Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
An to blazing angels 2 einai opws to ena milame gia megalh mapa!!

οχι ευτυχως ειναι καλυτερο.Επιτελους εβαλαν μυαλο και στο hud βγαινει ΚΑΙ κοκκινο βελακι που σου δειχνει που πηγαινει ο locked εχθρος σου (αντι να πρεπει να χρησιμοποιεις συνεχεια την chase cam).To καταλαβαν στο 2 βεβαια...

τεσπα, must buy για φιλους των arcade shooters

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
οχι ευτυχως ειναι καλυτερο.Επιτελους εβαλαν μυαλο και στο hud βγαινει ΚΑΙ κοκκινο βελακι που σου δειχνει που πηγαινει ο locked εχθρος σου (αντι να πρεπει να χρησιμοποιεις συνεχεια την chase cam).To καταλαβαν στο 2 βεβαια...

τεσπα, must buy για φιλους των arcade shooters

σε πολλους φιλους μου το blazing angels 2 αρεσει περισσοτερο απο οτι το ace combat 6.

νομιζω εχει νοημα αυτο, αφου τα old-school dogfights ειναι πιο καλα για video games απο οτι τα high-tech.

fanpan για το T.W. κρατα μικρο καλαθι

Δημοσ.

To bioshock to exei paixei kaneis? Einai apla telio paixnidi an sas aresoyn ta 1st person paixnidia. Se ola einai telio alla perissotero sta grafika. den toy dinoyn tyxaia 9.5 me 9.8 me aristato 10.0 sta site.

Δημοσ.

παιδια λιγο μια ερωτηση...

απο τα καινουργια xbox υπαρχουν απο καποιας ημερομηνιας και μετα που οντως να εχουν λυθει τα ring of death προβληματα ?

ασχετως εγγυησης που ξερω πως εχει παει στα 3 χρονια...

ειναι καποια που να εχουν ερθει στη χωρα μας , ολα? ή π.χ. μονο elite? ή και το premium απο καποια ημερομηνια και μετα που να μην εχουν προβληματα υπερθερμανσης ή οτιδηποτε αλλο?

thanks

Δημοσ.

Ti ginete simera ?Exo apistefto lag sto live kai mou tous vgazi olous kokinous.Exete kai eseis paromio provlima?Mipos iparxi genikotera provlima logo ton pirkagion?Me ton provider de mporo na epikoinoniso.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν φταίνε οι φωτιές, πάντως τουλάχιστον η otenet ήταν ψόφια (από το μεσημέρι) όσον αφορά τα sites του εξωτερικού. Έφτιαξε πριν λίγη ώρα. Ίσως υπήρχε πολύ traffic στο δίκτυο και κράσαραν τα πάντα.

edit: OK, βρήκα τι έγινε, πρέπει να είχε πρόβλημα το Oteglobe atm (κάποιοι άλλοι λένε ότι "κόπηκε ένα βασικό καλώδιο και είχε πρόβλημα όλη η βόρεια Ελλάδα"). Μια φορά τώρα δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Περιμένω να μου φέρουνε ένα xbox και αύριο θα πάω να πάρω το καλώδιο για να το συνδέσω στην οθόνη του pc μιας και η τηλεόραση στο σαλόνι είναι μονίμως πιασμένη και δε θα μπορώ να παίξω εκεί.

Η απορία που μου γεννήθηκε ξαφνικά και με άγχωσε πάρα πολύ είναι ότι η οθόνη μου δεν έχει ενσοματομενα ηχεία. Οπότε από πού θα βγαίνει ο ήχος; Έχει η κονσόλα δυνατότητα να της συνδέσεις εξωτερικά ηχεία ή ο ήχος βγαίνει μόνο από τη TV;

συγνώμη αν είναι πολύ χαζή η απορία μου αλλά είμαι άσχετος, αυτή θαναι η πρώτη κονσόλα μετά το θρυλικό SNES

Δημοσ.

Το καλωδιο VGA που θα παρεις,εχει 2 ξεχωριστα καλωδιακια για τον ηχο,ενα κοκκινο και ενα ασπρο.Θα πρεπει να τα συνδεσεις με ενα ενισχυτη.Επισης,το καλωδιο βγαζει και ψηφιακη εξοδο για τον ηχο.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσω ενισχυτή με ηχεία;

:(

oxi.mporeis na to syndeseis kai sta ixeia toy ypologisti soy...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...