Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρει κανεις πως κάνεις cancel το subscription στο Xbox Live?

το έχω ετήσιο αλλά επειδή δεν με βλέπω να παίζω on-line μέχρι τα χριστούγεννα θέλω να το ακυρώσω ...

ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να το ακυρώσεις μέσα από το Dashboard και ΟΥΤΕ από το website https://billing.microsoft.com

Με ένα γρήγορο Google Search ανακάλυψα ότι πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στο support για να το καταφέρεις ....

Καμμία βοήθεια ?

ontos prepei na pareis tilefono...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σήμερα αγόρα αυτό το cooler απο Στουρνάρη:

http://lian-li.com/product/product06.php?pr_index=104&cl_index=2&sc_index=23&ss_index=42&type=a

Το έβαλα στο 360 και νομίζω ότι κάτι κάνει.

Επειδή φαντάζομαι απο 5V της USB του 360 οι ανεμιστήρες δεν βγάζουν όλην την ισχύ μπορώ να συνδέσω το USB μεσω αντάπτορα με εξωτερικό τροφοδοτικό ?

Υπάρχει τέτοιος αντάπτορας ? Μέχρι πόσο Volt δέχονται οι ανεμιστήρες ?

Πάντως υπάρχει μια λογική στο να βελτιώνει/δροσίζει την κάτω πλευρά και να βοηθά να μπαίνει περισσότερος αέρας απο τις κάτω οπές

Σιγουρα βοηθαει,εγω εχω κατι αντοιστιχο και το 360 ειναι αισθητα πιο δροσερο απο πριν και απο τοτε που το εβαλα δεν μου εχει κανει κολλημα πουθενα ενω πριν κολλαγε αρεα και που με αποκορηφομα που εσκασε 3 κοκκινα λαμπακια.Παντως δεν πιστευω να εχεις προβλημα μεσω της usb γιατι να μην βγαζουν ολη την ισχυ? Δεν λεει καπου ποσα watt ρουφαει απο το μηχανημα?

Δημοσ.

Σχετικά με το Cancellation του Xbox Live μέσω πιστωτικής.

Κάλεσα το εν λόγω τηλέφωνο (00800-44-128732) το οποίο έχει ελληνικό μήνυμα αναμονής.

Μετά από 5-6 λεπτά αναμονής βγήκε ένας τύπος που μιλούσε σπαστά ελληνικά - (από Γερμανία)

MS: Γειά σας

-Γειά σας θα ήθελα να ακυρώσω την Xbox Live συνδρομή μου...

MS: (Με έκπληξη) Μα κύριε δεν υπάρχει στην Ελλάδα Xbox Live!!!

-Κι όμως εγώ έχω και την πληρώνω με την πιστωτική μου και θέλω να την ακυρώσω

MS: (Η έκπληξη [και καλά] συνεχίζεται) Και πως μπορείτε να μπαίνετε στο Xbox Live ?

- (Γελώντας) Οπως και άλλοι μερικοί χιλιάδες Ελληνες ... δηλώνοντας στοιχεία Αγγλίας - Ιρλανδίας ...

MS: ... (χαχανητό) OK ... Δώστε μου το gamertag.

του το δίνω

MS: Ξέρετε, άμα το πω αυτό στην Αμερική μπορεί να σας κάνουν BAN στην κονσόλα που μπαίνετε στο Xbox Live με ψεύτικα στοιχεία.

- (Γελώντας) 2 χρόνια τώρα τους πληρώνω και δεν παραπονιούνται αν τώρα είναι να με κάνουν BAN ας το κάνουν

MS: Δεν θα μπορέσετε να το ξαναχρησιμοποιήσετε μετά το Xbox Live

- (Συνεχίζω να γελάω) Δεν πειράζει, αν και μετά τα Χριστούγεννα ίσως το ξαναενεργοποιήσω.

MS: Ναι αλλα αν δουν τα στοιχεία σας, θα σας κάνουν BAN και δεν θα το μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε

- Δεν Πειράζει

MS: Δεν έχετε κάποιον να το δώσετε το account μέχρι τότε ?

- Δυστυχώς ΟΧΙ

MS: Στο Internet είσαστε (!:confused:!) δεν έχετε κάποιο φίλο να του το δώσετε μέχρι τότε για να το χρησιμοποιήσει ?

- Δυστυχώς ΟΧΙ

MS: OK, .... Παύση ... Είσαστε σίγουρος ότι θέλετε να το διακόψετε γιατί μπορεί να σας κάνουν BAN άμα το δουν από Αμερική.

- (Γελώντας) Ναι ε... ε αν με κάνουν BAN τότε θα πάρω άλλη κονσόλα που να μην καίγεται.

MS: (Γελώντας) ΟΚ, Δώστε μου τα στοιχεία ...

Στην συνέχεια του λέω τα στοιχεία ακριβώς όπως τα βλέπω στο xbox.com στο Account Management...

Διεύθυνση που δηλώνω: π.χ. Μυρτιδιώτισσας 13 (Στα στοιχεία μου είχα βάλει εξαρχής την πραγματική οδό που μένω στην Αθήνα ), WATFORD, UK, W8FtG7

MS: (Με το που ακούει την διεύθυνση τον πιάνουν τα γέλια) ΟΚ, ... Είσαστε σίγουρος για το Cancel?

- Ναι (ήρεμος όπως πάντα)

MS: Μην μου λέτε μετά πως δεν σας το είπα πως μπορεί να γίνετε Ban από το Xbox Live

- OK, Δεν θα σας το πω.

MS: Από πότε να γίνει το Cancel

- Από τώρα ... (Η συνδρομή μου έληγε στις 16/9 αλλά για να αποφύγω "λανθασμένη ανανέωση" τους ζήτησα από τώρα)

MS: Βλέπω ότι λήγει στις 16/9/2007, Να λήξει τότε ?

- Καλύτερα να λήξει τώρα.

Ακολούθησε μία αναμονή και μία συνομιλία κανα 3λεπτο για το πότε θα την κόψει και τελικά μου είπε πως την έκοψε από τώρα και πως δεν θα ανανεωθεί.

Αφού πρώτα βέβαια με ξαναρώτησε 2-3 φορές αν ΟΝΤΩΣ θέλω να την ακυρώσω και εγώ υπομονετικά του έλεγα ΝΑΙ ... ΝΑΙ .. ΝΑΙ

Και αφού με προειδοποίσε κανα 2 φορές ακόμα να μην ζητάω μετά τον λόγο που "μπορεί" να με κάνουν BAN

Τέλος

Συνολική διάρκεια κλήσης 15 λεπτά.

PS: Θα δείξει βέβαια αν όντως ακυρώθηκε στις 16/9, γιατι διάφοροι άλλοι που ακύρωσαν με τον αντίστοιχο τρόπο έπαιρναν έναν κωδικό επιβεβαίωσης ... τέτοιο κωδικό εγώ δεν πήρα αν και τον ρώτησα συγκεκριμένα αν υπάρχει.

Δημοσ.

Ναι είναι λίγο ζώα στο τηλ κέντρο...(πάλι καλά που μιλάνε Ελληνικά, κάτι είναι κ αυτό)

Εϊχα μιλήσει και εγώ με έναν που μιλούσε σπαστά ελληνικά (πρέπει να ήταν γκέι) Θανάση τον ελέγανε (τώρα σπαστά ελληνικά κ Θανάσης κάπου δεν κολλάει το όνομα, αλλά ίσως είναι το καλλιτεχνικό) γιατί είχα πρόβλημα με ένα δισκάκι m$, συγκεκριμένα το GoW, κ επειδή μου έβγαζε mixed media disc στο tray είπα να πάρω να δω τι θα μου πουν....

Αυτοί κατάληξαν ότι το παιχνίδι δεν έιναι γνήσιο και μάλιστα την απόφαση ότι το παιχνίδι μου δεν ήταν γνήσιο την πήρε ο προιστάμενος μετά από ερώτηση του γκει Θανάση και καθυστέρηση μιας μέρας.

Φυσικά το παιχνίδι είναι γνήσιο αλλά για αυτούς η απάντηση στο γιατί βγάζει τέτοιο μήνυμα ήταν οτι το παιχνίδι ήταν αντιγραφή.... Αφού τους έριξα ένα χέσιμο (σε θυμωμένο ύφος) δήλωσα κατηγορηματικά (είχαν τα πλήρη στοιχεία μου) ότι δεν θα ξαναπάρω ορίτζιναλ παιχνίδι και ότι θα πάω να φλασάρω την κοσνόλα,έτσι, γιατί χωρίς να έχει τίποτα το δισκάκι βγάζει μήνυμα λάθους κ αυτοί μου λένε βλακείες κ ηλιθιότητες. (βέβαια αυτά του στυλ δεν ξαναπαίρνω παιχνίδι ορίτζιναλ κτλ μπορεί να πιάσουν στο μπακάλικο της γειτονιάς άλλα όχι στην M$. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι κοινός)

Τελικά βρήκα την λύση μόνος μου (μα ποιος είμαι?) έβγαλα τον σκληρό από πάνω κ έπαιξε και από τοτε δουλεύει!

Πάντως ο Θανάσης προσπάθησε να με πείσει....

Ασχετο...Προχθές κοσνόλα φίλου έβγαλε κόκκινα λαμπάκια. Την κοσνόλα του την είχαν φέρει ως αντικατάσταση της προηγούμενης που του είχε χαλάσει με τον ίδιο τρόπο....

Δημοσ.

Σήμερα πήγα Ράδιο κατουμά, πήρα δύο ανεμιστηράκια και ένα τροφοδοτικό 12V.(Συνολικό κόστος 10 ευρώ)

Τα ένωσα και τα έβαλα πίσω στο 360 οχι κολλητά με τους δικούς του ανεμιστήρες αλλα με 1 εκατ. κενό.

Μαζί με την βάση του λάπτοπ να δουλεύει και τους καινούργιους σχεδόν αθόρυβους ανεμιστήρες να βγάζουν φουλ αέρα το 360 για 3 ώρες και είναι απίστευτα κρύο.

Λέτε να κάνει δουλειά ?

fans.jpg

Δημοσ.
Τα ένωσα και τα έβαλα πίσω στο 360 οχι κολλητά με τους δικούς του ανεμιστήρες αλλα με 1 εκατ. κενό.

Αυτοί οι ανεμιστήρες δεν νομίζω να κάνουν και τίποτα σπουδαίο μια και δεν αναγκάζουν τον αέρα να βγει από την κονσόλα,απλώς "μετακινούν" τον ήδη εξερχόμενο από αυτήν.

Δημοσ.
Αυτοί οι ανεμιστήρες δεν νομίζω να κάνουν και τίποτα σπουδαίο μια και δεν αναγκάζουν τον αέρα να βγει από την κονσόλα,απλώς "μετακινούν" τον ήδη εξερχόμενο από αυτήν.

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλα και ο αέρας που βγαίνει πίσω απο τους ανεμιστήρες σίγουρα δεν είναι ζεστος.

Ισως το πείραμα να είναι βλακεία αλλά μπορεί και να βοηθάει, αφού δεν νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα θα τεστάρω θερμοκρασίες και θα σου πω.

Πάντως με το κλείσιμο της κονσόλας ήταν ελαφρά χλιαρή, καμία σχέση με το πόσο ζεστή είναι στο πισω μέρος της οταν την ακουμπάς χωρίς αυτά τα αξεσουάρ.

Ισως βοηθάνε και τραβάνε λίγο πιο σύντομα το ζεστό αέρα απο τους ανεμιστήρες του 360.

Και με τον αέρα που μπαίνει απο τους ανεμιστήρες της βάσης του λάπτοπ να γίνεται πιο σύντομη ανακύκλώση του αέρα στο εσωτερικό.

Δημοσ.

Και όμως, βοηθάνε.

Όταν λειτουργεί ένας ανεμιστήρας, στην πλευρά που "ρουφάει" αέρα μειώνει την πίεση του αέρα και στην άλλη την αυξάνει. Το πως και γιατί είναι μεγάλη ιστορία (φαινόμενο bernulli και άλλα).

Συνεπώς η διαφορά πίεσης εντός και εκτός του XBOX αυξάνει, και καθώς η ροή του αέρα είναι ανάλογη της διαφοράς πίεσης αυξάνει η ταχύτητα του αέρα με αποτέλεσμα να γίνεται καλύτερη ψύξη.

Δεν θέλω διαφωνίες ατεκμηρίωτες στο συγκεκριμένο θέμα ;-). Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός έχω τελειώσει με ειδικότητα Αεροναυπηγού , άσχετα αν πλέον κάνω διδακτορικό στα πληροφοριακά συστήματα (μάλλον το είχε η φουρνιά μου να ασχοληθούμε με άσχετα. Ο Λιανός π.χ. το 'ριξε στο τραγούδι).

Δημοσ.

ola voithane...

mporei to diko moy aisthitika na einai karagiozei berde alla symfona me to thermometro poy exo valei se cpu kai gpu me thermokrasia domatioy 35 c den anevazei pano apo 50 vathmoys i gpu.kai poy na erthi kai o xeimonas. tha pesei arkteta...:)

post-6348-129062951256_thumb.jpg

Δημοσ.
Και όμως, βοηθάνε.

Όταν λειτουργεί ένας ανεμιστήρας, στην πλευρά που "ρουφάει" αέρα μειώνει την πίεση του αέρα και στην άλλη την αυξάνει. Το πως και γιατί είναι μεγάλη ιστορία (φαινόμενο bernulli και άλλα).

Συνεπώς η διαφορά πίεσης εντός και εκτός του XBOX αυξάνει, και καθώς η ροή του αέρα είναι ανάλογη της διαφοράς πίεσης αυξάνει η ταχύτητα του αέρα με αποτέλεσμα να γίνεται καλύτερη ψύξη.

Δεν θέλω διαφωνίες ατεκμηρίωτες στο συγκεκριμένο θέμα ;-). Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός έχω τελειώσει με ειδικότητα Αεροναυπηγού , άσχετα αν πλέον κάνω διδακτορικό στα πληροφοριακά συστήματα (μάλλον το είχε η φουρνιά μου να ασχοληθούμε με άσχετα. Ο Λιανός π.χ. το 'ριξε στο τραγούδι).

Εγώ θα επιμείνω (ίσως ανούσια μια και δεν έχω τεχνικές γνώσεις) πως το πολύ πολύ να ξελαφρώνει τους μαμήσιους ανεμιστήρες μιας και τραβάει τον αέρα που σπρώχνουν αυτοί.Υπάρχει και αυτό το κενό του ενός εκατοστού,πέριξ του οποίου εισέρχεται αέρας,εμποδίζοντας την σωστή (= μέσα από το κουτί) απορρόφησή του.

Για να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα θα έπρεπε τα 2 σετ ανεμιστήρες να είναι ένα μπλοκ,σφραγισμένο,ούτως ώστε η μόνη ροή αέρα να είναι από μέσα απ`το κουτί προς τα έξω.

Επαναλαμβάνω:Εάν λέω ανοησίες,το κάνω λόγο έλλειψης τεχνικών γνώσεων...

Ps:StavrosD,έχεις καμιά σχέση με Ρίο;(όχι της Βραζιλίας.... ;) )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...