joker9 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 η δικια μου ειναι ανοιγμενη και φλασαρισμενη γινεται? jimbrav αν δεν κανω λαθος 170ευρο ειναι.
jimbrav Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 η δικια μου ειναι ανοιγμενη και φλασαρισμενη γινεται? jimbrav αν δεν κανω λαθος 170ευρο ειναι. ok thanks...
terzo.k Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Παιδες εχω μια απορια. Για να συνδεσω ασυρματα το 360 μου με το router πρεπει να δωσω οπωσδηποτε 75? για το wifi της MS. Δεν θα δουλεψει με αλλο USB wifi ;;; Παρακαλω να μου απαντησει μονο οποιος ειναι 100% σιγουρος. Ευχαριστω.
Freakster Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 32 μερες αναμονη να επιστρεψει η κονσολα απο το service τι σας λεει; :? ανφρικινμπιλιβαμπλ.
nyne Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 η δικια μου ειναι ανοιγμενη και φλασαρισμενη γινεται? jimbrav αν δεν κανω λαθος 170ευρο ειναι. Yparxei kai poio fthnh lysh,allagh konsolas me 125 eyrw... http://www.easybuyworld.com
mike^^ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 η δικια μου ειναι ανοιγμενη και φλασαρισμενη γινεται? jimbrav αν δεν κανω λαθος 170ευρο ειναι. emena itan anoigmeni flasharismeni tous tin estila me kourier kai tin epomeni mera mou tin estilan piso.120-140 euro pai.kalitera na tous paris til omos na sinenoithis mazi tous
joker9 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 στο κατασημα που λεει ο φιλος nyne εχει κανει καπιος αλλαγη κονσολας? εσυ φιλε mike^^ σε πιο καταστημα εκανες την αλλαγη?
mike^^ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 στο κατασημα που λεει ο φιλος nyne εχει κανει καπιος αλλαγη κονσολας?εσυ φιλε mike^^ σε πιο καταστημα εκανες την αλλαγη? ego pira to til pou vrika sto link pou edosa proigoumenos.tous pira til tous eipa ti ginete to estila me kourier epd eimai stin thessaloniki kai tin epomeni mera mou to estila piso.vevaia argise ligo giati mou to estilan me elta alla irthe meta apo 2-3 meres.grmods legonte pantos mono auto 3ero gia to katastima.Kai emena alloi mou to sistisan.Pantos 1 mina pou to exo ktipa 3ilo akomi mia xara einai.
Wolfidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ. Πήρα από εξωτερικό το GRAW2 Hong Kong αλλά προφανώς κάπου είχε λυγίσει το κουτί του (κατα την μεταφορά). Το κουτί φαίνεται πιεσμένο άσχημα. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχει στραβώσει λίγο το δισκάκι, ανεπαίσθητα. Το αποτέλεσμα να μην τρέχει σε samsung drive. Το δοκίμασα σε 2 samsung και δεν πάιζει. Ξεκινάει να διαβάσει και κολάει. Δεν μπαίνει καν στο menu. Μόνο σε Hitachi έπαιξε και το διάβασε νεράκι χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ έχω samsung. Τι μπορεί να γίνει?
nyne Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 στο κατασημα που λεει ο φιλος nyne εχει κανει καπιος αλλαγη κονσολας?εσυ φιλε mike^^ σε πιο καταστημα εκανες την αλλαγη? Den exw kanei allagh sto sygekrimeno katasthma.Exw psonisei padws apo ekei kai fainonde kala paidia..Gia allagh xero oti to grmods einai koble.Omws aytoi einai poio fthnoi...
joker9 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 αυτο βλεπω,οτι το ενα εχει 170 και το αλλο 120.. ειναι μεγαλη διαφορα. θα κανω ενα τηλεφωνημα και στους 2 να δω τι θα μου πουνε και θα πραξω αναλογα.
Wolfidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 To flatout den paizei se split screen???? (kala na min exei to dirt pou einai asikwto) Alla kai to flatoutaki pou fimizete sta PC oti paizei se low end mixanimata.... Den to pisteuw.. Pantws o xeirismos tou einai pio beltiwmenos apo toi sto PC kai exei perrisotera efe.... Tromero pragmatika!!!!
nzeppos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Μια βοήθεια βρε παιδιά για το The Darkness, έχω κολλήσει. Στο σημείο που πρέπει να πάω από το Village στα Hills έχει ένα διάδρομο που φράζεται από μια τεράστια καμπάνα. Πώς στο καλό το περνάω αυτό το σημείο? edit: Ακυρόοοοοοοο, δοκιμάσα τα πάντα εκτός από αυτό που έπρεπε να κάνω. Που ήταν και το πιο λογικό. Τι κριάρι...
The_Sheep Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 telika dokimasa ego to Flatout online kai exo na po to eksis: to pio diaskedastiko online rallaki sto 360! etsi tha eprepe na einai to Burnout online. 0 lag, kai i asthisi ikanopoiisis na petas ton antipalo pano sto dentro kai na vlepei ton odigo na petagete ekso apo amaksi ->asigkriti.
Προτεινόμενες αναρτήσεις