nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 H πχ τα /"γνωστός πολέμιος του οτιδήποτε sony γιατι εχει αθηναικες πινακιδες" mode δινουν αλλοθι για να πεταμε οτι μας κατεβει? Μάλλον δίνουν αφορμή για να μην ασχολούμαστε με το PS3 σε "official" 360 threads. Εγώ τουλάχιστον δεν ξεφυτρώνω στα PS3 threads για να γράψω "τι μάπα που είναι η κονσόλα της sony".
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μάλλον δίνουν αφορμή για να μην ασχολούμαστε με το PS3 σε "official" 360 threads. Εγώ τουλάχιστον δεν ξεφυτρώνω στα PS3 threads για να γράψω "τι μάπα που είναι η κονσόλα της sony". Ναι,γιατι εγω ξεφυτρωνω συνεχεια για να πω οτι ειναι μαπα η κονσολα της MS... Για ψαξε λιγο τα Post μου πριν πεις κατι. Και μην μου πεις για το ''2-5 xbox'' που ειπα οτι εχει ο καθενας(το οποιο ξεκινησε απο χωρις λογο και αιτια θαψιμο του ps3,...) Με λιγα λογια,οταν καποιος ξεκιναει απο το πουθενα να κατηγορει το ps3 στο 360 thread επειδη χαλασε το 360 ενος παιδιου,εγω αν γουσταρω θα απαντησω εκει και θα πω την αποψη μου.
nzeppos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Βασικά δεν αναφερόμουν σε σένα φίλε PDS13, ούτε και ξεκίνησα "να κατηγορώ το PS3 από το πουθενά, επειδή χάλασε η κονσόλα του vxagos". Έχω πει 50 φορές (και το ξαναλέω μια τελευταία) ότι αισθάνομαι βαθύτατη απέχθεια για οτιδήποτε γράφει Sony επάνω του, το PS3 δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Αν δεις και τα δικά μου προηγούμενα post πάνω στο θέμα, σχεδόν πουθενά δεν αναφέρομαι στο PS3. Απλώς δεν ασχολούμαι ποτέ μαζί του (δεν το χαρακτηρίζω "ανύπαρκτο" χωρίς λόγο...). Κακώς έκανα την εξαίρεση τώρα. Από την πλευρά μου, τελειώνω εδώ το όλο θέμα. Περιμένω να βγει κανένα καινούριο παιχνίδι της προκοπής στο 360 (όχι, το DIRT δεν υπολογίζεται για καλό παιχνίδι).
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δεν εχω προβλημα να πει καποιος κατι αρνητικο για το ps3,απλα θελω να το αιτιολογει αν μπορει. Αλλιως ο μασκολοφορος εκδικητης ειναι εδω για να υπερασπιστει την sony με νυχια και με δοντια
Stormwatch Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Αλλιως ο μασκολοφορος εκδικητης ειναι εδω για να υπερασπιστει την sony με νυχια και με δοντια Πραγματικα πολυ δυκολο και ψυχοφθορο ρολο επελεξες (ειδικα αυτη την εποχη) Καλο κουραγιο....
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Πραγματικα πολυ δυκολο και ψυχοφθορο ρολο επελεξες (ειδικα αυτη την εποχη)Καλο κουραγιο.... Την εποχη δηλ που οι Sony-haters(χωρις λογο και αιτια) εχουν αυξηθει απιστευτα... σωστο
Stormwatch Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Την εποχη δηλ που οι Sony-haters(χωρις λογο και αιτια) εχουν αυξηθει απιστευτα...σωστο Καλο...εχεις χιουμορ τελικα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καλο...εχεις χιουμορ τελικα καλο χιουμορ θα εχεις εσυ,οταν αρχισεις να μου λες τους λογους χεχε
GabrielConnor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δεν εχω προβλημα να πει καποιος κατι αρνητικο για το ps3,απλα θελω να το αιτιολογει αν μπορει. Αλλιως ο μασκολοφορος εκδικητης ειναι εδω για να υπερασπιστει την sony με νυχια και με δοντια Ai sto *%)&)&(*)_(*$) SONY!!!! j/k:mrgreen:
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ai sto *%)&)&(*)_(*$) SONY!!!! j/k:mrgreen: Τωρα με κάλυψες
modecris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ...Περιμένω να βγει κανένα καινούριο παιχνίδι της προκοπής στο 360 (όχι, το DIRT δεν υπολογίζεται για καλό παιχνίδι). Καλά,το Dirt με έκανε για πρώτη φορά να μετανιώσω το δισκάκι που το έγραψα (και το download που έκανα...)
Stormwatch Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καλά,το Dirt με έκανε για πρώτη φορά να μετανιώσω το δισκάκι που το έγραψα (και το download που έκανα...) Εγω απο την αλλη το βρηκα καταπληκτικο (απο την μεσα καμερα παντα)
nyne Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Egw pou den asxoloume me racing games to brhka kalo giati einai eykolo kai einai arketa arcade!
Wolfidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 To Dirt einai para poli kalo game!!! Ekplirwnei plirws ton skopo gia ton opoio bgike. Einai ka8ara arcade kai malista arketa prosegmeno sto gameplay toy. Apo MP ti leei iparxei sinagwnismos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις