Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον κατάλαβε ο κ. Moore την καταιγίδα με τα χαλασμένα ΧΒΟΧ360 και έφυγε κακήν κακώς.

Panther_512 φωνάζαμε εμείς οι καημένοι για την Μ$ που δεν ξέρει να φτιάχνει κονσόλες αλλά κανείς δεν μας πίστευε. Εμένα πάντως μου την σπάει όταν λέμε σε μερικούς ότι η κονσόλα της Μ$ είναι για τα μπάζα και πως ήδη μας κάηκαν 2-3 και σε λένε fanboy της $ony και από πάνω!

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει... κυρία Μ$.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μάλλον κατάλαβε ο κ. Moore την καταιγίδα με τα χαλασμένα ΧΒΟΧ360 και έφυγε κακήν κακώς.

Panther_512 φωνάζαμε εμείς οι καημένοι για την Μ$ που δεν ξέρει να φτιάχνει κονσόλες αλλά κανείς δεν μας πίστευε. Εμένα πάντως μου την σπάει όταν λέμε σε μερικούς ότι η κονσόλα της Μ$ είναι για τα μπάζα και πως ήδη μας κάηκαν 2-3 και σε λένε fanboy της $ony και από πάνω!

πάρε PS3 τότε να σωθείς ρε αδερφέ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

πάρε PS3 τότε να σωθείς ρε αδερφέ...

Οπως και να εχει xvagos...αν δεν εισαι ευχαριστημενος με την καμμενη κονσολα σου σιγουρα θα εισαι fanboy της sony.

Δημοσ.
ΤΟ 2Κ7 pu exo ego ine gnisio kai de to anagnorizi sto disc open me to onoma tu...

Λοιπόν.... σήμερα πήγα δανείστικα απο ένα φίλο το δικό του ΝΒΑ 2κ7.

Το παιχνίδι παίζει τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. το μόνο που διαπίστωσα και εγό είναι το ίδιο με το δικό σου. στο tray δεν γράφει το όνομα του παιχνιδιού παρά μόνο "play game", συμβαίνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι και σε κανένα άλλο.

Τελικά τι παίζει ?

** Επίσης κοίταξα το δίκο μου *ΝΒΑ 2κ7 (που έβγαζε this disk is unreadable" και παρατήρησα μια μικρή κάθετη ρωγμή στο εσωτερικό δακτύλιο μέχρι εκεί που έχει το λογότυπο xbox.

Βέβαια δεν επηρεάζει τα δεδομένα αλλά ίσως υπάρχει πρόβλημα sto spinning?

Και σίγουρα δεν το έχω κάνει εγώ.... καλά τι σ#$@α υλικα χρησιμοποιούν?

Δημοσ.

Παιδες Σ.Ο.Σ....

Ανοιξα το XBOX σημερα το πρωι και μου λεει στο dashboard ''no profiles found''

Δοκιμασα να κανω recover το gemertag και οταν συνδεεται για να το κατεβασει μου λεει οτι δεν μπορει να το σωσει σαν να μην εχω σκληρο 'η κατι τετοιο...

Πηγα στο system/memory/hard drive και μου εχει ενα αρχειο gamer profile αλλα γραφει corrupted. Δοκιμασα να τρεξω βιντεο που ειχα αποθηκευμενα και παιζουν οποτε λεω ο σκληρος δεν πρεπει να εχει ''χτυπησει'' ή κατι τετοιο.

Μηπως να σβησω το profile που λεει οτι ειναι corrupted πρωτα και μετα να κανω recover? Και αν γινει τελικα recover στο gamertag θα ειναι οπως πρωτα τα achievments και οι ποντοι και η πληροφοριες για την συνδρομη μου? (12μηνη...)

Βοηθεια γιατι με εχει πιασει πανικος, εχω φρικαρει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν με τα συγκεκριμένα ηχεία- http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26176779&product=914371 μπορώ να πάρω 5.1 ήχο στο 360?

Κατα πασα πιθανοτητα οχι...θα πρεπει να ψαξεις για ηχεια των οποιων ο ενισχυτης να εχει dolby digital decoder (ή πιο μπακαλικα, οπτικη εισοδο)

Τα συγκεκριμενα (αν κρινω απο την τιμη) πρεπει να εχουν 5+1 αναλογικες εισοδους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...