Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nai tpt.meta to ban den asxoloumai katholou me 360.k to edwsa.k irthe to plirwma toy xronou.emeina me ps3,kai paizw ps2 games.de me xalaei,alla kses twra kati bioshock kati halo,blue dragon k ipoloipi simoria de me afinei isixo.thelw 360 pali k to gamertag mou

lol. και τωρα που πας να γινεις σωστος playstationακιας μετα απο σχεδον 2 χρονια, τωρα θες να ξαναχαλασεις και παλι? :-o

τσκ-τσκ :lol:

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βασικα τον xrest τον εχω κοψει οτι αν και ειναι κρυφοxboxακιας :-P πηγαινει παντα προς το καλο ,προς αυτο που αξιζει οποτε για λιγο καιρο ακομα θα ειναι xboxakias και μετα θα γινει καθαροαιμος playstationakias:mrgreen::-P

Δημοσ.

oxi den eimai tpt,lathos kanete ouloi.segakias eimai k opados tou polloi kalou gaming aneksartitou platformas.de nomizw an eimoun fan kapoias etaireias na eperna sto launch k ps3,360,wii...opws k tin proigoumeni dld genia.gw to blepw diaforetika to gaming opws k tin enimerwsi.tespa

Δημοσ.

αστα αυτα σε τα μας...

μπορει να πηρες στο launch απʼολα,

αλλα πλεον μονο ps3 εχεις στο σαλονι σου οπαδε του ποιοτικου gaming και του ποιοτικου ποδοσφαιρου :ΡpPPppPPpppPP

παντως καλου-κακου προσεχε οταν πας παλι στα μαγαζια, γιατι κατι ακουσα οτι τα νεα 360 εχουνε προβλημα με τους πανιωνιους...

t2.1.gif

p.s. βρηκα και ενα ωραιο σετακι

931521l.jpg

απο το play.com μαζι με το game.

Δημοσ.

Το Bioshock....είναι..τι να πω..δεν έχω λόγια...ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!!!

Μόλις τελείωσα το πρώτο "επίπεδο" ας πούμε και έχω μείνει μ@λάκας (sorry κιόλας) όχι μόνο από τα γραφικά, όχι μόνο από την ατμόσφαιρα, αλλά και από το απίστευτο ΒΑΘΟΣ του παιχνιδιου....και δεν εννοώ το βάθος στο οποίο βρίσκεται η Rapture!!:razz:

ΔΕΝ το περίμενα έτσι, ακόμα και μετά τα διθυραμβικά σχόλια που ακουγα τις τελευταίες μέρες, ακόμα και μετά το demo.

Ένα spoiler :

Αφού σκοτώσω τον Big Daddy και σώσω την Little Sister, ξαναεμφανίζεται ένας Big Daddy, μόνος του αυτή τη φορά. Τον σκοτώνω κι αυτόν κι εμφανίζεται κι άλλος. Χρειάζεται κι αυτόν να τον σκοτώσω;; Εγώ απλά συνέχισα, υποθέτοντας πως είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Ρε σεις!! Τι είναι αυτό το πράγμα? Μισή ώρα έπαιξα και δεν έχω ξαναδει τίποτα παρόμοιο. Πω πω τι πάθαμε πάλι...

Δημοσ.
to bioshock einai ena fainomeno gaming...apla apisteuto k oti kalitero se gaming mexri stigmis sti nea genia.killer app.apla...

mias k pleon thelw na parw neo 360 na paw gia elite kalitera?gnwmoules

basika perimene na kykloforhsei to syllektiko halo 3 editition, tou laxiston na pareis kati 3exwristo. kata ta alla mhn pareis pali 360 me thn zephyr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...