Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ότι πάει χαλαρά τις πρώτες ώρες μάλλον μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι, παρά δικαιολογία "για να το μάθουμε". Πιο απλό δεν γινόταν να το κάνουν, πόσες ώρες πια χρειάζεται να παίξουμε για να το μάθουμε, απλώς γίνεται βαρετό.

αυτο ειναι δικη σου αποψη. εγω βλεπω οτι το παιχνιδι ειναι προσεγμενο σε ολους τους τομεις και παρατηρω σε διαφορα πραγματα τρελη προσοχη στη λεπτομερια,

πραγμα που με πειθει οτι το difficulty curve δεν βγηκε ετσι κατα τυχη.

πιθανον ;) να αποσκοπει στο να ειναι ενα game για ολες τις ηλικιες, πραγμα που βλεπω οτι το καταφερνει με 100% επιτυχια.

απο εκει και περα οι ευκολες μαχες στην αρχη σου δινουν χρονο (αλλα και experience points) ωστε να χτισεις το μενου για τον καθε παιχτη και να το tunαρεις με την ησυχια σου.

αν σου φαινεται πολυ ευκολο σε σημειο που σε κουραζει, απλα μπες στο japanese marketplace και κατεβασε το difficulty upgrade patch. τσαμπα ειναι.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
αυτο ειναι δικη σου αποψη. εγω βλεπω οτι το παιχνιδι ειναι προσεγμενο σε ολους τους τομεις και παρατηρω σε διαφορα πραγματα τρελη προσοχη στη λεπτομερια,

πραγμα που με πειθει οτι το difficulty curve δεν βγηκε ετσι κατα τυχη.

πιθανον ;) να αποσκοπει στο να ειναι ενα game για ολες τις ηλικιες, πραγμα που βλεπω οτι το καταφερνει με 100% επιτυχια.

απο εκει και περα οι ευκολες μαχες στην αρχη σου δινουν χρονο (αλλα και experience points) ωστε να χτισεις το μενου για τον καθε παιχτη και να το tunαρεις με την ησυχια σου.

αν σου φαινεται πολυ ευκολο σε σημειο που σε κουραζει, απλα μπες στο japanese marketplace και κατεβασε το difficulty upgrade patch. τσαμπα ειναι.

olo kai me sproxneis na to ksanapiaso mias kai vgike fola to two worlds...

Δημοσ.

Συμφορουμιτες ΣΟΣ!Εκει που τελειωνω το fort frolic στο βιοσοκ (!) ξαφνικα ολα γινονται ροζ!βγαινω στο ντασμπορντ και η οθονη ειναι γεματη απο καθετες μαυρες γραμμες,μπορω να πλοηγηθω αλλα τι να το κανω....Κατσε λεω να το τσεκαρουμε.Πεταω μεσα τα kameo,gow,rr6,N3, και κανα 2 arcade, τα χρωματα ειναι αστα να πανε.Παντου σκουπιδια (artifacts) και ολα στην αποχρωση του μωβ.

Πηγα να ξεγελασω τον εαυτο μου (οτι εχει καει το κοκκινο πυροβολο της οθονης) αλλα μετα θυμηθηκα πως την τελευταια φορα που κοιταξα οι Lcd δεν εχουν τετοια! Αρα RLOFD!

Οποτε τι κανω?περιμενω να τα παιξει τελειως μεχρι ΟΝΤΩΣ να βγαλει τους κοκινους κυκλους (επαναλαμβανω τωρα βγαζει ακομη μονο σκουπιδια και αλλαγμενα χρωματα) ή περναω σε δραστικες λυσεις.Αυτο συνεβη πριν μιση ωρα.Τωρα το εχω αφησει να κρυωνει,του αλλαζω κομπρεσες, του μιλαω τρυφερα,....

Ερωτησεις:

Αν καταφυγω στην μεθοδο που ποσταρε ο φιλτατος Stormwatch, χανω την εγγυηση?

Αν παρω την ΜΣ για service θα μου αντικαταστησουν το mobo με το zephyr, δλδ θα το παρω πισω brand new KAI με εξοδο HDMI ή χωρις αυτην.τελος το σερβις ποσο καιρο θα παρει.

ευχαριστω εκ των προτερων guys.

PS.gmt θελω να παιξω τωρα βιοσοκ!

thanx Gia την αμεση απαντηση Storm, οχι δεν ειναι πειραγμενη.οποτε βουρ...

Σε περιπτωση ομως που την ανοιξω και δεν το κανει πως τους το αποδεικνυω?περιμενω απλα να το ξανακανει?καλα, κατσε να τους παρω ενα τηλ.

Δημοσ.

Hexen αν δεν την εχεις "πειραξει", τη στελνεις πισω στην MS χωρις δευτερη σκεψη

Για HDMI δεν ξερω, αλλα σιγουρα θα εχεις τις καινουριες ψυχτρες

Αν τωρα ειναι ηδη "πειραγμενη", η αντικατασταση των xclamps θα τη σωσει την κατασταση....(προφανως χανεται η εγγυηση)

Δημοσ.
Hexen αν δεν την εχεις "πειραξει", τη στελνεις πισω στην MS χωρις δευτερη σκεψη

Για HDMI δεν ξερω, αλλα σιγουρα θα εχεις τις καινουριες ψυχτρες

Αν τωρα ειναι ηδη "πειραγμενη", η αντικατασταση των xclamps θα τη σωσει την κατασταση....(προφανως χανεται η εγγυηση)

Διάβασα κάτι και με ανησυχεί φίλε stormwatch....

http://games.gearlive.com/playfeed/article/q307xbox-360-red-light-of-doom-problem/

Δημοσ.

νταξει,τωρα το (ξανα)ανοιξα και εβγαλε εναν κοκκινο κυκλο και μια μαυρη οθονη που με πληροφορει πως το συστημα δυσλειτουργει και πως πρεπει να επικοινωνησω με ΜΣ support.Αντε γεια γμτ..γμτ!

Δημοσ.

επιτελους μου ηρθε η beta :D wooo mavras κρυψου!

p.s. exo, υπαρχει demo στο marketplace εδω και καιρο απο το stranglehold οποτε οι γνωμες υπαρχουν ηδη.

ειναι αρκετα καλο.

Δημοσ.
επιτελους μου ηρθε η beta :D wooo mavras κρυψου!

p.s. exo, υπαρχει demo στο marketplace εδω και καιρο απο το stranglehold οποτε οι γνωμες υπαρχουν ηδη.

ειναι αρκετα καλο.

petro poy kanoyme aitisi gia tin beta ???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...