Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Noμιζω οτι τα παιδια που το εχουν παιξει ειπαν οτι ειναι καλο , αλλα...λιγο ....

Δεν ξερω το online κομματι του τι λεει ..

Ισως καλυτερα ειναι να πεις του Θειου σου να στο στειλει και παρε κανενα αλλο απο εδω ...:-)

Δημοσ.

Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο xrest (και σίγουρα έτσι είναι) το παιχνίδι είναι αρκετά μικρό. Δεν νομίζω να πάρει σε κάποιον πάνω από 15 ώρες να το τελειώσει, ακόμα κι αν κάτσει να κάνει όλα τα sidequests και να ψάχνει και για collectables. Και πολλές λέω!

Αυτό είναι ίσως και το μοναδικό του μειονέκτημα (συν κάποια... ανώδυνα graphical glitches). Θα ήθελα επίσης να είχε περισσότερο μπούρου-μπούρου, διαλόγους και ιστορία.

Καταπληκτικό παιχνίδι, πολύ σκοτεινό, πολύ immersive.

Δημοσ.
Αν μιλάμε για το ίδιο Prey που είχε βγει και στα PC, θεωρώ ότι είναι από τα πιο πρωτότυπα FPS των τελευταίων ετών. Δεν είναι GoW αλλά είναι πολύ καλό παιχνίδι. Στο 360 όμως δεν ξέρω τι διαφορές θα έχει, το έπαιξα (και το τέλειωσα) μόνο σε PC.

Είχες δίκιο φίλε το Prey όντως γαμάτ@.Πολύ καλό και με αρκετές καινοτομίες.Κόλησα για μια βδομάδα.

Άδικη η βαθμολογία στο gamespot 7.4.Thx

Δημοσ.

Και το PC Master μου φαίνεται το είχε θάψει. Σε γενικές γράμμες πήρε καλές βαθμολογίες και τις άξιζε. Ελπίζουμε σε Prey 2.

Δημοσ.

OK, κόλλησα πάλι στο Darkness, είμαι στο Gun Hill που με έστειλαν να βρω... κάποιον. Ας μου απαντήσει κάποιος αν μπορεί. Βάζω την ερώτηση σαν spoiler, για να μην το δουν όσοι δεν έχουν φτάσει μέχρι εκεί.

Συγκεκριμένα ψάχνω να βρω τον τελευταίο κακό/τσιράκι του Paulie, που με έβαλε να καθαρίσω ο Vinny Mortarello. Αυτόν που υποτίθεται ότι φυλάει τον Shrote και βρίσκεται στο Gun Hill σε "higher ground".

ΟΚ, άκυρο κι αυτό. Τελικά το βρήκα από το forums.xbox.com. Έχει κολλήσει αρκετός κόσμος σε αυτό το σημείο, αλλά και στην καμπάνα που είχα ρωτήσει πιο πριν.

Δημοσ.

ΤΟ Flatout einai tromero!!!! (pragmati)

Beltiwsan poli tin odigisi wste na moiazei me perisotero autokinito i odigisi. Ta ama3ia patane poli kalitera sto edafos apo oti stin ekdosi gia pc.... Einai arketa pio kalo. Opws itan to prwto pou eixe bgei kai akoma kalitero....

An kai to exw sto pc kai to paizw kai online skeftomai (sobara) na to xtipisw....

Ti burnout 5 kai blakeies... (pote den mou arese giati den odigas autokinita alla diastimoplia)

Δημοσ.

Ρε παιδια μολις τελειωσα το Darkness , αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως γινεται στο τελος ....

Καποιος να το εξηγησει?

Δημοσ.

Ας μου στείλει κι εμένα λοιπόν. Γιατί το πήρα απόφαση και κάθησα όλο το βράδυ κι έπαιζα, επιτέλους το τέλειωσα. Ούτε κι εγώ πολυκατάλαβα τι έγινε στο τέλος. Υπάρχουν διάφορες εικασίες, που είδα και στο forums.xbox.com, αλλά τίποτα σίγουρο.

Οπότε είπα να ρίξω μια ματιά στο comic, κυρίως στα λίγα πρώτα τεύχη που έχει σαν unlockables το παιχνίδι. Για την ακρίβεια ψήθηκα να τα βρω και να τα κατεβάσω όλα, μπας και καταλάβω καλύτερα την ιστορία. Όμως είδα τα πρώτα τεύχη και έγινε αυτό που φοβόμουν... πολύ spawn-οειδές μου φάνηκε, μάπα τελείως. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, αν μιλάμε για κόμικς τότε προτιμώ το παλιό καλό Ποπάυ.

Το παιχνίδι πάντως κορυφή. Ελπίζουμε σε Darkness 2. Για μένα το πιο περίεργο χαρακτηριστικό του ήταν...

(το βάζω σαν spoiler για να μην γκρινιάξει κανένας)

... ότι η δυσκολία των εχθρών δεν αυξάνεται όσο προχωράει το παιχνίδι. Και εφ' όσον ο Jackie μαζεύει όλο και περισσότερα όπλα και δαιμονικά κόλπα, από ένα σημείο και μετά γίνεται απλώς μακελειό και σφαγή. Το οποιο είναι καταπληκτικό! Καλύτερα έτσι παρά να σου βγάζει την ψυχή για να προχωρήσεις. Ας όψεται βέβαια και το μετριότατο A.I.

Darkness!

Δημοσ.

(το βάζω σαν spoiler για να μην γκρινιάξει κανένας)

... ότι η δυσκολία των εχθρών δεν αυξάνεται όσο προχωράει το παιχνίδι. Και εφ' όσον ο Jackie μαζεύει όλο και περισσότερα όπλα και δαιμονικά κόλπα, από ένα σημείο και μετά γίνεται απλώς μακελειό και σφαγή. Το οποιο είναι καταπληκτικό! Καλύτερα έτσι παρά να σου βγάζει την ψυχή για να προχωρήσεις. Ας όψεται βέβαια και το μετριότατο A.I.

Γιατι ρε συ το AI των αντιπαλλων ακομη κ στο easy ειναι πολυ καλο ...Κρυβονται , αλλαζουν θεση αναλογα με την δικη σου κ.λ.π ....

Δημοσ.
re paidia to xbox mou kollouse to estila germania alla m evgalan to programma p pezi copies

mipos mporw na to katevasw apo kapou anti na plirwnw alla 100 evro?sas parakalw opios xeri as mou pei

To θεμα δεν ειναι να το κατεβασεις , αλλα να το εγκαταστησεις ....

Εκει ειναι ολη η δυσκολια ...

Παντως αν πληρωσες 100€ για να το βαλεις την πρωτη φορα , εχεις πεσει θυμα "ληστειας" και ουτε απ'εξω να μην ξαναπερασεις απο εκει που στο flashαραν....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...