jimbrav Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 e nai re paidia stin cockpit camera tha kolisoyme.... to paixnidaki kololeei...:)
xvagos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Τι να την κάνω την in-game camera αν ένα παιχνίδι racing* είναι τόσο ρεαλιστικό όσο η γιαγιά μου ξέρει να παίζει WoW**. * Colin McRay DiRT ** World of Warcraft
nzeppos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δεν νομίζω ότι λέμε ότι το McRae είναι καλό επειδή έχει in-car camera ενώ το FM2 είναι μάπα επειδή δεν έχει. Λέμε ότι το FM2 θα έπρεπε να είχε in-car camera για να ήταν ακόμα καλύτερο ενώ με το McRae δεν ασχολούμαστε καν (όπως προσωπικά δεν ασχολήθηκα με τα PGR3, TDU και το κακό συναπάντημα). Για κάποιους η αίσθηση που δίνει η εσωτερική κάμερα είναι εξαιρετικά σημαντική ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν τις εξωτερικές ("τις κάμερες από το δορυφόρο" που λέω εγώ). Στην αρχή έκανα την καρδιά μου πέτρα και έκανα κάμποσους γύρους στο FM2, αλλά μετά πραγματικά βαρέθηκα... Αν και υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα, αυτοκίνητα και πίστες που θέλω να ανακαλύψω στο παιχνίδι. Ευτυχώς υπάρχουν και οι "εναλλακτικές" λύσεις (βλ. signature) και το FM2 δεν μου λείπει καθόλου. ...περιμένοντας να δουλέψει η G25 στο 360...
sheik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Παντως εγω δεν μπορω να παιξω τετοιου ειδους παιχνιδι "απο εξω". Μου φαινεται τελειως διαφορετικος ο χειρισμος σε σχεση με τη in-car camera.Μπορει να ειναι και ιδεα μου βεβαια..
Keydo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Προσωπικά, προτιμώ την κάμερα που είναι από την βάση του προφυλακτήρα. Σε όσα παιχνίδια έχω παίξει με in-car camera κανένα δεν έβλεπε όλο το μπροστινό τζάμι, οπότε δεν με βόλευε. Αν βγει μία in-car που είναι σαν να είσαι σε αυτοκίνητο, τότε ίσως αλλαξοπιστήσω. Πάντως αυτό που λένε για τα in-car πλάνα ισχύει. Πρόσεξα ότι μπορείς να βάλεις roll-cage στο αυτοκίνητο σου λχ, άρα ο κόπος, ο χρόνος και κυριότερα ο απαιτούμενος χώρος, αυξάνεται κατά πολύ.. Οπότε δεν νομίζω απλά να βαριόντουσαν, σίγουρα κάτι άλλο έπαιξε και δεν υλοποιήθηκε αυτή η κάμερα.
hexenlord Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 idate to video pou spostre o privateer apo to 1up gia to bioshock?OMG to thelo afto to pehnidi.Tora!
snik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 το tenchu λεει τιποτα?αξιζει το dl που θα χαλασω ?
trojan21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 patata to tenchu eleino ,prosopika ine to xirotero pexnidi pu exo pexi sto 360
SpiderGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 το tenchu λεει τιποτα?αξιζει το dl που θα χαλασω :smile:? pio patata kai apo to bulletwitch!!!!
nyne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 pio patata kai apo to bulletwitch!!!! axaxaxa apokleietai!!
snik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 ωχ καταλαβα το κατεβασα και εγω νομιζοντας πως θα ειναι καλο αλλα με αυτα που μου λετε μαλλον δεν θα μ'αρεσει αλλα απο περιεργεια μπορει να το γραψω να δω τι λεει
xrest Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 οποιος παιζει tenchu απο psx εποχη ξερει τι να περιμενει.απλα η 360 εκδοση ειναι καθαρα past gen.δλδ δεν υπαρχει τπτ νεο απο τις εκδοσεις πχ του ps2.περα απο την ιστορια,αντε και καποια ψιλοπραγματακια στο χειρισμο
trojan21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 mono pu ida oti ,o xaraktiras kani patinaz asto xenerosa tennis pezi.eleos
jimbrav Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Colin_McRae_DIRT_PAL_XBOX360-SPARE ....gia pame....:)
fanpan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Το prey το έχει πάξει κανείς ρε παλικάρια? Αξίζει τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις