεν ξέρουμε... Το τί προκαλέι αυτό που προκαλέι το ring ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ... Εικάζουμε...

Αλλα ξέχασα οτι εδώ είμαστε αλάνθαστοι φωτεινοί παντογνώστες...

Δημοσ.
Αλλα ξέχασα οτι εδώ είμαστε αλάνθαστοι φωτεινοί παντογνώστες...

δεν ξερω αν ειμαστε παντογνωστες, αλλα σιγουρα δεν κυνηγαμε μαγισσες και πιστευουμε τρελες θεωριες σαν αυτες που ανεπτυξες πιο πριν. :mrgreen:

καλως ή κακως, το 360 δεν περιεχει εξωγηϊνη τεχνολογια.

αν τυχον ειχες φτιαξει ποτε στη ζωη σου καποια συσκευη που δεν λειτουργουσε καλα απο υπερθερμανση,

και απο τοτε αυτη σου δουλευει καθε μερα νερακι,

ενω ταυτοχρονα βλεπεις οτι και ολοι οι αλλοι που κανανε την ιδια δουλεια με σενα εχουν το ιδιο θετικο αποτελεσμα στις πρωην χαλασμενες συσκευες τους,

ε, δεν νομιζω οτι μιλαμε για εικασιες..

δηλαδη τι θα ελεγες? <<δεν ξερω αν το εφτιαξα, θα σου πω σε ενα χρονο>>? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ηδη ο χρονος ειναι αρκετος, και οταν βλεπεις κονσολες που καηκανε σε μια βδομαδα απο την ημερα αγορας,

να παιζουν απο την επισκευη τους και μετα 5-6 μηνες αερα, τοτε τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα..

παρʼολα αυτα,

αν δεν εχεις εσυ προσωπικα την ικανοτητα να εξαγεις καποιο συμπερασμα, τουλαχιστον μην αφαιρεις το δικαιωμα σε καποιον αλλον να το κανει.

ουτε φυσικα να τον ειρωνευεσαι χρησιμοποιοντας πρωτο πλυθηντικο και να μιλας για παραπληροφορηση

Δημοσ.

Anyway...

Διάθεση για αρνητικά πόστ δεν έχω γενικά...

Η κοινή μας ιδέα είναι το gaming... Αν αυτό μπορούμε και το κάνουμε απρόσκοπτα και ευχάριστα τότε όλα είναι μια χαρά...

ΜΑΚΑΡΙ να λειτουργεί ΑΨΟΓΑ το mod αυτό και έτσι να σωθεί πολύς κόσμος...

ΜΑΚΑΡΙ να έχω άδικο και να μην υπάρξει ξανά ψόφιο ΧΒΟΧ...

Συνεχίζω να λέω όμως οτι υπάρχουν όμως πολλές αναφορές που μετά απο 5-6 μήνες απρόσκοπτου gaming πήραν μια όμορφη checkered οθόνη και μετά τα @@ τους...

ΜΑΚΑΡΙ να μην τους συνέβαινε...

Εδώ δεν τίθεται θέμα αψιμαχίας αλλα πραγματικότητας και δυστυχώς αυτή τίνει να είναι ρόδινη αλλα δέν είναι 100%...

Μπορεί εσύ να μπορείς να modάρεις άψογα ένα ΧΒΟΧ.. κάποιος όμως απο τους πολλούς δεν θα μπορεί... και το θέμα για αυτόν.. .

ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ...

Μετά απο μία βόλτα στα "καλά" μαγαζιά της πόλης ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε οτι μπορεί να μου φτιάξει το ΧΒΟΧ... Όλοι κοιτούσαν παρηγορητικά και έλεγαν... Δυστυχώς μόνο στο service της m$... Το έχεις ανοιγμένο;;;; Μλκεια... Κρίμα..

Άν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω απο αυτό προώθησε το και θα βγάλεις αρκετά $$ δίνοντας μια 2ετή εγγύηση (όπως μου έκανε πχ αυτός που μου είχε "φτιάξει" το ps2)...

Αν όχι... Φαύλος κύκλος...

Δημοσ.
Η κοινή μας ιδέα είναι το gaming... Αν αυτό μπορούμε και το κάνουμε απρόσκοπτα και ευχάριστα τότε όλα είναι μια χαρά...

ευχαριστα να το κανουμε αλλα χωρις ειρωνιες. τυπου <<ειμαστε φωτεινοι παντογνωστες>> κλπ :evil:

επισης πρεπει να καταλαβεις οτι απο ενα σημειο και μετα κατανταει σπαστικο να διαβαζεις το ιδιο ανακυκλωμενο θεμα:

<<πηρα 360 και επειδη ειμαι τσιπης το φλασαρα,

και επειδη ειμαι ακομα πιο τσιπης το φλασαρα μονος μου,

και τα εκανα ολα σκατα αλλα γλυτωσα και το 50ρικο.>>

μετα χαλαει, και δεν εχεις εγγυηση επειδη το ανοιξες μονος σου και το εχεις κανει σαν τον κωλο σου,

και τοτε φταιει η microsoft και το xbox.

ε αυτα ειναι καραγκιοζιλικια!!

Αν όχι... Φαύλος κύκλος...

εμενα γιωργο δεν ειναι η δουλεια μου αυτη. την εχω κανει 5-6 φορες για φιλους,

διοτι η "επισημη" λυση πχ ητανε διακοπες και θα μενανε οι φιλοι μου χωρις κονσολα.

παρʼολα αυτα ειμαι σιγουρος για την δουλεια που εκανα, και δεν εχω ουδεμια

αμφιβολια οτι τα 360 που ειναι φτιαγμενα και χωρις xclamp δουλευουν πολυ καλυτερα απο τα ολοκαινουργια.

αμα επιμενεις, στο φτιαχνω και σου δινω και εγγυηση 3 χρονια, αλλα θα πρεπει να με αποζημιωσεις για τον χρονο μου,

και φυσικα αν σου παθει κατι αλλο εκτος απο υπερθερμανση, οπως ειναι λογικο δεν ισχυει η εγγυηση για υπερθερμανση.

ο φαυλος κυκλος ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω, δηλ. η γκρινια για δικια μου/σου/του υπαιτιοτητα,

που ανακυκλωνεται εδω και πολυ καιρο και πρεπει να σταματησει.

Dystyxws etsi einai...:twisted:

καλα...

χωρια το γεγονος οτι εχω δει εγω με τα ματια μου κονσολα επιστροφης να εχει τα καινουργια heat sinks,

κανε μια βολτα σε μεγαλα φορα του εξωτερικου και θα βρεις πολλους κατοχους 360 που πλεον ψαχνουν να βρουν τροπο να καψουν το δικο τους που δουλευει σωστα,

προκειμενου να παρουν αντικατασταση τα καινουργια με τα heat sinks

και για να ρωτησω και κατι...

τι λεει το demo του fifa και τι λεει το demo του spiderman? αξιζει κανενα το download ή ειναι μουφες?

Δημοσ.

Diladi ta nea xbox 360 premium kai elite exoyn nea xclams ektws apo ti nea psiktra? Yparxei kamia nea fwto me ta nea xclamps poy exoyn ta nea 360? An nai as tin anevasei kapoios sto site. Telos ti einai to heat sinks?

Eyxaristw poly.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...