Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμβουλη,το μεγαλο λαθος ειναι οτι εσυ αποκλειεις τον ανταγωνισμο,εγω εχω Ps3 απλα αυτη την στιγμη δεν μου ειναι χρησιμο πουθενα πλην του BR.και ο Petran πιστεψε με οταν θα πεσει η τιμη του θα εχει:mrgreen:

για μενα παντως, ο λογος που δεν εχω ps3, μονο η τιμη δεν ειναι. :-D

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
PDS13 όταν μιλάμε για τεχνολογία (i.e. games) η εξέλειξη είναι πάντα κάτι θετικό.

Συμφωνω μαζι σου αλλα η αποψη μου ειναι οτι καλυτερα γραφικα δεν σημαινει και καλυτερο παιχνιδι.

Αλλα καλυτερο harware σημαινει οτι εχεις τα περιθωρια και τις δυνατοτητες να δημιουργησεις πολυ καλυτερα παιχνιδια.

Αλλα αυτο πραδοσιακα συμβαινει οταν μαθουν την κονσολα οι δημιουργοι παιχνιδιων.Και αυτο δεν γινεται να συμβει στα 1-2 πρωτα χρονια της.

Ενα παραδειγμα ειναι οτι το SOTC δεν γινοταν να βγει το 2000 στη μορφη που βγηκε το 2006 και απο πλευρας γραφικων και απο πλευρας gameplay.

Θες να μου πεις τώρα να ξεθάψω το ps2 για να βάλω να παίξω τα τελευταία action games που έχουν βγει και που εσύ λες ότι δε τα αλλάζεις? Δεν με ψήνει ρε φίλε μου να κάνω κάτι τέτοιο.

Οχι να μην το ξεθαψεις το Ps2,αν δεν μπορεις να παιξεις ps2.

Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι καποιος-οι θελει και μπορει να το κανει.

Δε σε αδικώ όμως που έχεις αυτές τις απόψεις, καταλαβαίνω ότι το playstation σου έχει χαρίσει όμορφες στιγμές που δεν έχεις εισπράξει από άλλη κονσόλα και έχεις δεθεί συναισθηματικά. :P

Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες,αλλα χαιρομαι που καποιος επιτελους εγραψε ''Δε σε αδικώ όμως που έχεις αυτές τις απόψεις'' δηλαδη δειχνει οτι σεβεται τις αποψεις των αλλων.:)

Εγω παντα SEGA κονσολες ειχα και εχω δεθει συναισθηματικα με αυτην την εταιρια.

Το PS1 το 98 το πηρα μεχρι τοτε ημουν με saturn και αν δεν ''πεθαινε'' το τελευταιο πιθανον να μην ειχα παρει ποτε Ps1.

Πλεον δεν υπαρχει περιπτωση να δεθω με αλλη κονσολα-εταιρια.

Απλα κατα την γνωμη μου οταν θα παρω νεα κονσολα,το Ps3 θα ειναι η καλυτερη επιλογη για μενα,εχοντας στην κατοχη μου Ps1,ps2,xbox.

Ναι,συμπαθεια υπαρχει για τον λογο που ειπες.Για το οτι μου εχει χαρισει ομορφες στιγμες.

Συμβουλη,το μεγαλο λαθος ειναι οτι εσυ αποκλειεις τον ανταγωνισμο,

Συμφωνω.Δεν αποκλειω τον ανταγωνισμο,αλλωστε με χαρα πηγα και πηρα xbox.

Απλα δεν το ευχαριστηθηκα οσο το ps2 και ενας λογος ειναι αυτος που δεν σκεφτομαι να το παρω.

Αν δω εκεινη την περιοδο οτι ειναι η καλυτερη επιλογη θα το αγορασω μην φοβασαι.

Δημοσ.
Y.Γ. Συμφωνα με την Epic το Gears δεν βγηκε στο PS3, γιατι απλα δεν μπορουσε να βγει σε PS3.

Εγώ γιατί πιστεύω πως δεν βγήκε γιατι ήταν exclusive απλα (και η MS από πίσω είχε στάξει ΤΡΕΛΛΑ λεφτά για το console seller); Αυτές οι βαρύγδουπες δηλώσεις των εταιριών είναι ότι να ναι. Και πες πώς έπρεπε να κόψουν λίγο textures μια χαρά μπορούσε να βγεί. Αλλά δεν βγήκε, αυτό μετράει.

Δημοσ.
Εγώ γιατί πιστεύω πως δεν βγήκε γιατι ήταν exclusive απλα (και η MS από πίσω είχε στάξει ΤΡΕΛΛΑ λεφτά για το console seller); Αυτές οι βαρύγδουπες δηλώσεις των εταιριών είναι ότι να ναι. Και πες πώς έπρεπε να κόψουν λίγο textures μια χαρά μπορούσε να βγεί. Αλλά δεν βγήκε, αυτό μετράει.

Ναι εντάξει μην τρελαθούμε κι' όλας! Πάνω κάτω τα ίδια πράγματα μπορούν να κάνουν οι δύο κονσόλες.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο λεω με τα textures,οτι επρεπε να κοψουν, κατι που δεν θελανε να κανουν.

Δημοσ.
pedia edosa paraggelia to hours of victory ti gnomo exete?

Μολις κατεβασα το demo και το ειδα..

Αρκετα καλο θα ελεγα και εμενα με αιφνιδιασε ευχαριστα.. Φυσικα παλι μου βγηκαν τα ματια με τα jaggies αλλα τι να κανουμε;

Δημοσ.

Παίδες μου προτείνετε κάποιο απο τα παρακάτω (αν τα έχετε παίξει):

1.Armored Core 4

2.Perfect Dark zero

3.Kameo

Αξίζει κανένα?Αν δεν κάνω λάθος τα 2 τελευταία είναι παλιά?

Δημοσ.
Παίδες μου προτείνετε κάποιο απο τα παρακάτω (αν τα έχετε παίξει):

1.Armored Core 4

2.Perfect Dark zero

3.Kameo

Αξίζει κανένα?Αν δεν κάνω λάθος τα 2 τελευταία είναι παλιά?

τι games σου αρεσουν?

το kameo αν και τιτλος πρωτης μερας, εξακολουθει σε αυτο που ειναι να παραμενει αξεπεραστο.

αν σου αρεσουν τα mech games, το armored core ειναι καλο.

το perfect dark ειναι fps. καθολου ασχημο αλλα εχουν βγει καλυτερα.

Δημοσ.
Akomh kai to flatout exei kalytera replays apo to forza :mrgreen:

Giati ti einai to flatout kamia sketi apo gioubetsi? To Flatout einai poli kalo paixnidi kai exei k poli kala replays.... kai epitelous iparxei kati pou xtipaei sta isa kai akoma pio psila to Motorstorm tou ps3....

ena arnitiko exei mono .... den ipopstirizei spiltscreen.... (kala 8a itan bebaia na ipostirize kai 12 paiktes online)

Δημοσ.

ε καλα τωρα και οι δυο...

α) το flatout δεν εχει καλυτερα replays απο το forza :D

το forza εχει και τα γκρο-πλαν για να χαζευεις τα customised αμαξια και τις ζωγραφιες.

αν δεν το ειχε, τοτε θα φωναζανε ολοι χειροτερα. αυτο που χρειαζεται ειναι 2 ξεχωριστα options 1-fly by, 2-γκρο πλαν, και ολα οκ.

β) καλο ειναι το flatout ρε wolfy, απλα σε βαθος ειναι περιπου το 1/100 απο το forza.

βεβαια απο την αλλη εχει μερικα mini-games που σε κανουν να γελας πολυ, πραγμα που δεν το κανεις με το forza, εξομιωτης γαρ.

οποιος γουσταρει αυτοκινητα νομιζω τα παιρνει και τα δυο, χωρις να αισθανεται οτι αγοραζει το ιδιο πραγμα δυο φορες.

Δημοσ.

re paidia eimai sto lofo sto darkness kai molis metakinisa tin kampana kai vgika ekso...proxorao kai kapoia stigmi vrisko kati anapoda kremasmenoys. meta ti sto kalo kano ???

kai malista apo oti leei prepei na paro kati opla ....apo poy ??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...