nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Αν μιλάμε για το ίδιο Prey που είχε βγει και στα PC, θεωρώ ότι είναι από τα πιο πρωτότυπα FPS των τελευταίων ετών. Δεν είναι GoW αλλά είναι πολύ καλό παιχνίδι. Στο 360 όμως δεν ξέρω τι διαφορές θα έχει, το έπαιξα (και το τέλειωσα) μόνο σε PC.
fanpan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ok αν είναι έτσι θα του δώσω μια ευκαιρία απλά είχα διαβάσει και μερικά reviews όχι και τόσο καλά γι αυτό και το ξανασκέφτηκα.Thx..
SOP1HOLI Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 kai gam ta games einai to pray.apla einai pc stil me ufo kai terata,ama saresune avlepi parto
xvagos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μόλις έπιασαν οι ζέστες τα τίναξε και το δεύτερο (flasharismeno) XBOX360 μου. Μιλάμε για την ποιο άχρηστη κονσόλα που έχει βγει ποτέ. Έλεος πια... Φορτώνω το βραδάκι ο κακομοίρης το Dirt για λίγο gaming session και ... 3 rings of death. Μεγάλε λέω, έως εδώ ήταν, πάμε για PS3. Από Δευτέρα τα λέμε σε άλλο section...
jimaros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μόλις έπιασαν οι ζέστες τα τίναξε και το δεύτερο (flasharismeno) XBOX360 μου. Μιλάμε για την ποιο άχρηστη κονσόλα που έχει βγει ποτέ. Έλεος πια... Φορτώνω το βραδάκι ο κακομοίρης το Dirt για λίγο gaming session και ... 3 rings of death. Μεγάλε λέω, έως εδώ ήταν, πάμε για PS3. Από Δευτέρα τα λέμε σε άλλο section... LOL...Pws ginetai na exw to 360 mou 1 xrono kai 6 mhnes kai na mhn exei pa8ei tpt, arxizei kai mou fainetai periergo...31-10-2005 h konsola....Flasharismenh ki olas...Ti tous kaneis re xvagos????:mrgreen::mrgreen:
urezin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 ego pisteuo oti logo kalokairiou ta xbox mas anaptissoun megaliteres thermokrasies kai auta pou einai etoima na skasoun tsoup petane ta tria kokkina lampakia Ego to deutro xbox mou to anoigo mono bradu kai to exo mono tou psila konta sto tavani Etsi gia profilaxi to allo to kameno to xo kai to koitao Eleos
xvagos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ...Ti tous kaneis re xvagos????:mrgreen::mrgreen: Απλώς το βάζω να παίξει κανένα παιχνίδι μήπως; :? 'Ισως δεν θα έπρεπε λες; :-D:-D Είμαστε για γέλια ή για κλάματα; :cry::cry: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα...
frou-frou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Η 2η ψύκτρα στην GPU που υπάρχει μόνο στα νέα xbox360 κατασκευής 2007+ λέγεται ότι λύνει το πρόβλημα στο xboxscene μια και καλή. Απομένει να κυκλοφορήσουν και μηχανάκια καινούργιας κατασκευής και εδώ να δούμε τα αποτελέσματα.
nzeppos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Κρίμα βρε xvagos, άλλο ένα καβουρδιστήρι 360 πάει για πέταμα... Βοήθειά μας. Κρίμα, τι να πω. Εμένα πάντως αν μου χαλάσει (το έχω 10 μήνες), πολύ θα το σκεφτώ να πάρω καινούριο. Εκτός κι αν τα 2007 made δεν χαλάνε με τίποτα (και φλασάρονται κιόλας). Η δε "συνέντευξη" με τον Todd Holmdahl (Microsoft's corporate vice president of Gaming and Xbox Products Group) στο xboxscene, σχετικά με τα "Xbox 360 failures", είναι πραγματικά για γέλια, σαν να μιλάει ο Σάββας Θεοδωρίδης για τα στραβά του Ολυμπιακού. Άλλα τον ρωτάνε κι άλλα απαντάει... Τραγελαφική κατάσταση. ΥΓ: μην τολμήσει κανένας να πει ότι δεν θέλω να πάρω δεύτερο 360 για να αγοράσω P$3, θα τον κοπανήσω!
telegamesvg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ΥΓ: μην τολμήσει κανένας να πει ότι δεν θέλω να πάρω δεύτερο 360 για να αγοράσω P$3, θα τον κοπανήσω! Kαλα ..καλα..σε πιστευουμε ...ετσι κ αλλιως κ να το παρεις το Ps3 τι θα το κανεις ;-)
SOP1HOLI Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 egw pantos to pulisa ,meta apo 3 xalasmena xbox .den leo mota kalive i egiisi alla ta xeneromata pu efaga na perimenw ena mina kathe fora,vevea to teleyteo itan flasarismeno kai to pulisa min mu katsi i stravi,giati evlepa oti den to xrisimopiusa kai poli,olo ps3 axoliomuna me to warwahk to motostorm to nba2k7 to armor kore kai tora paragkila to ninja gaiden kai darknes.pantos to ps3 einai skili
xvagos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Πέστα SOP1HOLI. Τι να τα κάνω εγώ τα φοβερά και τρομερά παιχνίδια που έχει το XBOX360 αν δεν μπορώ να τα παίξω; Κάθε χρόνο θέλω και καινούργια κονσόλα! Ήμαρτον... Από την εποχή του Atari2600 μέχρι σήμερα έχω αγοράσει πάνω από 10 κονσόλες (φορητές και μη) και καμία δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα. Εδώ έχω τον φορητό εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, δουλεύει 24ωρα χειμώνα καλοκαίρι (με 40 βαθμούς) φυσάει ξεφυσάει, αλλά ούτε ένα κόλλημα. Ούτε μια επανεκκίνηση βρε αδερφέ, έτσι για το καλό. Και το βλαμμένο το 360 μόλις ανέβει η θερμοκρασία (του δωματίου μου) από τους 25 στους 30 βαθμούς τα τινάζει τα πέταλα... Μια το ban της M$, μια τα καβουρδιστήρια που πουλάει για δήθεν κονσόλες εεε... ως εδώ.
Freakster Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 pantos to ps3 einai skili Το ps3 μπορει, το blu ray ομως; http://www.engadget.com/2007/06/16/blu-ray-disc-coatings-starting-to-rot/
Προτεινόμενες αναρτήσεις