pinakas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Σήμερα πήρα και εγώ απο το Carefour στο Ιλιον την core 99 ευρώ. Πρέπει να τους τελειώνουν γιατί ήταν και κάποιο άλλο παιδί που ήθελε τρείς *premium με παιχνίδι (149 ευρώ). Δεν είχανε μπροστά φέρανε απο την αποθήκη kai core kai premium με παιχνίδι αλλά στην ταμία έβγαζε το barcode με κανονικές τιμές. Δεν ξέρω τι έγινε τελικά, εγώ άρπαξα την τελευταία core και την έκανα Λούης. Δυστυχώς είναι κατασκευής 19 Δεκ 2005, αλλά θα την έχω για γκαβάτζα μόλις στείλω την τωρινή στο service.
littlelouievegos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Για 100 γιουρια it's a no brainer τι λεμε τωρα;
pinakas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Σήμερα πήγα να βάλω το NBA 2k7 και στην μέση του παιχνιδιού ακούω το drive να ησυχάζει και γράφει....this disk is unredable. Στο καπάκι βάζω fear και για τρείς ώρες κανένα πρόβλημα. Επίσης όλα τα παιχνίδια τα φορτώνει κανονικά. Ολα είναι γνήσια και ειδικά το ΝΒΑ 2κ7 αγρατζούνιστο. Τελικά τι μπορεί να φταίει ? Και τα παιχνίδια έχουν ημερομηνια λήξης?
Wolfidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Σήμερα πήγα να βάλω το NBA 2k7 και στην μέση του παιχνιδιού ακούω το drive να ησυχάζει και γράφει....this disk is unredable. Στο καπάκι βάζω fear και για τρείς ώρες κανένα πρόβλημα. Επίσης όλα τα παιχνίδια τα φορτώνει κανονικά. Ολα είναι γνήσια και ειδικά το ΝΒΑ 2κ7 αγρατζούνιστο. Τελικά τι μπορεί να φταίει ? Και τα παιχνίδια έχουν ημερομηνια λήξης? μπορει να έτυχε.... Δοκίμασε πάλι με το 2κ και βλέπεις....
MiltoZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μόνο στο 2κ7 το κάνει, το διαπίστωσα .... Πλύνε το dvd με σαπούνι και στέγνωσε το με κάτι μαλακό κλπ κλπ
trojan21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ΤΟ 2Κ7 pu exo ego ine gnisio kai de to anagnorizi sto disc open me to onoma tu...
pinakas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Πλύνε το dvd με σαπούνι και στέγνωσε το με κάτι μαλακό κλπ κλπ Miltoz, το έχω χιλιοκαθαρίσει, το πήγα και στο video club seven και του κάνανε καθαρισμό και λείανση άλλα το πρόβλημα παραμένει. Η επιφάνει του παιχνιδιού είναι τέλεια, ούτε ίχνος γραντζουνιάς. τώρα η η κονσόλα τα κακαρώνει ή το παιχνίδι έχει πρόβλημα εκεί που δεν είχε. Το περιέργο είναι ότι το error το κάνει μέσα στον αγώνα, .... σταματάει η περιγραφή του αγώνα, βγαίνει το μήνυμα αλλά στο βάθος το παιχνίδι παίζει κανονικά, ειναί πολύ κουφό... δεν κολλάει με την έννοια οτι κάνει freeze αυτό που βλέπεις στην οθόνη. ** Η προσφορά στο carefour τέλειωσε, νέα τιμή για την core.... 249 euro
FoXfOxFoX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 σε εμας σαλονικα, οχι προσφορα δεν ειδα... αλλα η τιμη του core ειναι στα 299... αλλα κολπα...
damis72 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Miltoz, το έχω χιλιοκαθαρίσει, το πήγα και στο video club seven και του κάνανε καθαρισμό και λείανση άλλα το πρόβλημα παραμένει. Η επιφάνει του παιχνιδιού είναι τέλεια, ούτε ίχνος γραντζουνιάς. τώρα η η κονσόλα τα κακαρώνει ή το παιχνίδι έχει πρόβλημα εκεί που δεν είχε. Το περιέργο είναι ότι το error το κάνει μέσα στον αγώνα, .... σταματάει η περιγραφή του αγώνα, βγαίνει το μήνυμα αλλά στο βάθος το παιχνίδι παίζει κανονικά, ειναί πολύ κουφό... δεν κολλάει με την έννοια οτι κάνει freeze αυτό που βλέπεις στην οθόνη. ** Η προσφορά στο carefour τέλειωσε, νέα τιμή για την core.... 249 euro Κοίταξε το από την πλευρά της ετικέτας μήπως έχει κάποια γρατσουνιά ή κάποιο κόψιμο... Τα Data στην ουσία βρίσκονται στην πίσω πλευρά της ετικέτας και αν έχει σκιστεί τότε είναι "για πέταμα" ... Νομίζω όμως (πρέπει να το είχα διαβάσει παλαιότερα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) πως η MS αντιαθιστά CD από παιχνίδια τα οποία έχουν χαλάσει για χ ψ λόγους. Υπάρχει κάποιο κόστος αντικατάστασης βέβαια ...
damis72 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Πάντως και εμένα το 1ο 360 κάπως έτσι ξεκίνησε την κάθοδο προς τον Αδη ... άρχισε να μην αναγνωρίζει κάποια παιχνίδια ... και μετά να κολλάει ...
pinakas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Κοίταξε το από την πλευρά της ετικέτας μήπως έχει κάποια γρατσουνιά ή κάποιο κόψιμο... Τα Data στην ουσία βρίσκονται στην πίσω πλευρά της ετικέτας και αν έχει σκιστεί τότε είναι "για πέταμα" ... Νομίζω όμως (πρέπει να το είχα διαβάσει παλαιότερα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) πως η MS αντιαθιστά CD από παιχνίδια τα οποία έχουν χαλάσει για χ ψ λόγους. Υπάρχει κάποιο κόστος αντικατάστασης βέβαια ... Αντικαθιστά παιχνίδια για τα οποία είναι η ίδια εκδότης, δυστυχώς....
hexenlord Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 hello pedes!ediposis apo 2 pehnidia pou pira tin vdomada pou mas perase. Earth defence force 2017. Oh, iha POLLES prosdokies apo afto to game. Ne men low budjet titlos alla ta review elegan gia xefreni arcade drasi. Odas megas fan ton mechassault, mdk, mercenaries ktl (to piasate, 3rd person brainless shoot em up fun) to tsibisa.Poli kako distihos.Grafika kara-epanalamvanomena, AI ftp, gameplay metrio.Stay away Full auto. Imho, to kalitero vehicular combat game meta apo to TM2. kalitero apo to roadkill (xbox), vigilance 1/2 offence (DC), blood wake (xbox) ktl...POli kala grafika gia 1st gen, kalo gameplay me boliko prama sto career mode, mono o hirismos ine ligo floaty,alla sinithizete.Ependiste afova.Metaniono pou to anakalipsa tora ke pezoun 5 atoma sto live.Tha tous eskiza ton loko!
damis72 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Αντικαθιστά παιχνίδια για τα οποία είναι η ίδια εκδότης, δυστυχώς.... Το δοκίμασες σε κανένα φίλο σου ? μήπως τελικά φταίει η κονσόλα ?
trojan21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 re magkes katevasa apo thio flatout ti pexnidara ,ta grafika mamane eno xirismos apisteftos min to xasete ,irtah ta egefalika epanota, forza ,colin ,kai tritose to kalo
Προτεινόμενες αναρτήσεις