hexenlord Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ps.μαγκες ξεχασατε να κανετε re-edit και το σχολιο του για το κεφαλι μου.στα περι προσωπικου χαρακτηρισμου δεν συγκαταλεγεται και αυτο;.κατι που ειναι κατα των κανονων του φορουμ εδω; οχι λεω μηπως.. Το Trollarisma δεν συγκαταλέγεται και αυτο στη κατηγορία "πραγματα που δεν πρεπει να κάνουμε" ρε killik. Υπάρχουν εδω μέσα χαλαρά καμιά δεκαριά παιδια που κλέβουν χρόνο απο την ζωή τους και ενημερώνουν εμάς που συμμετέχουμε λιγότερο ή περισσότερο, για νέα γύρω απο το χβοχ μας.Μπαίνω μερα παρά μέρα και κάθε φορά τα ευχαριστώ νοερά καθώς έχω να διαβάσω 2-3 σελίδες με νέα που θα μου έπαιρνε κανονικά 1 μέρα να τα συγκεντρώσω απο gaming sites που καποια δεν τα γνωρίζω κιόλας. Υπαρχουν κοινώς άνθρωποι που μου γλιτώνουν χρόνο απο την μία, με κρατούν ενήμερο απο την άλλη, και μέσω σοβαρής κουβέντας προωθούν τον διάλογο και οχι την στείρα κριτική. Μετά υπάρχεις και εσύ που δεν΄έχεις αλλάξει ουτε τοσο λίγο απο τοτε που πρωτογράφτηκες στα fora του gamelife. και αφού σε κατέκραξαν εκει έφερες τις "απόψεις" σου εδω. Οι mods είναι ήδη καταπληκτικά! ανεκτικοί απέναντι σου, αλλα πιθανώς στοχεύουν ΚΑΙ στην ψυχαγωγία μας εκτος της ενημέρωσης
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 τρολλ λιγο δυσκολο ναμαι οταν ασκω κριτικη με επιχειρηματα.και ειδικα οταν δεν επιτιθεμαι με προσωπικα σχολια σε αλλα μελη του φορουμ. με κατεκραξαν στο gamelife;!;πας καλα; ειμαι φιλος με τα παιδια εκει περα για χρονια,οπως και με τους υπευθυνους του σαιτ,εχουμε παιξει μαζι wow και xbx live,δεν μπορω να καταλαβω τι σου δωσε το δικαιωμα να λες τετοιο πραμα.σε παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις αυτο το ψεμα σου.
MiltoZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 το συμπερασμα απο το αρθρο ειναι οτι η πλακετα του χβχ,(η πρωτη φουρνια) ηταν ηλεκτρολογικα η πιο κακοσχεδιασμενη που εχει βγει σε κονσολα.φανταζομαι αυτα εχουν οι βιασυνες για να προλαβεις τον ανταγωνισμο. Μπράβο, το βρήκες!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Σταματήστε το τρολάρισμα ρε, έλεος! Αν θέλετε τόσο πολύ να κράζετε το ΧΒΟΧ, ανοίξτε ένα thread "The official XBOX χρυσό φτυάρι" ή κάτι παρεμφερές και κράξτε εκεί όσο θέλετε. Εμείς οι υπόλοιποι που περιμένουμε να μάθουμε νέα για το 360 τι φταίμε? Eιναι τουλαχιστον προκλητικο να μιλανε για τρολλαρισμα οι xbox fans εδω περα. Δεν σε εχω δει να λες τιποτα τοσο καιρο για το Ps3 topic. Παρολα αυτα αν καταδικαζεις γενικος το trollaρισμα και στις δυο περιπτωσεις ,ειμαστε οκ. Νεα θα βρεις στο Xbox 360 topic για τα νεα. Απο την αλλη,αν κλεινουμε το στομα μας σε καθε ανοησια που πεταει ο καθενας θα ειναι καλα ε? Τρολλαρισμα γινεται οταν απο το πουθενα βαζεις συστηματικα αρνητικες ειδησεις σε ενα topic. Τον τιτλο του Τρολλ λοιπον φιλε nzeppos δεν τον διεκδικει ουτε ο κιλλικ ουτε εγω,ψαξε λιγο αναμεσα στους φιλους που πιστα υποστηριζεις και θα τον βρεις. Σιγά σιγά θα ξεθυμάνουν, τόσο καιρό καλά είχαμε την ησυχία μας και είχαμε ξεφορτωθεί όλους τους Sony fans. Δεν ειναι δυσκολο να γινει αυτο.Μπορεις ευκολα να ξεφορτωθεις την ''αλλη'' αποψη,εχει ξαναγινει. ΥΓ.Δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα,γιατι δεν σε θυμαμαι να τρολλαρεις, απλα δεν συμφωνω με παραπανω που εγραψες.
jimbrav Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 re paidia eimai sto lofo sto darkness kai molis metakinisa tin kampana kai vgika ekso...proxorao kai kapoia stigmi vrisko kati anapoda kremasmenoys. meta ti sto kalo kano ??? kai malista apo oti leei prepei na paro kati opla ....apo poy ?? eyxaristo poli paidia to vrika...:)
p3tran Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 njoy my 733t driving skillz για να τα κανεις ολα κολος, καλος εισαι enjoy my χειρουργικη ακριβεια
The_Sheep Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 για να τα κανεις ολα κολος, καλος εισαι enjoy my χειρουργικη ακριβεια den leo gia tripes..err vouties.. sto nero... kalos eisai.. alla oi pragmatikoi antres odigoun mesa apo vitrines!
p3tran Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 οποιος περναει μεσα απο 15 δακτυλιδια με φωτια και μετα κανει και βουτια, με βιτρινες στο δρομο δεν ασχολειται καν! :PpPPpp
MiltoZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Gouxou gouxou kapou phre to mati moy mia gouxou sygrish gia to darkness
Pytzamarama Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ρε Miltoz εισαι μεγαλο troll! χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Mαλιστα,αφου ειναι καλυτερο στο 360,αρα δεν αξιζει για Ps3 γιατι ειναι μια εντελως διαφορετικη εμπειρια.:???: Για ασχοληθειτε με τιποτα σοβαροτερο λεω γω...:twisted: Παω για καφε
GabrielConnor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Gouxou gouxou kapou phre to mati moy mia gouxou sygrish gia to darkness Είστε όλοι IGN insiders; Εγώ δεν μπορώ να το δώ...
MiltoZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Είστε όλοι IGN insiders; Εγώ δεν μπορώ να το δώ... Δες εδώ: http://www.nextgen.gr/forum/showthread.php?t=263
trojan21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 pezo apo tis 3 ,,,darkness kai hour of victory pexnidares kai ta 2 den me vlepo na pigeno puthena sav/ko,exo porothi tin vgalame pali....me gazoza xoris dialimma
Προτεινόμενες αναρτήσεις