jimbrav Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ναι jim. το demo οντως ητανε μουφα, καθως σε εριχνε μεσα στα full blown menus για να κανεις μαχες. σκετο μπαχαλο. και αν σου εληγε το time limit πριν καταλαβεις τι γινεται, δυσκολα το ξαναδοκιμαζες δευτερη φορα.. στο κανονικο game, ξεκινας με ενα εντελως απλοϊκο μενου, το οποιο και χτιζεις εσυ σιγα-σιγα οπως γουσταρεις, οπως κανεις δηλαδη και με τους χαρακτηρες σου. οι μαχες και το συστημα μαχων ειναι πολυ καλα στημενα, τα γραφικα ειναι σαν να βλεπεις ενα παραμυθακι, ενω το στορυ -αν και δεν ειναι αρκετα bloody οπως συνηθιζεται- ειναι πολυ ευχαριστο. εχω ηδη 12 ωρες και με βλεπω πολυ ανετα να συμπληρωνω το 50αρι ωρες που λεει ο sakaguchi. και τωρα παλι το blue dragon εχω στο tray και το bioshock ραφι. se eyxaristo....tha to timiso kai ego
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 για να μη χαιρονται οι playstationακηδες οτι και καλα υπαρχουν κι αλλοι πιο τυφλοι απο αυτους, το sonydefenceforce.com το εχουνε κατι γνωστοι μου xboxακηδες και απλως διακομοδουν τους υπολοιπους playstationακηδες Καλα ειπαμε ενταξει το παιχνιδι ειναι πολυ καλο δεν ειμαστε και τοσο τυφλοι. Αυτο ειναι αληθεια που γραφεις,το οτι το εχουν xboxakιδες? Α ναι κριμα,δεν εχει το ιδιο γελιο.:razz:
polakis21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Πήρα το 360 ενός φίλου μου (διότι το δικό μου δεν ήρθε ακόμα), γιατί δεν άντεχα να παίζετε εσείς τις 2 παιχνιδάρες κι εγώ τίποτα! Καλά το blue dragon αντε γειά! Και όποιος είναι ή ήταν fan του dragonball τότε καταλαβαίνετε γιατί πράγμα μιλάμε!Τί χρώμα, τί φοβερά τοπία, τί εκπληκτική μουσική, τι στόρυ και ωραίες μάχες. Μιλάμε για ένα rpg με βάθος και με τα όλα του! Άνετα θα παίξω 50-60 ώρες... Καλά για bioshock δεν συζητάω...Μιλάμε για την καλύτερη ατμοσφαιρα που έχω δει τα τελευταία χρόνια...
p3tran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 polaki ετοιμασου για lost odyssey. το blue dragon ειναι αριστουργημα, παρ'όλα αυτα ειναι το ορεκτικο για το κυριως πιατο...
F.E.N.R.I.R Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Th dhlima...Blue dragon h bioshock? Ma fysika kai ta dyo:) Me peisate re seis. Tha to parw kai to BD telika:-)
The_Sheep Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 prosopika , apogoiteytika apo to demo tou BD , alla itan mia eyxaristi ekpliksi gia mena to demo tou eternal sonata.pragmatika poli kalo
Stormwatch Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Sheep, οπως ειπε και ο P3tran , μη ξεγελαστεις απο το demo (ηταν σε προχωρημενο επιπεδο και εχανες την μπαλα στα μενου) Προσωπικα κολλησα ασχημα... PS:Κορυφαιο το κομματι με τον Gillan στους μεγαλους κακους (Eternity)
nzeppos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Εγώ πάλι δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από τα reviews που διάβασα για το BD και δεν με έπεισαν καθόλου γιατί θα έπρεπε να παίξω το παιχνίδι. Το demo το έπαιξα 5-10' και βαρέθηκα, προφανώς για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Παρ' όλ' αυτά είμαι διατεθειμένος να τσεκάρω τουλάχιστον το πρώτο dvd και μετά βλέπουμε... Όσο για το Bioshock... μιλάμε για ένα παιχνίδι σταθμό. Εξακολουθώ να μην μπορώ να πιστέψω τι παιχνίδι έβγαλαν οι άνθρωποι.
MiltoZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Όσο για το Bioshock... μιλάμε για ένα παιχνίδι σταθμό. Εξακολουθώ να μην μπορώ να πιστέψω τι παιχνίδι έβγαλαν οι άνθρωποι. Απίστευτο.... Σοκ και δέος.
polakis21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά να σας πω κάτι? Εντάξει πολύ καλό το bioshock, αλλά ρε παιδιά παίζω και δεν έχω καταλάβει την τύφλα μου από την υπόθεση! Μήπως είμαι ηλίθιος? Κατάλαβα ότι είμαι σε μια υποβρύχια χώρα, αλλά τί πολεμάω, γιατί το πολεμάω, που πάω και ποιά είναι η αποστολή μου δεν έχω καταλάβει. Αυτή την στιγμη τραβάω κάτι φωτογραφίες τα spider splicer για να καταλάβετε που βρίσκομαι. Μπορεί κάποιος σε γενικές γραμμές να μου πεί τί παίζει?
privateer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Opoios petaxei spoiler gia Bioshock xwris to tag exei fygei gia diakopes sthn rapture :twisted:
GabrielConnor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δηλαδή να μην σου αναφέρω για την μαγευτική στιγμή όπου Δεν άντεξες ε; Κοίταξες!
jesE Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 δεν με αφηνει να κατεβασω το demo (not available from your location) δεν με γεννησε μανα εμενα? αρκουδα μ΄εκανε? ..και περιμενω την 24η αυγουστου? τοτε δεν κυκλοφορει το game? τι σκατα? δεν εχω δικαιομα στην ζωη εγω? ty.
Προτεινόμενες αναρτήσεις