nzeppos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εγώ να σας πω την αλήθεια το βαρέθηκα λίγο και το παράτησα. Ίσως το ξαναπιάσω αργότερα. Φταίει που δεν είχα υπομονή να κάθομαι να κάνω grinding στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, για να ανεβάσω level και να φάω εύκολα τους αρχικούς "μεγάλους κακούς". Οπότε έχασα αρκετές φορές, μου τη βίδωσε και το παράτησα. Δεν έχω παίξει παρόμοιο παιχνίδι από την εποχή των FF7 και FF8, οπότε έστω και υποσυνείδητα το συγκρίνω διαρκώς με τα αριστουργήματα της Squaresoft. Φυσικά σε μια τέτοια αντιπαράθεση το BD δεν έχει καμία ελπίδα... Ευελπιστώ πάντως να το ξαναπιάσω κάποια στιγμή, γιατί είναι αρκετά καλό παιχνίδι.
mihranalthaqafi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 ego mexri stigmis pou to paizw den einai trello game alla elpizw na parei bros syntoma.. eimai peripou stin arxi tou 1ou dvd..
vsabbath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 basika pisteuw oti se opion aresoun rpg me turn based maxes, entipwsiaka summons kai iapwnikh koultoura tha to goustarei poly
F.E.N.R.I.R Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Symfono me sas pou lete pws to mpeneis sto zoumi kata to telos tou 1ou dvd. Kai gw phga na ta parathsw sthn arxh alla twra pou to synexisa mou fenetai poly kalo game. Osoi to valate 5 lepta sto drive kai to meta to petaksate:mrgreen:, vreite to ki an einai se kalh katastash afierwste ligo xrono akoma.
The_Sheep Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 re paidia , mporeite na mou peite pos vazeis ta field skills, otan epitelous pareis ena? den thimamai ti elege sto tutorial stin arxi. me kapios tropo ta vazeis sta rb kai rl
jimbrav Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 to bd to paratisa kai ego..argotera tha doyme
Toufas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 apoliti ksenera simera agorasa xtes to marvel vs capcom 2 apo to ebay simera mou irthe,kai oi xaraktires fenonte skata, exoune sprites giro giro tous. prepei na ne poli diskolo to 2d emulation gia to 360
papabiris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ρε παιδια πληκτρολογιο και ποντικι υπαρχει τροπος να βαλω σε χβοχ? μαρεσουν τοσο πολυ τα παιχνιδια τα γραφικα και οτι δινει αυτη η κονσολα αλλα δεν τα μπορω αυτα τα χειριστηρια. (αν εχει ρωτησει κιαλλος παραπεμψτε με γιατι δεν μπορω να το βρω, ευχαριστω)
modecris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ρε παιδια πληκτρολογιο και ποντικι υπαρχει τροπος να βαλω σε χβοχ?μαρεσουν τοσο πολυ τα παιχνιδια τα γραφικα και οτι δινει αυτη η κονσολα αλλα δεν τα μπορω αυτα τα χειριστηρια. (αν εχει ρωτησει κιαλλος παραπεμψτε με γιατι δεν μπορω να το βρω, ευχαριστω)
aGka8l Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 αυτο ποσο στοιχηζει και ειναι πληρως λειτουργικο στα παιχνιδια?πχ και στο xbox 1 συνδεες πληκτρολογιο αλλα το μονο που εκανες ηταν να εγραφες κειμενα στο dashboard
modecris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 aGka8l,για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ την υπογραφή σου.
aGka8l Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ω καλα λολ!εχω να μπω εκει πολυ καιρο!!λοοοοοοοολ
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 re paidia , mporeite na mou peite pos vazeis ta field skills, otan epitelous pareis ena? den thimamai ti elege sto tutorial stin arxi.me kapios tropo ta vazeis sta rb kai rl ελα ρε mavro-sheep, κι εγω το χτυπησα το blue dragon και τωρα το συνεχιζω με τρελα! το παιχνιδι απλως ειναι και ΓΑΜΩ, και οποιος το εχει αφησει επειδη παει χαλαρα τις πρωτες ωρες απλως εκανε μεγαλη μαλακια παει χαλαρα για να σου δωσει χρονο να μαθεις. λοιπον τα field skills για να τα βαλεις, πρωτα οπλιζεις το skill στον σωστο χαρακτηρα. προφανως θες να βαλεις barrier magick ή καννα bomb. σωστα? οταν εισαι στον ανοιχτο χαρτη, πατας δεξι trigger και σου ανοιγει τον κυκλο που μαζευεις εχθρους για μαχη. πας στις επιλογες προς τα κατω, και θα παρατηρησεις οτι εχει RB: (κενο) LB: (κενο) πας λοιπον πρωτα στο RB, πατας, και βαζεις πχ το barrier magick στο RB, και μετα πας απο κατω στο LB, και βαζεις εκει το stun bomb. αυτο ητανε! πλεον την ωρα που κυκλοφορας αναμεσα σε εχθρους με τα RB-LB εχεις αποκτησει δυο πολυ χρησιμα functions!! 8) κατα τη γνωμη μου το blue dragon ειναι σιγουρα απο τα πιο καλοφτιαγμενα games στο 360 αντιθετως: two worlds = αποτυχια οπως ειχαμε πει. οχι oblivion-killer, ουτε skato-killer δεν ειναι. broken gameplay, διαλογοι που θα ευχεσαι να γινοταν wii το 360 σου ωστε να βγαλουν το σκασμο οι χαρακτηρες, framerate απο spectrum, χειρισμος απο ημιανατρεπομενο, quest menu για αρειανους, και γενικα δυστυχως ειναι ολα στραβα σε αυτο το παιχνιδι. :/
nzeppos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Το ότι πάει χαλαρά τις πρώτες ώρες μάλλον μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι, παρά δικαιολογία "για να το μάθουμε". Πιο απλό δεν γινόταν να το κάνουν, πόσες ώρες πια χρειάζεται να παίξουμε για να το μάθουμε, απλώς γίνεται βαρετό. Αυτό το ήξερα και πριν να το παίξω, αυτό που με χάλασε όμως ήταν το ότι έχασα κάμποσες φορές στους πρώτους αρχηγούς (μάλλον πήγαινα κομάντο υπέρ του δέοντος) και ξενέρωσα τη ζωή μου. Τελοσπάντων, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια να παίξουμε, δεν θα τα βάψουμε και μαύρα.
jimbrav Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 οχι oblivion-killer, ουτε skato-killer δεν ειναι. etsi etsi....:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις