Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ace_combat_6.jpg

εντυπωσεις απο ace combat 6 demo:

πονηρευτικα οτι ηταν real time γραφικα στην αρχη και οχι prerendered video, μονο και μονο επειδη το demo ειναι 300mb συνολο..

με τη 2η το πηρα χαμπαρι :D

ευχαριστο και γρηγορο, και με 16 παιχτες online μας βλεπω να τα σκαμε για το flightstick... :D

Yperbolika arcade!!! 8imizei Airfix Dogfighter!!!! lol

Den eipa na einai kai Flight SImulator alla re paidi mou na eixe kapoio perirismo sta posa opla mporeis na metafereis (exei alla einai san na min exei) na kaneis kai kamia prosgiwsi /apogiwsi (exei?) antimetra, koumpi gia rodes, koumpi gia eject, fuel ktl

Alla eipame oi epoxes oi kales perasane ( anepistrepti? )

Oxi den exw pai3ei ta proigoumena AC.... opote den mporw na sigkrinw alla exw pai3ei After Burner.

Apo tin alli pleura to Blu Dragon poli mperdema!!! To i8ela pio aplo.... Kala pws paizete auto?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρίσκω εξαιρετική την ιδέα του throttle/stick controller σε μια κονσόλα, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μου γέμισε πολύ το μάτι όσον αφορά το gameplay (τουλάχιστον αν κρίνω από το trailer που είδα).

Τα γραφικά βέβαια είναι "γεια σου" αλλά σαν gameplay μου θύμισε λίγο το Crimson Skies. Όχι ότι περιμέναμε να είναι και το... νέο Falcon. Το online είναι σίγουρο ότι θα τα σπάει. Όπως και να' χει θα το χτυπήσω σίγουρα (άλλωστε το crimson skies ήταν καλό παιχνίδι, ακόμα για τους φανατικούς των simulators, είχε την πλάκα του).

Το πρόβλημα κατ' εμέ είναι ότι έχουμε γεμίσει "ευχάριστα" παιχνίδια. Ευχάριστα ποδοσφαιράκια, αεροπλανάκια, ραλάκια κ.ο.κ. Αν ήμουν τσιφ σε κανένα software house και ήθελα να πουλήσω και να βγάλω λεφτά, προφανώς και θα προωθούσα τα παιχνίδια μαζικής κατανάλωσης. Εφόσον όμως είμαι fan του... οτιδήποτε simulator υπάρχει, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τα παράπονά μου.

Μακάρι το Ace Combat να έχει ποικιλία στις αποστολές, δηλ. να μην έχει μόνο αναχαιτίσεις. Και φυσικά κάποιου είδους απο/προσγειώσεις!

Δημοσ.

Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να δω τα τραγουδια και τα βιντεο που εχω σε ενα εξωτερικο σκληρο, στο 360?

Τον συνδεσα με usb αλλα δεν καταφερα να δω κατι!

Δημοσ.
Βρίσκω εξαιρετική την ιδέα του throttle/stick controller σε μια κονσόλα, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μου γέμισε πολύ το μάτι όσον αφορά το gameplay (τουλάχιστον αν κρίνω από το trailer που είδα).

Να υποθέσω δηλαδή ότι δεν έχεις κατεβάσει το demo. Εμένα πάντως μου φάνηκε πολύ απλοϊκός ο χειρισμός του και ξενέρωσα κάπως. Θα περιμένω κι εγώ να δω πως θα παίζει με το extra χειριστήριο και να δω και το full game για να έχω άποψη. Τα γραφικά πάντως είναι καλά.

Δημοσ.
Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να δω τα τραγουδια και τα βιντεο που εχω σε ενα εξωτερικο σκληρο, στο 360?

Τον συνδεσα με usb αλλα δεν καταφερα να δω κατι!

Δεν παιρνω ορκο, αλλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι σε FAT32 ο σκληρος

Δημοσ.

Οι πωλήσεις του 360 πηγαίναν καλά επειδή πολλοί το αγόραζαν για να το ξεκλειδώσουν. Τώρα όμως που αποδείχτηκε ότι το ποσοστό χαλασμένων είναι τεράστιο (νομίζω πάνω από 30% σε ορισμένες αλυσίδες), οι περισσότεροι συγκρατιούνται, οπότε αναγκαστικά για να πάρουν μπρος οι πωλήσεις πρέπει να μειώσει την τιμή και να το κάνει αξιόπιστο.

Τώρα που μειώθηκε και η τιμή του PS3 (στην Ελλάδα το βρίσκω γύρω στα 570 τελική τιμή, ή 620 με 2 παιχνίδια δώρο), θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό.

Δημοσ.
Οι πωλήσεις του 360 πηγαίναν καλά επειδή πολλοί το αγόραζαν για να το ξεκλειδώσουν. Τώρα όμως που αποδείχτηκε ότι το ποσοστό χαλασμένων είναι τεράστιο (νομίζω πάνω από 30% σε ορισμένες αλυσίδες), οι περισσότεροι συγκρατιούνται, οπότε αναγκαστικά για να πάρουν μπρος οι πωλήσεις πρέπει να μειώσει την τιμή και να το κάνει αξιόπιστο.

Τώρα που μειώθηκε και η τιμή του PS3 (στην Ελλάδα το βρίσκω γύρω στα 570 τελική τιμή, ή 620 με 2 παιχνίδια δώρο), θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό.

μακαρι σταυρο, γιατι ο ανταγωνισμος κανει μονο καλο.

για τα "ξεκλειδωματα" ομως δεν εχεις δικιο.

μιλαμε για παγκοσμια αγορα με εκατομμυρια πωλησεις h/w και δεκαδες εκατομμυρια original τιτλους πουλημενους.

το τι κανει ενα ποσοστο 1-3% max (που αλλωστε δεν φαινεται καν στα στατιστικα της αγορας), δεν εχει σχεση με την μεγαλη εικονα, η οποια αλλωστε ειναι αυτη που μας ενδιαφερει.

οσο για τη m$ και τα χαλασμενα 360, εγω σαν πετρος-καταναλωτης θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αν ολες οι εταιρειες συμπεριφερονταν στον καταναλωτη οπως η m$ με το 360.

εκτος φυσικα κι αν νομιζεις οτι απο την αρχη σκοπευαν να παρουσιασουν κονσολες με πιθανοτητα προβληματος για να σπασουν πλακα.

περαν του γεγονοτος οτι τα καινουργια 360 δεν χαλανε -και αν χαλασει το παλιο σου θα στο αλλαξουν πλεον με ενα απο τα καινουργια-

φαινεται πως απο τον αλλο μηνα ολα τα 360 θα πεσουν 100e, οποτε ενα core (+mem card) στα 199ε ή ενα premium στα 299ε, μαλλον απο τη nintendo θα βρει ανταγωνισμο και οχι απο τη sony..

οσο για αυτο που λες οτι "μειωνει την τιμη για να παρουν μπρος οι πωλησεις και να το κανει αξιοπιστο",

αν δεν το ηξερες το xbox 360 υπαρχει στην αγορα απο το νοεμβριο του 2005, ακριβως με αυτη την τιμη.

με αλλα λογια, η m$ εχει ηδη καθυστερησει πολυ στο να κανει μια πρωτη μειωση τιμης,

και ως εκ τουτου οι λογοι που αναφερεις εσυ απλα δεν ισχυουν.

για παραδειγμα δες τον τιμολογιακο κυκλο του ps2 στο αντιστοιχο διαστημα

Europe[23]

* ?500 (November 23, 2000)

* ?249-?279 (August 27, 2002)

United Kingdom (including VAT, currently 17.5%)[23]

* GB£299 (November 24, 2000, Launch Price)

* GB£269 (June 2001)

* GB£199 (September 28, 2001)

* GB£169.99 (August 27, 2002)

και πιστευω θα καταλαβεις και μονος σου οτι οι λογοι που δινεις ειναι λιγο ...εκτος. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...