Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια χαρα τροπος ηταν,εχουμε δει και χειροτερα πραγματα.

κοιτα να δεις pds, οπως εγω αφηνω εσενα να κρινεις μονος σου τον τροπο που σου απευθυνει το λογο ο καθενας,

ετσι ακριβως και εσυ θα αφηνεις εμενα να κρινω τα δικα μου. οκ?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το προβλημα μας ειναι οτι δεν εχεις παιξει κανενα απο τα παραπανω παιχνιδια στο Xbox 360 και μιλας απλως με υποθεσεις και εγω ο μ@$#@ς νομιζα τοση ωρα οτι εκανα διαλογο:mrgreen:

BINGO!!!:mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το προβλημα μας ειναι οτι δεν εχεις παιξει κανενα απο τα παραπανω παιχνιδια στο Xbox 360 και μιλας απλως με υποθεσεις και εγω ο μ@$#@ς νομιζα τοση ωρα οτι εκανα διαλογο:mrgreen:

Φιλε μου to gears of war το εχω παιξει.Αν εβγαινε σε Ps3 δεν θα το επαιρνα.

Για τα racing σου ειπα.

Για το τριτο.Παιχνιδι που θεωρειται χειορτερο απο το Morrowind(Για το οποιο δεν τρελαθηκα κιολας)δεν θα το παιξω ουτε στο ps3.

Και να συμπληρωσω οτι κανενα game απο αυτα που σου ειπα δεν θα το αλλαζα ουτε με παιχνιδι του Ps3.Γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα σκεφτεσαι διαφορα...

Και αφου τα post σου ειναι παντα ειρωνικα...

Εσυ ομως τα εχεις παιξει ολα αυτα που ειπα ε?

BINGO!!!:mrgreen:

Μπραβο.

Δημοσ.

εν παση περιπτωση, να τελειωνουμε με τα στερημενα τρολ και να πουμε και 2 πραγματα για εντυπωσεις απο games:

τις τελευταιες μερες οπως ξερετε, εγινε ενας ψιλοπανικος απο releases.

απο τις πρωτες δοκιμες μου, μπορω να πω οτι περα απο το darkness,

ξεχωριζει το flatout αλλα και το outsider το hour of victory.

το πρωτο ειναι πολυ διασκεδαστικο arcade με αυτοκινητα (δοκιμαστε το basket mini-game), ενω το δευτερο αν και ειναι και παλι βʼ παγκοσμιος πολεμος, τελικα φαινεται πως εχει το κατιτις του.

juarez και dirt τρωγονται, ενω προτεινω να μεινετε μακρια απο vampire rain. εχει κατι textures κλπ, αλλα το gameplay και ο τροπος δομης του game ειναι κατα τη γνωμη μου φερμενα απο το παρελθον.

το overlord δεν με συγκινησε ιδιαιτερα, αλλα δεν του εδωσα και πανω απο μια ωρα.

για sylpheed δεν εχω κατι να πω ακομα, το ιδιο και για το transformers.

Επισκέπτης
Δημοσ.
εν παση περιπτωση, να τελειωνουμε με τα στερημενα τρολ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κααρααααlol

συμφωνω ομως στο να τελειωνουμε.

Δημοσ.
τα τρανσφορμερς απο οτι διαβαζω σε αλλα φορουμς ειναι μαπα.οχι πως δεν ηταν αναμενομενο.κριμα.

Synexizei thn paradosh twn movie games.

To flatout pantws einai poly kalo. Krima pou mallon 8a paei apato logo forza2+dirt.

Δημοσ.

για μενα ειναι σαφως καλυτερο το flatout απο το dirt.

αμα θες arcade racing, πας flatout, αν θες να get serious, πας forza.

το dirt εχει κολλησει καπου στη μεση, και δεν τα καταφερνει να ειναι αψογο ουτε ετσι ουτε γιουβετσι.

σιγουρα ο καθενας ψαχνωντας θα βρει 2 ή 3 ειδικες διαδρομες που θα γουσταρει να τρεχει που και που,

αλλα περα απο τα aerial κολπα (αντε και τα φορτηγα), καλυτερα για το dirt να μην πατανε οι ροδες στο δρομο. γιατι οταν πατανε, ειναι ψιλοδραμα.

σαφως χειροτερη αισθηση οδηγησης απο τα προηγουμενα της σειρας, πραγμα που ειναι για μενα ακαταλαβιστικο. διαβαζαμε και κατι για 700hz φυσικη στις αναρτησεις, και ειχαμε αλλες προσδοκιες ρε γαμωτο..

βαλε μεσα και το tearing και τα σπασιματα σε sub-30 frames, και μετα απορω γιατι ολοι κραζαμε το motogp (που αν μη τι αλλο πηγαινε για τα 60 καρε), ενω δινουμε free pass στο dirt που εχει ιδιο (και ισως μεγαλυτερο) προβλημα.

priv αν σκεφτεσαι να παρεις ενα απο τα δυο, εγω σου λεω να δεις πρωτα το flatout.

Δημοσ.
Φιλε μου to gears of war το εχω παιξει.Αν εβγαινε σε Ps3 δεν θα το επαιρνα.

Δυστηχως ομως απο οτι ειδες απο της πωλησεις του παιχνιδιου δεν συμφωνουν πολλοι μαζι σου:mrgreen:Για το racing δεν το συζητω ,μπαμ κανει οτι δεν το εχεις δει καν.Τα παιχνιδια που αναφερεις τα εχω παιξει στο καιρο τους πριν δυο χρονια περιπου που κυκλοφορησαν.Τελικα καταληγουμε σε κατι αν εισε τοσο γοητευμενος απο το Ps2 και δεν σε συγκινει το 360 που εχει ηδη μια μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων,πως περιμενεις να σε καλυψει το PS3 που δεν εχει ακομα ουτε ενα σοβαρο τιτλο;:mrgreen:

Y.Γ. Συμφωνα με την Epic το Gears δεν βγηκε στο PS3, γιατι απλα δεν μπορουσε να βγει σε PS3.

Δημοσ.
για μενα ειναι σαφως καλυτερο το flatout απο το dirt.

αμα θες arcade racing, πας flatout, αν θες να get serious, πας forza.

το dirt εχει κολλησει καπου στη μεση, και δεν τα καταφερνει να ειναι αψογο ουτε ετσι ουτε γιουβετσι.

σιγουρα ο καθενας ψαχνωντας θα βρει 2 ή 3 ειδικες διαδρομες που θα γουσταρει να τρεχει που και που,

αλλα περα απο τα aerial κολπα (αντε και τα φορτηγα), καλυτερα για το dirt να μην πατανε οι ροδες στο δρομο. γιατι οταν πατανε, ειναι ψιλοδραμα.

σαφως χειροτερη αισθηση οδηγησης απο τα προηγουμενα της σειρας, πραγμα που ειναι για μενα ακαταλαβιστικο. διαβαζαμε και κατι για 700hz φυσικη στις αναρτησεις, και ειχαμε αλλες προσδοκιες ρε γαμωτο..

βαλε μεσα και το tearing και τα σπασιματα σε sub-30 frames, και μετα απορω γιατι ολοι κραζαμε το motogp (που αν μη τι αλλο πηγαινε για τα 60 καρε), ενω δινουμε free pass στο dirt που εχει ιδιο (και ισως μεγαλυτερο) προβλημα.

priv αν σκεφτεσαι να παρεις ενα απο τα δυο, εγω σου λεω να δεις πρωτα το flatout.

An den eixa teleiwsei to flatout sto pc 8a to eperna sigoura. Pragmatika einai koryfaio game. Apo ayta pou diabazw epishs to online tou prepei na einai poly kalo se anti8esh me tou pc pou eixe arketa probs.

Isws an to brw se kamia kalh timh na to xtyphsw mono kai mono gia to online.

Δημοσ.

PDS13 όταν μιλάμε για τεχνολογία (i.e. games) η εξέλειξη είναι πάντα κάτι θετικό. Δεν χρειάζεται να είσαι πυρινικός φυσικός ή θεωρητικός των games για να καταλάβεις ότι καλύτερη τεχνολογία = καλύτερα games

Θες να μου πεις τώρα να ξεθάψω το ps2 για να βάλω να παίξω τα τελευταία action games που έχουν βγει και που εσύ λες ότι δε τα αλλάζεις? Δεν με ψήνει ρε φίλε μου να κάνω κάτι τέτοιο. Για να είμαι πιο ακριβείς, βαριέμαι ελεινά! Πόσο μάλλον να βάλω το FF12! Έχουν βγει πλέον και βγαίνουν συνέχεια "καλύτερα" games από αυτά για τα σημερινά δεδομένα, που αξίζει πολύ περισσότερο να αφιερώσω χρόνο γι' αυτά.

Θέλεις και απόδειξη γιατί είναι καλύτερα για τα σημερινά δεδομένα? Ε δε γίνεται να σου το αποδείξω αν δε το καταλαβαίνεις μόνος σου. Το deus ex πχ είναι παιχνιδάρα αλλά άμα το φορτώσω στο pc τώρα το πολύ να αντέξω να το παίξω 30΄λεπτά. Γιατί? Μα αφού η τεχνολογία εξελίσσεται και παίζω πλέον games που το κάνουν πλέον να φαίνεται μουσείο. Όσο καλό game και να είναι, είναι πλέον άκυρο να το παίξω γιατί έχω αλλάξει παραστάσεις. Όπως σε λίγα χρόνια θα είναι άκυρο το gears of war.

Δε σε αδικώ όμως που έχεις αυτές τις απόψεις, καταλαβαίνω ότι το playstation σου έχει χαρίσει όμορφες στιγμές που δεν έχεις εισπράξει από άλλη κονσόλα και έχεις δεθεί συναισθηματικά. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δυστηχως ομως απο οτι ειδες απο της πωλησεις του παιχνιδιου δεν συμφωνουν πολλοι μαζι σου:mrgreen:

To καλυτερο παιχνιδι της κονσολας ειναι.Πως να μην πουλησει τοσο?

Για το racing δεν το συζητω ,μπαμ κανει οτι δεν το εχεις δει καν.

Δεν το εχω δει,αλλα πως κανει μπαμ?:???:

Δεν ειπα οτι το εχω δει αλλα προτιμω το SOTC απο racing παιχνιδι.Τι αλλο να γραψω για να το καταλαβεις:-?

ειπα 3 παιχνιδια και ειπες 3.

Τα παιχνιδια που αναφερεις τα εχω παιξει στο καιρο τους πριν δυο χρονια περιπου που κυκλοφορησαν.

Ναι τεσπα...

Το God of war 2 πριν κανα 2 μηνες βγηκε,το ιδιο και το FF7,βγηκε πιο μετα απο Gears of War.

Εχεις παιξει SOTC ε?μαλιστα.

Τελικα καταληγουμε σε κατι αν εισε τοσο γοητευμενος απο το Ps2 και δεν σε συγκινει το 360 που εχει ηδη μια μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων,πως περιμενεις να σε καλυψει το PS3 που δεν εχει ακομα ουτε ενα σοβαρο τιτλο;:mrgreen:

Eιπα εγω οτι με καλυπτει αυτην την στιγμη το Ps3?:-?

Δεν εχω Ps3.

Δημοσ.
Δεν το εχω δει,αλλα πως κανει μπαμ?:???:

Δεν ειπα οτι το εχω δει αλλα προτιμω το SOTC(Χωρις να το χεις δει προτιμας το SOTC):mrgreen:Εγω τι αλλο να γραψω μετα απο αυτο μου λες; απο racing παιχνιδι.Τι αλλο να γραψω για να το καταλαβεις:-?

ειπα 3 παιχνιδια και ειπες 3.

Ναι τεσπα...

Το God of war 2 πριν κανα 2 μηνες βγηκε(Νομιζα οτι μιλαγες για το 1,μετα το ΧΒΟΧ 360 δεν ξανασχοληθηκα ουτε με το PS2 ουτε με το XBOX1,το ιδιο και το FF7Ποτε δεν ημουν φιλος των FF,βγηκε πιο μετα απο Gears of War.

Εχεις παιξει SOTC ε?μαλιστα.

Eιπα εγω οτι με καλυπτει αυτην την στιγμη το Ps3?:-?

Δεν εχω Ps3.

Συμβουλη,το μεγαλο λαθος ειναι οτι εσυ αποκλειεις τον ανταγωνισμο,εγω εχω Ps3 απλα αυτη την στιγμη δεν μου ειναι χρησιμο πουθενα πλην του BR.και ο Petran πιστεψε με οταν θα πεσει η τιμη του θα εχει:mrgreen:

Δημοσ.
pedia edosa paraggelia to hours of victory ti gnomo exete?

Δεν το εχω παιξει φιλαρακο αλλα ακουω πολυ καλα λογια για το Game.Εχει αιφνηδιασει ευχαριστα πολυ κοσμο που δεν το περιμενε τοσο καλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...