GabrielConnor Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω μία απορία.... Το δικό μου επισκευασμένο ήρθε τον Μάρτιο. Η εγγύηση των τριών χρόνων μετράει απο εκεί και πέρα η απο την ημέρα αγοράς της κονσόλας το 2005 ? Και αφού το service δεν ζητάει απόδειξη αγοράς πως γίνεται και ξέρουν απο ποτε είναι ? Ξέρουν γιατί σημειώνουν τον serial της κονσόλας που σου επιστρέφουν. @killik Σιγά μην περίμενε η MS να της πεί η IBM πότε θα προσωρήσει στα 65. Η τεχνολογία υπάρχει ήδη, οπότε όποτε...
p3tran Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Aπλα ειναι θεμα ξεστοκαρισματος.... ...της παλιοκασελας, ε spown?
GabrielConnor Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Έχει χάσει την μπάλα με τα emails που έχει ανοίξει αυτό το παλικάρι για τα διαφορετικά accounts:D:D:D
fanpan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά όσοι έχουν τελειώσει το Darkness προς το τέλος που αντιμετωπίζεις στο κάστρο το σκοτάδι πως το βγάλατε?Έχω κολήσει άγρια. Τhx....
pinakas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Τελικά μέσω component κάνει το 360 upscale σε DVD ταινίες? Απο ότι έχω βρεί μπορεί να κάνει upscale μόνο μέσω vga καλωδίου ή HDMI H δική μου samsung έχει pc port και μου περισσεύει ένα vga καλώδιο, λέτε να δοκιμάσω την τύχη μου σε αυτή την σύνδεση και όχι μέσω component?
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά όσοι έχουν τελειώσει το Darkness προς το τέλος που αντιμετωπίζεις στο κάστρο το σκοτάδι πως το βγάλατε?Έχω κολήσει άγρια.Τhx.... Αν κατάλαβα καλά, έχεις κολλήσει στο σημείο που βρίσκεσαι σε μια μεγάλη αίθουσα και δεξιά-αριστερά υπάρχουν καρέκλες. Μόλις σκάσει μύτη το τέρας, σκοτώνεις τους μικρούς δαίμονες που σου στέλνει αλλά το ίδιο το τέρας δεν το πειράζεις. Αρκεί απλώς να το πλησιάσεις αρκετά και μετά θα δεις τι θα γίνει... Το βρήκα κατά τύχη με τη δεύτερη, ενώ δεν σκότωσα καν τα μικρά τερατάκια.
fanpan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ nzeppo, δεν υπήρχε περίπτωση να το βρώ αν δεν μου λεγες !!!
jimaros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 An yparxei kapoios allos edw mesa pou na exei ftasei to pentium tou pc tou stous 82 va8mous kelsiou, parakalw na mou to pei na mhn nomizw oti to exw kataferei mono gw san M@l@@@s....lol..
nzeppos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Είναι ένα άλφα κατόρθωμα, δε λέω... αλλά τι σχέση έχει με το 360 Revolution topic?
nyne Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 An yparxei kapoios allos edw mesa pou na exei ftasei to pentium tou pc tou stous 82 va8mous kelsiou, parakalw na mou to pei na mhn nomizw oti to exw kataferei mono gw san M@l@@@s....lol.. to dual core ton exw ftasei k parapanw,h symboulh mou bale mia kalh psyxtra!
jimaros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 to dual core ton exw ftasei k parapanw,h symboulh mou bale mia kalh psyxtra! Afto pou mou synevh einai to akron aoton....Exei spasei 4 fores, mia to ka8e podaraki, to sthrigma ths vashs tou anamhsthriou tou pentium sth mhtrikh....:twisted::twisted::mrgreen:.To pentium exei ftasei 4 fores panw apo 82 va8mous.:)...To 360 dld ti 8ermokrasies ftanei kai kanei overheat....8elei polu prospa8eia gia na to petyxeis h oxi...:confused:
mini me Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Τελικά μέσω component κάνει το 360 upscale σε DVD ταινίες? Απο ότι έχω βρεί μπορεί να κάνει upscale μόνο μέσω vga καλωδίου ή HDMI H δική μου samsung έχει pc port και μου περισσεύει ένα vga καλώδιο, λέτε να δοκιμάσω την τύχη μου σε αυτή την σύνδεση και όχι μέσω component? me component to exw k kanei kanonika upscale..
nyne Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Afto pou mou synevh einai to akron aoton....Exei spasei 4 fores, mia to ka8e podaraki, to sthrigma ths vashs tou anamhsthriou tou pentium sth mhtrikh....:twisted::twisted::mrgreen:.To pentium exei ftasei 4 fores panw apo 82 va8mous.:)...To 360 dld ti 8ermokrasies ftanei kai kanei overheat....8elei polu prospa8eia gia na to petyxeis h oxi...:confused: Ti einai 478?An nai tote boreis na bgaleis mia allh bash apo motherboard kai na thn baleis sto diko su.
p3tran Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 εντυπωσεις απο ace combat 6 demo: πονηρευτικα οτι ηταν real time γραφικα στην αρχη και οχι prerendered video, μονο και μονο επειδη το demo ειναι 300mb συνολο.. με τη 2η το πηρα χαμπαρι ευχαριστο και γρηγορο, και με 16 παιχτες online μας βλεπω να τα σκαμε για το flightstick...
Προτεινόμενες αναρτήσεις