Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
exei kaneis problima me to

Project_Sylpheed_PAL_XBOX360-SPARE

px na kollane ta video

na xaneis tin eikona alla na akous tis omilies apo pisw?

Εμενα μου εκανε καμποσα παλαβα (οσο ασχοληθηκα)

Δημοσ.
Εμενα μου εκανε καμποσα παλαβα (οσο ασχοληθηκα)

na ipothesw oti den ftaiei pou exw tin 3.3 sto samsung....

kserei kaneis an to Project_Sylpheed exei update apo to live?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ζηταω την βοηθεια των εγκεφαλων του χβοχ360 του φορουμ μας γιατι εχω πελαγωσει.2 πραγματακια,ενα μαλλον ευκολο και ενα οχι τοσο.

1)Πως θα αλλαξω την χωρα μου στο προφιλ.Απο παλια ειχα βαλει UK αλλα παιζοντας Lost planet ειδα ατομα με ελληνικες σημαιες.Οσο και αν εψαξα απο τις επιλογες δεν βρηκα κατι.Μετα σκεφτηκα μηπως επειδη η ΜΣ τα εχει ενωσει ολα (LIVE) επηρεαζει το ενα το αλλο,ετσι μπηκα στον λογαριασμο μου στη hotmail (που ειχα δηλωσει για χωρα UK) και το αλλαξα σε ελλαδα,εκανα log in στο live αλλα τιποτα, με εμφανιζει ακομη ως Αγγλο.

2)Καψουρευτηκα παλιοτερα με το aegis wing (που μουφα να 'ναι, ειναι δωρεαν ΚΑΙ εναι ΚΑΙ side scrolling shooter). Μου ειπε τις προαλες ο privateer πως το demo του Gundam που εψαχνα (ως mecha φαν) ειναι μονο στο US live (γιαυτο δεν το εβρισκα,duh!), ε, ερχεται και το demo του fatal inertia σημερα επισης στο US live, ε οχι ρε φουστη μου λεω πρεπει να κανω κατι. Γκουγκλαρα τα εξης:

How to open xbox360 US account

set up xbox360 US account

και πηρα απο κατι ακυρα σε τραπεζικους λογαριασμους μεχρι και γω δεν ξερω τι.Αν μπορει καποιος να μου πει που θα βρω οδηγιες για να φτιαξω εναν US λογαριασμο (αν βεβαια ακομη γινεται κατι τετοιο μετα τα banarισματα) θα το εκτιμουσα αφανταστα.

Δημοσ.

1) Πήγαινε system/console settings/locate

2)US account,χωρίς να είμαι σίγουρος,θα κάνεις δηλώνοντας ως χώρα αγγλία,μάλλον όμως θα χρειαστείς νέο mail και κάποια valid διεύθυνση/zip code

Δημοσ.

modecris gia to 1) efharisto doulepse!

priv treho gia to 2)

thanx pedia.

Privateer ise poli megalos man, tora katevazo:

Aegis wing (αμην!)

Armored Core 4 (αμην x 2!)

Fatal inertia

Gundam

efharisto ke pali.

Δημοσ.

Αγόρασα χτες ενα wireless headset. Είναι λογικό που έκανε συνέχεια, αποσυνδέσεις απο την κονσόλα;; :?

Τι δεν κανω σωστα; Πατώ το connect στην κονσόλα, το connect στο headset και εχω αυτα τα αποτελεσματα.

Ούτε ενα μετρο μακρια απο την κονσόλα δε παίζω, έλεος στα 70 ευρώ μου.

Δημοσ.
Λέει τίποτα το sylpheed ή ούτε το ''κάψιμο'' δεν αξίζει?

Μου θύμισε τα νιάτα μου που έπαιζα Privateer 2: The Darkening στο PC...

Δεν είναι άσχημο σαν space shooter.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...