Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μια χαρα παιχνιδια ειναι, αλλα θα τα προτιμουσα σε PS3 το 2005...

Μηπως,λεω μηπως οι εταιριες μαθαινουν πρωτα καλα το μηχανημα και μετα βγαζουν διαμαντακια?

Γιατι τα παιχνιδια που σου ανεφερα,δεν βγηκαν το 2001-2002,να γινει πανικος?

Εγω λεω τι δεν μπορουσαν τοτε.Ετσι απλα.

Οπως και τωρα δεν μπορουν να κανουν ακομα κατι αναλογο.

Η λογικη της δικαιολογισης της Sony (που απο ορισμενους φτανει σε υπερβολικο σημειο του στυλ "Καλυτερα που καθυστερησε τοσο να βγει το PS3, τι ωραια που θα εχουμε παιχνιδαρες το 2010") με βρισκει εντελως αντιθετο

Εγω δεν την δικαιολογω ουτε την επικρινω.Δεν με ενδιαφερει ποτε βγηκε η κονσολα στην αγορα,δεν εχει απολυτος καμια σημασια για μενα.

Εγω θα την παρω οταν δικαιολογει την αγορα της.

Ειμαι σιγουρος ομως οτι και πιο νωρις απο το 360 να εβγαινε...παλι τα ιδια θα ελεγες και εσυ και οι υπολοιποι επικριτες της πανω σε αυτο το θεμα.

Τωρα για τα περι μειοψηφιας αφου εχεις κανει γκαλοπ εσυ, εγω παω πασο.

Ετσι κι αλλιως δεν συνηθιζω να καθοριζω την αποψη μου βασει πλειοψηφιων....

Δεν εχω κανει γκαλοπ,αλλα κατα την γνωμη μου η αποψη σου ειναι ιδια με την πλειοψηφια του ....forum,αλλα οχι ολων των gamers.

και φυσικα σεβαστη η αποψη σου.

Δημοσ.

Eιπαμε ρε παιδια ...το xbox360 εχει προβληματα στην κατασκευη του ...

Μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας....

Αλλα δυστυχως το PS3 ειναι πισω σε τιτλους και σε online συστημα ....

Μιλαμε οτι οποιος απο xbox360 παερι σε PS3 και εχει συνιθησει στο xboxlive και στην ποικιλια τιτλων θα φαει τρελλο ξενερωμα ....

Οποιος θελει Ps3 ας παρει γιατι θα βγαλει και αυτο πολους αποκλειστικους τιτλους , αλλα μη βιαστει να δωσει το xbox για να εχει κατι να παιζει μεχρι τοτε ....

Σας το λεω εγω που εχω απο 2 Ps3 κ 3 xbox360 !!

Το θεμα δεν ειναι πως θα θελαμε η πως φανταζομαστε οτι θα ειναι η κατασταση , αλλα το πως ειναι τωρα ....

Αν θελω να παιξω παιχνιδια σε 2 χρονια θα παρω τοτε την αντιστοιχη παιχνιδομηχανη ...αν θελω να παιξω τωρα θα παρω πρωτα xbox και μετα οτιδηποτε αλλο ...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το θεμα δεν ειναι πως θα θελαμε η πως φανταζομαστε οτι θα ειναι η κατασταση , αλλα το πως ειναι τωρα ....

Αν θελω να παιξω παιχνιδια σε 2 χρονια θα παρω τοτε την αντιστοιχη παιχνιδομηχανη ...αν θελω να παιξω τωρα θα παρω πρωτα xbox και μετα οτιδηποτε αλλο ...

Σωστο.

Το καλυτερο ειναι τα εχεις ολα,αλλα καποιος που θελει να παρει μια κονσολα μονο για τους χ λογους,θα πρεπει να σκεφτει και το μετα.

Δημοσ.

Σόρρυ παιδιά αλλά εγώ δεν δίνω με καμία κυβέρνηση άλλα 300 ευρώ για να ξαναπάρω ΧΒΟΧ360. Συλλογή από καβουρδιστήρια θα τα κάνω; Αν είχα πάρει PS3 και μου έκανε τα ίδια, θα πήγαινε και αυτό άπατο. Δεν υποστηρίζω καμία $ony, καμία M$ και καμία Nintendo.

Αλλά αν αγοράζω συνέχεια μια συσκευή που είναι ελαττωματική και μετά από ένα χρόνο χαλάει τότε ή βλάκας είμαι ή fanboy ή πλούσιος.

Είναι η γνώμη μου.

Και όταν δίνω 400 ευρώ για ένα προϊόν έχω την απαίτηση και το δικαίωμα να δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ. Όποιος πιστεύει το αντίθετο κακό του κεφαλιού του.

Φιλικά...

ΥΓ. Πάω να παίξω PSP και DS.

Δημοσ.
Και όταν δίνω 400 ευρώ για ένα προϊόν έχω την απαίτηση και το δικαίωμα να δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ. Όποιος πιστεύει το αντίθετο κακό του κεφαλιού του.

Φιλικά...

[/b]

Σε αυτο συμφωνω κ επαυξανω ....και αυτο που εχει γινει με το xbox360 ειναι απαραδεκτο , ακομη κ αν στο αλλαζουν ....

Αλλα αυτο δεν αναιρει σε τιποτα αυτα που ειπα για το PS3 ...

Ειναι τουλαχιστον ακομη νωρις για να το αγορασει κανεις ...καλυτερα να περιμενεις μεχρι τον Σεπτεμβριο..

Η τουλαχιστον ....δες πριν αγορασεις ....

Δημοσ.

/"γνωστός πολέμιος του οτιδήποτε sony" mode

Ρε σεις, τόσες σελίδες είχαμε καταφέρει και είχαμε κρατήσει καθαρό το thread από τις αηδίες της Sony, τι το θέλατε και αρχίσατε τη φαγωμάρα και τις συγκρίσεις τώρα. Το θέμα είναι μπας και στρώσει η κατάσταση με τα 360, όχι να το γυρίσουμε και να ασχολούμαστε με τα -ανύπαρκτα- playstation.

/"γνωστός πολέμιος του οτιδήποτε sony" mode off

Δημοσ.

guys to topic legete Xbox 360 revolution topic. Ti arxizete pali ths syzhthshs gia to ti akshzh k poso. o kathenas exei diaforetika gousta (px nyne afto pou les esy pisteyo to les gia thn lathos konsola..). stick on the topic.

Επισκέπτης
Δημοσ.
/"γνωστός πολέμιος του οτιδήποτε sony" mode

Ρε σεις, τόσες σελίδες είχαμε καταφέρει και είχαμε κρατήσει καθαρό το thread από τις αηδίες της Sony, τι το θέλατε και αρχίσατε τη φαγωμάρα και τις συγκρίσεις τώρα. Το θέμα είναι μπας και στρώσει η κατάσταση με τα 360, όχι να το γυρίσουμε και να ασχολούμαστε με τα -ανύπαρκτα- playstation.

/"γνωστός πολέμιος του οτιδήποτε sony" mode off

H πχ τα

/"γνωστός πολέμιος του οτιδήποτε sony γιατι εχει αθηναικες πινακιδες" mode

δινουν αλλοθι για να πεταμε οτι μας κατεβει?;)

Δημοσ.

katse enat3ei ayto pou leei o xvagos kai kapoioi alloi einai swsto, kai gw thn pathsa kai eida pws einai. Kati to opoio pote den eixa 3anapa8ei me konsola edw kai para ma para pola xronia apo NES epoxh, edw paizei akoma to gameboy mou agorasmeno to 1990 sto tetris bundle (to opoio exei mpei kai se katapsh3h gi na pagwsei h lcd pou xe ginei mayrh otan to xa afhsei 5 meres ston hlio :P), To 8ema se 3enerwnei arketa meta skeftese na to anoi3w na pai3w twra pou exei zesth na tou balw allh psy3h, na to fysaw klp klp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...