Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η όλη κατάσταση με το 360 μου θυμίζει έναν εισαγωγέα κινέζικων ''παπιών'' στην Πάτρα,ο οποίος τί κάνει;Μαζί με την αγορά του σου δίνει και ένα κινητήρα δώρο...

Φαντάζεστε γιατί...:mrgreen:

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Kαλα ..καλα..σε πιστευουμε ...ετσι κ αλλιως κ να το παρεις το Ps3 τι θα το κανεις ;-)

LOL! Σωστόοοοοοοοος! :mrgreen:

Δημοσ.
Kαλα ..καλα..σε πιστευουμε ...ετσι κ αλλιως κ να το παρεις το Ps3 τι θα το κανεις ;-)

ontos eno to xbox 360, eite tha sou xalasei, eite tha to poulisis.. kati tha to kaneis :D

Το ps3 μπορει, το blu ray ομως;

http://www.engadget.com/2007/06/16/b...arting-to-rot/

Ap' oti eida eytixos den eine sigekrimena blu ray to problem (mallon, tha doume me to kairo)

http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_rot

Επισκέπτης
Δημοσ.
ontos eno to xbox 360, eite tha sou xalasei, eite tha to poulisis.. kati tha to kaneis :D

lol :lol:

πλακα πλακα δεν γνωριζω κανεναν που να εχει ενα 360.

Απο 2 εως 5 ακουω συνηθως.:mrgreen:

Κατα τ'αλλα ...πρόβατα ειναι αυτοι που αγoράζουν ps3.

Παντως υπηρξα και εγω λιγο προβατακι ,καθως εχω αγορασει συνολικα δυο ps2.:-D

Αλλα ειχα και xbox το οποιο παραδεχομαι οτι δεν ειχε ποτε το παραμικρο προβλημα.

Δημοσ.

San kataskebh to 360 einai B@urdel@ ayto einai gnwsto.Omws ti na to kaneis to ps3 me ta lefta pou exei,ta paixnidia pou den exei kai to gegonos oti den boreis akoma na pexis kopies...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kαλη ερωτηση:)

Γι αυτο δεν το εχω παρει ακομα;-)

Δημοσ.

Τελικά άμα τα βάλεις κάτω το 360 σου 'ρχεται πιο ακριβό από το ps3. Πρέπει να βάλεις και ένα AC στο δωμάτιο για να παίξει. Χώρια το ρεύμα που θα καίει. Κουβάς το 360!

Δημοσ.

Μια το ban της M$, μια τα καβουρδιστήρια που πουλάει για δήθεν κονσόλες εεε... ως εδώ.

Και γιατι εκνευριστηκες τοσο ρε συ xvagos;;;;

Ετσι κι αλλιως ολη την ωρα παραπονα εισαι...τη μια δεν εχω τι να παιξω, την αλλη τι μουφα ειναι αυτο το παιχνιδι, τι αισχος που ειναι το αλλο κλπ....

Οποτε σου χαλασε και ησυχασες... ;)

Τωρα που θα πας στη λυση PS3 θα βρεις την υγεια σου, με την τεραστια ποσοτητα και ποιοτητα τιτλων....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τωρα που θα πας στη λυση PS3 θα βρεις την υγεια σου, με την τεραστια ποσοτητα και ποιοτητα τιτλων....

Tην κονσολα δεν την παιρνεις μονο για το τωρα.

Τα ιδια ακουγαμε και για το ps2 και κατεληξε τελικα με μερικα απο τα καλυτερα games ολων το εποχων.;)

Στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε παλι.

Δημοσ.
Tην κονσολα δεν την παιρνεις μονο για το τωρα.

Τα ιδια ακουγαμε και για το ps2 και κατεληξε τελικα με μερικα απο τα καλυτερα games ολων το εποχων.;)

Στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε παλι.

Δεν ξερω για σενα, αλλα εγω δεν θα την παλευα να περιμενω να φτασει το 2008 για να αρχισω να βλεπω καλα games σε μηχανημα τεχνολογιας 2005 (NV7600/7800 hello!!).

Καλως ή κακως η τεχνολογια προχωρα ταχυτατα και εγω τουλαχιστον θελω να την ακολουθω.Αν τωρα εσενα σου κανει η καρδια να πας να παιξεις σε PS2, παω πασο.

Γουστα θα μου πεις ειναι αυτα, συμφωνω....

Δημοσ.
pantos egw ta nikiazw edw kai kairo kai den exun pathi tipota min po gia to xbox pu ta gratzunai apo mono toy ta skato dvd, poy me to paramikro grntzuniunte,to blu rai den grantzuniete toso eukola

Καλα παρε πρωτα 360 και μετα κανεις ελεγχο για τον αν γρατζουνιζονται τα DVD....

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν ξερω για σενα, αλλα εγω δεν θα την παλευα να περιμενω να φτασει το 2008 για να αρχισω να βλεπω καλα games σε μηχανημα τεχνολογιας 2005 (NV7600 hello!!).

Καλως ή κακως η τεχνολογια προχωρα ταχυτατα και εγω τουλαχιστον θελω να την ακολουθω.Αν τωρα εσενα σου κανει η καρδια να πας να παιξεις σε PS2, παω πασο.

Εχω ξαναπει οτι καποιοι εχουν λογικη pcακια και επιμενουν στις κονσολες,μαλιστα μπορει να τους δεις να τις υπερασπιζονται κιολας σε συζητησεις

κονσολα vs pc:???:

Επισης εχω ξαναπει οτι η ποιοτητα ενος τιτλου δεν εχει σχεση με την ημερομηνια κυκλοφοριας του.

Δηλαδη τα Οkami,Shadow of the colossus,FF12,God of War 2 ηταν πατατες επειδη κυλοφορισαν τα τελευταια χρονια ζωης του ps2?

Η μηπως ειναι κοινως αποδεχτα ως παιχνιδια που θα μεινουν στην ιστορια?

Μαλλον το 2ο.;)

Σε αυτο θα συμφωνησω βεβαια.

Οπως θα πρεπει να συμφωνησεις και εσυ οτι ισως η αποψη σου να ανηκει στην μειοψηφια και αυτο:

ισως να μην βρισκει συμφωνους τους περισσοτερους γιατι πολυ απλα δεν εχουν την δικη σου λογικη.

Για αυτο και διαφωνησα με το προηγουμενο post σου.

Δημοσ.

Επισης εχω ξαναπει οτι η ποιοτητα ενος τιτλου δεν εχει σχεση με την ημερομηνια κυκλοφοριας του.

Δηλαδη τα Οkami,Shadow of the colossus,FF12,God of War 2 ηταν πατατες επειδη κυλοφορισαν τα τελευταια χρονια ζωης του ps2?

Η μηπως ειναι κοινως αποδεχτα ως παιχνιδια που θα μεινουν στην ιστορια?

Μαλλον το 2ο.;)

Μια χαρα παιχνιδια ειναι, αλλα θα τα προτιμουσα σε PS3 το 2005...

Και το Keystone Copers μια χαρα ειναι στο 2600 μου, αλλα εχουμε πλεον 2007

Η λογικη της δικαιολογισης της Sony (που απο ορισμενους φτανει σε υπερβολικο σημειο του στυλ "Καλυτερα που καθυστερησε τοσο να βγει το PS3, τι ωραια που θα εχουμε παιχνιδαρες το 2010") με βρισκει εντελως αντιθετο

Τωρα για τα περι μειοψηφιας αφου εχεις κανει γκαλοπ εσυ, εγω παω πασο.

Ετσι κι αλλιως δεν συνηθιζω να καθοριζω την αποψη μου βασει πλειοψηφιων....

Παντως εχουμε ξανακανει τη συγκεκριμενη κουβεντα και δεν βγαζει πουθενα...ασε που κουραζει

Δημοσ.
lol :lol:

πλακα πλακα δεν γνωριζω κανεναν που να εχει ενα 360.

Απο 2 εως 5 ακουω συνηθως.:mrgreen:

Κατα τ'αλλα ...πρόβατα ειναι αυτοι που αγoράζουν ps3.

Παντως υπηρξα και εγω λιγο προβατακι ,καθως εχω αγορασει συνολικα δυο ps2.:-D

Αλλα ειχα και xbox το οποιο παραδεχομαι οτι δεν ειχε ποτε το παραμικρο προβλημα.

Την πρωτη μερα που ηρθε στην Ελλαδα το πηρα το xbox360. Ηταν το πρωτο που εδωσε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη γειτονια μου. Μια χαρα... Εχει φαει κατι συνεχομενα 12ωρα με Oblivion και Pro. Παιζω συνεχεια και δεν εχει παθει τιποτα. Οταν ειχα την adsl 384 μια μερα για να κατεβει ενα demo το αφησα ανοιχτο 22,5 ωρες και επαιζα κανα 5ωρο. Και παλι τιποτα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...