Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε damis δυστηχως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτο. Eιναι μερος του Digital rights management. Δηλ. εκτος του οτι γινεται linked με το gamertag σου καπου κρατει και το serial της κονσολας που το κατεβασε. Με αποτελεσμα όταν σου χαλασει και παρεις άλλη να θέλει live για να βεβαιώσει οτι είσαι εσυ. Ολη η ιστορια για να μην διακινήσεις παρανομα τα arcade τους. Και εγω το έπαθα αυτο και τις πρώτες μερες ειδικά ειχα ξενερώσει την ζωή μου. Άσε που το Double dragon ότι και να έκανα σε κάθε rebοοt μου ξαναγινοτανε trial!! ΑΑ και θα δεις οτι αυτο επεκτείνεται και στα themes kai pics.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
xmm.. αμα τα κατεβασεις ξανα απο πανω?

Αυτό φαίνεται καλή ιδέα ... θα το δοκιμάσω απόψε να δω τι θα γίνει.

Απλά πρέπει να το συνδέσω με το Internet κάπως...

Θα βάλω το DSL Modem στο PC και θα κάνω share to Connection και θα τα συνδέσω μέσω Cross Ethernet Cable ..

Θα τα ξανακατεβάσω να δω τι γίνεται αν θα μου τα κρατήσει και χωρίς Internet.

Thanks.

Δημοσ.

Οχι παιδια δεν γινεται τιποτα.... μεχρι και με ultrex λουστικα....:D

Αν δεν ειναι η κονσολα στην οποια κατεβαστηκαν θέλει να ειναι on-line για να παιξουν full αλλιος demo. Εχει γινει σχετικη φασαρια στο support και σε μερικους τους εδιναν πισω ms points για να κανουν νεο account στην νεα κονσολα και να τα ξανακατεβάσουνε. Ελπιζω σε μελλοντικό update να διωρθωθει η κατασταση.

Δημοσ.
Πριν καμμιά βδομάδα έκοψα το Xbox Live Gold (Μπορεί να είναι και άσχετο)

...

Ανοίγω την κονσόλα να παίξω κανά Arcade και όλα μου τα παιχνίδια που είχα αγοράσει είναι πλέον σε Trial Mode ... εκτός από 2 παιχνίδια.

Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή αν κάποτε η MS σταματήσει το live πάνε στράφι τα χρήματα των νόμιμων παικτών; Δίνουν τροφή στην αναζήτηση τρόπου να παίζει αντίγραφα.

Κοίτα αναλυτικά στο licence όταν αγοράζεις arcade παιχνίδια. Αν δεν αναφέρει πουθενά την απαίτηση για live, και το κουμπί λέει "buy" και όχι "rent", τότε μπορείς να τους πας στα δικαστήρια σε συνεννόηση με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους που έχουν πληρώσει.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

εστειλα μια κονσολα χτες Γερμανια με UPS με το γνωστο προβλημα 3 RLOD. Ποσο χρονο περιπου κανει η MS να την επισκευασει?? Και αλλη μια ερωτηση. Την επισκευαζει η στελνει καινουρια?

Δημοσ.
Καλημερα σε ολους.

εστειλα μια κονσολα χτες Γερμανια με UPS με το γνωστο προβλημα 3 RLOD. Ποσο χρονο περιπου κανει η MS να την επισκευασει?? Και αλλη μια ερωτηση. Την επισκευαζει η στελνει καινουρια?

Γύρω στις 2-3 βδομάδες νομίζω

Ξέρει κανείς αν όταν το στέλνεις για επισκευή, σου δίνουν καινούρια κονσόλα, ή απλά σου επιδιορθώνουν την παλιά?

Καινούργια

Δημοσ.

Distixws den yparxei kapoio kit me vides, psiktres kai thermoagwgimi pasta gia na allaxeis sto xbox360 wste na lithei to provlima tis yperthermansis mia kai kali? Etsi? Kai kati allo einai logiko na zemataei i mikri psiktra katw apo to dvdrom enw h ogodis psiktra dexia apo to dvdron apla na einai zesti?

Δημοσ.
Distixws den yparxei kapoio kit me vides, psiktres kai thermoagwgimi pasta gia na allaxeis sto xbox360 wste na lithei to provlima tis yperthermansis mia kai kali? Etsi? Kai kati allo einai logiko na zemataei i mikri psiktra katw apo to dvdrom enw h ogodis psiktra dexia apo to dvdron apla na einai zesti?

Υπάρχει αλλά είναι πολύ DIY και ακόμα άγνωστη η διάρκεια ζωής της κονσόλας μετά απο αυτό...

Δημοσ.

Τελικά είναι υπερθέρμανση η διαφυγή ψύξης; Έχω μπερδευτεί...

Το προβλημα θεωρητικά δεν δημιουργείται απο το σπάσιμο των διαδρομών λόγω διαφυγής ψύξης; (γι αυτό και τα κόλπα με την πετσέτα και την υπερθέρμανση (λέγε με reflow)).

Αλλιώς βάζαμε μια ψύκτρα ακόμα επάνω στο heatsink και θα βλέπαμε άσπρη μέρα....

Μπερδεύτηκα..

Το σφίξιμο με περαιτέρω βίδες δεν βοηθάει στο να προσαρμοστεί καλύτερα η ψύξη και να μήν διαφεύγει ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στις ενώσεις;

Αν όχι τότε πως το πρόβλημα λύνεται εστω και προσωρινά με υπερθέρμανση ;(ψήσιμο)...

Δημοσ.

nyne μην λες πραγματα με βεβαιοτητα εφ'οσον δεν εισαι σιγουρος... ;)

και klainmain τα γιδια. που ακριβως θες να βαλεις επιπλεον ψυκτρα απανω στο heatsink? εχεις δει πως ειναι εκει μεσα?

το προβλημα κατα τη γνωμη μου ξεκιναει απο τα x-clamps.

υστερα απο αυτο ειναι η δομη του mobo, που δεν αφηνει ικανο χωρο για καλη ψυκτρα στην gpu,

και επιπλεον με το να μην εχει ξεχωριστες οδους για τα ανεμιστηρια (cpu/gpu)

δυσχεραινει ακομα περισσοτερο την κατασταση αφου τα ανεμιστηρια τελικα δουλευουνε περισσοτερο για την cpu λογω διαδρομης

το μοναδικο που με ανησυχει στα καινουργια 360, ειναι οτι πως απο οτι φαινεται οι βλακες εχουνε αφησει ακριβως τα ιδια clamps... :/

διδαγμα: money dont buy wisdom, ακομα κι αν εισαι η m$ που σου τρεχουνε απο τα μπατζακια τα μιλουνια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...