Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να την κάνω την in-game camera αν ένα παιχνίδι racing* είναι τόσο ρεαλιστικό όσο η γιαγιά μου ξέρει να παίζει WoW**.

* Colin McRay DiRT

** World of Warcraft

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι λέμε ότι το McRae είναι καλό επειδή έχει in-car camera ενώ το FM2 είναι μάπα επειδή δεν έχει.

Λέμε ότι το FM2 θα έπρεπε να είχε in-car camera για να ήταν ακόμα καλύτερο ενώ με το McRae δεν ασχολούμαστε καν (όπως προσωπικά δεν ασχολήθηκα με τα PGR3, TDU και το κακό συναπάντημα).

Για κάποιους η αίσθηση που δίνει η εσωτερική κάμερα είναι εξαιρετικά σημαντική ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν τις εξωτερικές ("τις κάμερες από το δορυφόρο" που λέω εγώ). Στην αρχή έκανα την καρδιά μου πέτρα και έκανα κάμποσους γύρους στο FM2, αλλά μετά πραγματικά βαρέθηκα... Αν και υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα, αυτοκίνητα και πίστες που θέλω να ανακαλύψω στο παιχνίδι. Ευτυχώς υπάρχουν και οι "εναλλακτικές" λύσεις (βλ. signature) και το FM2 δεν μου λείπει καθόλου.

...περιμένοντας να δουλέψει η G25 στο 360...

Δημοσ.

Παντως εγω δεν μπορω να παιξω τετοιου ειδους παιχνιδι "απο εξω".

Μου φαινεται τελειως διαφορετικος ο χειρισμος σε σχεση με τη in-car camera.Μπορει να ειναι και ιδεα μου βεβαια..

Δημοσ.

Προσωπικά, προτιμώ την κάμερα που είναι από την βάση του προφυλακτήρα. Σε όσα παιχνίδια έχω παίξει με in-car camera κανένα δεν έβλεπε όλο το μπροστινό τζάμι, οπότε δεν με βόλευε. Αν βγει μία in-car που είναι σαν να είσαι σε αυτοκίνητο, τότε ίσως αλλαξοπιστήσω. Πάντως αυτό που λένε για τα in-car πλάνα ισχύει. Πρόσεξα ότι μπορείς να βάλεις roll-cage στο αυτοκίνητο σου λχ, άρα ο κόπος, ο χρόνος και κυριότερα ο απαιτούμενος χώρος, αυξάνεται κατά πολύ.. Οπότε δεν νομίζω απλά να βαριόντουσαν, σίγουρα κάτι άλλο έπαιξε και δεν υλοποιήθηκε αυτή η κάμερα.

Δημοσ.

ωχ καταλαβα το κατεβασα και εγω νομιζοντας πως θα ειναι καλο αλλα με αυτα που μου λετε μαλλον δεν θα μ'αρεσει αλλα απο περιεργεια μπορει να το γραψω να δω τι λεει

Δημοσ.

οποιος παιζει tenchu απο psx εποχη ξερει τι να περιμενει.απλα η 360 εκδοση ειναι καθαρα past gen.δλδ δεν υπαρχει τπτ νεο απο τις εκδοσεις πχ του ps2.περα απο την ιστορια,αντε και καποια ψιλοπραγματακια στο χειρισμο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...