trojan21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 pedia sto carefour ena temaxio to timoni 129 kai to gotham project ,na to paro axizi to timoni?
Narayan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 pedia sto carefour ena temaxio to timoni 129 kai to gotham project ,na to paro axizi to timoni? Τόσο έχει κανονικά man... κάπου έπαιζε προσφορά και με το Forza Motorsport 2 (Πλαίσιο I think...).
Wolfidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 den peirazei. plynto esy me kafto mpas kai staniarei Tipota den katafera.... Giati omws bgazei mixed media disc ? Den einai para3eno? Mipws einai kapoio mperdema me kanena update? Ti na pw... ?
polakis21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παιδιά εμένα είναι η δεύτερη κονσόλα μου (την πρώτη την πούλησα λόγο ban) και τώρα αυτή η κονσόλα μετά από 2 μήνες εκει που παίζω ξαφνικά χάνει τα χρώματα και μου τα δείχνει πράσινα, με κάτι πίξελ από εδώ και από κει. Επίσης εμφανίζονται και κάτι οριζόντιες κόκκινες γραμμές. Μετά από λίγο φτιάχνει και μετά ξαναχαλάει χωρίς να σβήσω την κονσόλα... Τί πρόβλημα είναι αυτό ρε παιδιά? Ξέρουμε πώς λύνετε?Τί φταίει? Το καλώδιο component, η θύρα εξόδου του 360 ή το ίδιο το μηχάνημα τα έχει παίξει και θέλει service? Αν είναι δυνατόν μετά από 2 μήνες!Λέτε να φταίει ο καύσωνας?
Pytzamarama Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ακολουθα τις οδηγιες του Stormwatch. Mην το αναβεις μεχρι να κανεις τη μοντα. Λογικα το "προλαβαινεις"...dont worry
polakis21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ποια μόντα ρε παιδιά?Πείτε μου να ξέρω να το προλάβω...
Pytzamarama Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Kανε ενα search..δεν την παλευω να αξω διοτι εχει πολυ πραγμα. Χοντρικα αντικαθιστας το xclamp με 8 M5 βιδες,βαζεις Arctic Silver μεταξυ ψυκτρων και GPG,CPU και βαζεις χαρτονια για να "διαμερισματοποιησεις" τις ψυκτρες.. ΒΤW το Carrefour Aμπελοκηπων εχει ενα 360 μεσα σε γυαλινη προθηκη εκτος συσκευασιας και εχει ταμπελακι που λεει "Συμφερει 249euro" Δεν ξερω αν ειναι premium ή core,αλλα αν θυμαμαι καλα το πορτακι του DVD ηταν ασημι...οποτε ΜΑΛΛΟΝ premium
clairvoyant Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Kανε ενα search..δεν την παλευω να αξω διοτι εχει πολυ πραγμα.Χοντρικα αντικαθιστας το xclamp με 8 M5 βιδες,βαζεις Arctic Silver μεταξυ ψυκτρων και GPG,CPU και βαζεις χαρτονια για να "διαμερισματοποιησεις" τις ψυκτρες.. Κοιτάζοντας τον οδηγό, χρειάζονται, εκτός από τις βίδες, και "ροδέλες".. μεταλικές και από νάυλον. Καλό θα ήταν να γράψει κάποιος πως τις ζήτησε, γιατί με βάση τα μεγέθη που γράφει ο οδηγός (#5 και #10) εμένα μου έδωσαν άλλα αντ' άλλων...
Pytzamarama Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Aν πας σε ειδη βιδοποιιας θα ξερουν τι θα σου δωσουν. Απλα προσπαθησε οι ροδελες (και οι μεταλικες και οι πλαστικες) να εχουν οσο το δυνατο μικροτερη διαμετρο (ιδια με το κεφαλι της βιδας) Πλαστικες ροδελες δεν θα βρεις σε ειδη βιδοποιιας αλλα σε μαγαζι με ηλεκτρονικα. Θα ποσταρω φωτο το βραδυ (βιδα και ενα χαρακα διπλα για να δεις το μεγεθος αν μεχρι τοτε δεν εχεις βγαλει ακρη)
clairvoyant Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Aν πας σε ειδη βιδοποιιας θα ξερουν τι θα σου δωσουν.Απλα προσπαθησε οι ροδελες (και οι μεταλικες και οι πλαστικες) να εχουν οσο το δυνατο μικροτερη διαμετρο (ιδια με το κεφαλι της βιδας) Πλαστικες ροδελες δεν θα βρεις σε ειδη βιδοποιιας αλλα σε μαγαζι με ηλεκτρονικα. Θα ποσταρω φωτο το βραδυ (βιδα και ενα χαρακα διπλα για να δεις το μεγεθος αν μεχρι τοτε δεν εχεις βγαλει ακρη) ναι αν μπορείς δώσε μια φώτο να πάρω μια ιδέα, γιατί και σε 2ο μαγαζί που πήγα δεν έβγαλα άκρη. Πλαστικές ροδέλες βρήκα αλλά δεν ήταν "επίπεδες" γι'αυτό και δεν τις πήρα (είχαν ύψος μερικών χιλιοστών).
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ναι αν μπορείς δώσε μια φώτο να πάρω μια ιδέα, γιατί και σε 2ο μαγαζί που πήγα δεν έβγαλα άκρη. Πλαστικές ροδέλες βρήκα αλλά δεν ήταν "επίπεδες" γι'αυτό και δεν τις πήρα (είχαν ύψος μερικών χιλιοστών). Πρεπει να εχουν καποιο παχος οι πλαστικες ροδελες (το ιδανικο ειναι οσο παχος εχει και το νομισμα του ενος λεπτου ή λιγο πιο λεπτο απο το διλεπτο).Μη φανταστεις δηλαδη κατι παρομοιο με τις αντιστοιχες ροδελες που βαζουμε στις motherboards των PC To πως και ποσες θα βαλεις δεν ειναι στανταρ...μπορει να μη βαλεις και καθολου μεταλλικες και να βαλεις δυο πλαστικες...ή μονο μια πλαστικη (αναλογα με το παχος τους) Παντως το πιο σημαντικο ειναι η διαμετρος να μην ειναι πανω απο 1 εκ γιατι τοτε θα πεφτει η μια ροδελα πανω στην αλλη (δες φωτο)
kirdou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 παιδια μια ερωτηση.παιζω τους πειρατες και εχω κολλησει σε ενα σημειο.ειμαι στο πλοιο μεσα και πρεπει να παιξω ενα ηχο στο πιανο.τι διαολο πρεπει να κανω;;;help
SpiderGr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 @ kirdou girna pros ta piso antimetopise 2-3 groupakia apo peirates kai tha afisoun piso tous to sequence pou prepei na pexeis
trojan21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 irthe stin ellada to ellite? gia rixte mia matia http://www.videosun.gr/games.asp?CAT_ID=188
Προτεινόμενες αναρτήσεις