Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ θα επιμείνω (ίσως ανούσια μια και δεν έχω τεχνικές γνώσεις) πως το πολύ πολύ να ξελαφρώνει τους μαμήσιους ανεμιστήρες μιας και τραβάει τον αέρα που σπρώχνουν αυτοί.Υπάρχει και αυτό το κενό του ενός εκατοστού,πέριξ του οποίου εισέρχεται αέρας,εμποδίζοντας την σωστή (= μέσα από το κουτί) απορρόφησή του.

Για να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα θα έπρεπε τα 2 σετ ανεμιστήρες να είναι ένα μπλοκ,σφραγισμένο,ούτως ώστε η μόνη ροή αέρα να είναι από μέσα απ`το κουτί προς τα έξω.

Επαναλαμβάνω:Εάν λέω ανοησίες,το κάνω λόγο έλλειψης τεχνικών γνώσεων...

Ps:StavrosD,έχεις καμιά σχέση με Ρίο;(όχι της Βραζιλίας.... ;) )

Παίζει και η δυνατότητα νο κολλήσω ακριβώς πίσω τους extra ανεμιστήρες και να μην υπάρχει το κενό του 1 εκ. Δεν το έκανα γιατί φοβάμαι μην ζοριστούν οι fans του 360.

StavroD πιο καλη απόδοση έχει αν τους ενώσω στο κουτί κολλητά με τους άλλους τους μαμήσιους ή να αφήσω αυτό το 1 εκ κενό ?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μates εχω αυτο το monitor http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=984868

και έχω αυτό το prob...

http://i137.photobucket.com/albums/q214/evilsonic665/DSC00030.jpg

Οταν δηλαδη βάζω την μέγιστη ανάλυση στο xbox 360(1920 χ 1080)Δηλαδή μικροτερη ανάλυση απο την ανάλυση απο αυτή που υποστηρίζει η οθόνη με λίγα λόγια,έχω αυτό το αποτέλεσμα,το οποίο κάνει την εικόνα να φαίνεται zoomed/scewed.

To 360 το έχω συνδέσει με VGA..any ideas?

(links fixed)

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα.Πηγα να μπω xbox live και μου εβγαλε το ακολυθο μνμ:"Your account was suspended due to payment options".Tην ανανεωση την κανω μεσω χρεωστικης και τα χρηματα εχουν τελειωσει.Δεν θα επρεπε ομως το account να γινει απο gold σε silver?Aυτοι με πεταξαν εξω εντελως!!!Ξερει κανεις να με βοηθησει??

Δημοσ.

kai gia osous einai stin beta tou COD4

Straight to the Point: The Level Cap Is Rising!

Friday morning at 10 am PDT (1 pm EST) weʼre going to be increasing the Rank level cap to Level 16. This is going to allow you to rank up and unlock more weapons, more perks, and more features; including Clan Tags (lv. 12). This is the first of several level increases weʼre going to do throughout the beta, so keep playing, and weʼll keep you informed of incoming updates. Thanks to everyone currently playing for the tremendous amount of feedback weʼve been receiving; Keep sending it, and weʼll see you online!

- Infinity Ward

aaaa kai dinou kai nea tokens gia uk kai ireland

http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=8

ante petran , kairos gia tin clan :-D

Δημοσ.

Dokimasa ligo to NBA Live 08 demo ( to grapsa se DVD :P ).

Ontws , nomizw arketa kalytero apo to 07.

Synithismenos apo to 2k einai dyskolo stin arxi na allakseis styl , giati einai poly diaforetiko to live. Alla san grafika/atmosfaira kai animations einai se poly kalo epipedo. Oi kiniseis tou einai poly pio "mikres" apo to 2k. As poume otan pidas gia tapa sto 2k paei 3-4 fores makrytera/psilotera. Kamia apolytws sxesi. Oi kiniseis episeis einai poly pio kontes kai exeis perissotero elegxo ( sto 2k me 3-4 vimata pernas miso gipedo ).

Tha asxolithw ligo perissotero giati fainetai kalo.

( sto demo exei ispania kai gallia !! :D )

Δημοσ.
γραψε και το cod4 beta σε dvd ρε! :PpppPPppPp
Na ypothesw oti paizei mono sto LIVE?

( Call.0f.Duty.4.MP.Beta.DEM0-XB0X360-GbX )

karfi de mou kaigetai na dw tin beta tou cod p3tran ;)

Fifa08 thelw san trelos :mrgreen:

Δημοσ.

Γράφω κ εδώ...

Όποιος έχει κάτι ΜΟΝΙΜΟ για το RROD άς το παραθέσει....

Ο περισσότερος κόσμος έχει προβλήματα μετά απο τις 2-3 εβδομάδες με το heatgun/overheat/towel fix και μετά απο 3-4 μήνες με τα x-clamps...

κάτι σίγουρο; :(

Δημοσ.
Dokimasa ligo to NBA Live 08 demo ( to grapsa se DVD :P ).

Ontws , nomizw arketa kalytero apo to 07.

Synithismenos apo to 2k einai dyskolo stin arxi na allakseis styl , giati einai poly diaforetiko to live. Alla san grafika/atmosfaira kai animations einai se poly kalo epipedo. Oi kiniseis tou einai poly pio "mikres" apo to 2k. As poume otan pidas gia tapa sto 2k paei 3-4 fores makrytera/psilotera. Kamia apolytws sxesi. Oi kiniseis episeis einai poly pio kontes kai exeis perissotero elegxo ( sto 2k me 3-4 vimata pernas miso gipedo ).

Tha asxolithw ligo perissotero giati fainetai kalo.

( sto demo exei ispania kai gallia !! :D )

black na se rwthsw otan deixnei ton diaithth se videaki to koino apo pisw pws fainete?
Δημοσ.

Καλυτερο ειναι το live ειναι απο το περσινο παιδια (οταν ειναι μετριο βεβαια το προηγουμενο αυτο ειναι ευκολο) αλλα αν εχεις 2Κ8 δεν νομιζω να πολυασχοληθεις.Παντως ειναι διαφορετικο απο το 2κ οποτε αν καποιου δεν τουαρεσει το 2κ(δυσκολο βεβαια αυτο) ,να προτιμησει το Live.

Δημοσ.

Εχω το εξής πρόβλημα με τα Games του Xbox Live Arcade...

Πριν καμμιά βδομάδα έκοψα το Xbox Live Gold (Μπορεί να είναι και άσχετο)

Το Σαββάτο μου κάηκε ο ADSL Router και έτσι έβαλα ένα modem που βρήκα στο PC Magazine ίσα ίσα για να έχω Internet στο PC. Αυτό αμέσως σήμαινε πως δεν είχε πρόσβαση στο Live το 360 μου ούτε για Gold ούτε για Silver.

Ανοίγω την κονσόλα να παίξω κανά Arcade και όλα μου τα παιχνίδια που είχα αγοράσει είναι πλέον σε Trial Mode ... εκτός από 2 παιχνίδια.

Το Hexic και το Prince of Persia.

To Prince of Persia το αγόρασα αφού άλλαξα κονσόλα (RLOD) και το Hexic είναι ενσωματωμένο. Τα υπόλοιπα παιχνίδια που είχα όμως δεν είναι Available και είναι όλα σε trial Mode. Προφανώς κάτι παίζει με το Live αφού δεν μπορεί να κάνει Login δεν με αφήνει να τα παίξω ...

δηλαδή τώρα για να παίξω τα παιχνίδια αυτά θα πρέπει να είμαι συνδεδεμένος και στο Internet ???

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...