littlelouievegos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 75 euro gia ena paixnidi mono an legotan Gears of War 2 8a edina :razz: Αν λεγοταν Grand Turismo : HD? P.S : Οντως τα 75 ειναι πολλα.. Βεβαιως εχω δωσει για αρκετα 60 ευρω, θα μου πεις στα 15 κολλας; Ναι ειναι ψυχολογικο δεν ξερω P.S 2 :Αν και εχει ξαναειπωθει.. Το παιχνιδι (Forza 2) ειναι οντως πολυ καλο.. Αλλα για μενα ειναι ανεπιτρεπτο το οτι δεν εχει driver cam..Ισως να το παρω δεν ξερω..
Keydo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Η driver cam σου περιορίζει πολύ το οπτικό πεδίο, καμία σχέση με την πραγματικότητα.
privateer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Αν λεγοταν Grand Turismo : HD? P.S : Οντως τα 75 ειναι πολλα.. Βεβαιως εχω δωσει για αρκετα 60 ευρω, θα μου πεις στα 15 κολλας; Ναι ειναι ψυχολογικο δεν ξερω P.S 2 :Αν και εχει ξαναειπωθει.. Το παιχνιδι (Forza 2) ειναι οντως πολυ καλο.. Αλλα για μενα ειναι ανεπιτρεπτο το οτι δεν εχει driver cam..Ισως να το παρω δεν ξερω.. Telika to phra 45 euro. Thanks HomoR
littlelouievegos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Η driver cam σου περιορίζει πολύ το οπτικό πεδίο, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μπα, καμια σχεση τοσα παιχνιδια racing simulation παιζω τοσα χρονια και τετοιο προβλημα δεν εχω.. Εκτος και αν η καμερα ειναι τοποθετημενη πολυ πισω και δεν βλεπεις μονο το τιμονι και το τζαμι αλλα ολο το ταμπλω.. Αν και συνηθως αυτη η καμερα ρυθμιζεται στα μετρα σου, την φερνεις λιγο πιο μπροστα λιγο πιο πισω και καμια φορα και καθ'υψος..Σαν ενα καθισμα δλδ αυτοκινητου. Οταν δινεις τοση βαση σε ενα παιχνιδι και το προσεχεις τοσο πολυ, για μενα αυτο ειναι σοβαροτατη παραλειψη, ειδικα αν το παιχνιδι φερνει προς simulation.. Εκτος και αν δεν ηταν ακουσια αλλα εκουσια παραλειψη, για αγνωστους λογους.. Εδω εχει το dirt driver cam..
telegamesvg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 telegamesvg,βλέπω τσακώθηκες με τον θείο,μπράβο...Άντε και στα δικά μας xεχε ..αποφασισα οτι η μοναξια δεν μου ταιριαζει .... Τα πολυ καλα θα τα παιρνω originale ....τα υπολοιπα και τα offline θα μου τα στελνει ο θειος για την "prive" κονσολα ... #Miltoz καλιο αργα παρα ποτε.... αλλωστε ειναι και λιγο ποιο προσεγμενο απο το demo .....;-)
nzeppos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Η driver cam είναι τουλάχιστον m.u.s.t. για ένα παιχνίδι που θέλει να αυτοαποκαλείται Racing Simulator. Είναι απολύτως απαράδεκτο το ότι το FM2 στερείται in-car κάμερας. Γι' αυτόν και μόνο το λόγο το παράτησα μετά από μια βδομάδα παιχνιδιού, το βαρέθηκα, δεν σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι μέσα στο αμάξι και δέχεσαι επιταχύνσεις. Σου δίνει περισσότερο την εντύπωση ότι είσαι... καρφωμένος πάνω στο καπό. Αν θυμάστε η απουσία driver cam έγινε γνωστή από τους devs του FM2 πολύ πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι (ή screenshots αυτού) και δικαιολογήθηκε με τον εξής τρόπο: "Αρχικά θέλαμε να τη βάλουμε αλλά τελικά δεν στάθηκε δυνατόν, γιατί θα έπρεπε να φτιάξουμε detailed cockpits για κάπου 700+ αυτοκίνητα". Ασχολίαστο... Θα το ξαναπιάσω μόνο αν φιλοτιμηθεί η Microsoft να κάνει κάτι σχετικά με την Logitech G25, να έχουμε τουλάχιστον τη δυνατότητα να το παίζουμε με μια τιμονιέρα της προκοπής. Βγήκε επιτέλους το LFS patch X, με 32 racers online, δεν υπάρχει κανένα FM2...
fanpan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Παιδιά το halo2 γιατί δεν μου παίζει στο 360? αντιγραμένο το έχω. μήπως τρέχει τίποτα με το vga καλώδιο?αν και νομίζω ότι είναι συμβατό.
Wolfidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Pantws to Dirt exei, oxi mia alla, 2 in car cameres kai poli kales malista!!!!! Gia fantasou? (exei tearing bebaia otan koitas de3ia aristera me to de3i moxlo)
modecris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ίσως εάν έβαζαν in car κάμερα (και με την σχεδίαση των cockpits που αυτό συνεπάγεται) να μην έφτανε το dvd.Εκτός και αν τελικά όντως βαριόντουσαν...
p3tran Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 καλα ρε παιδες... μην ασχοληθειτε επειδη δεν εχει cockpit camera
Wolfidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 καλα ρε παιδες... μην ασχοληθειτε επειδη δεν εχει cockpit camera Esi pou eisai epifaniakos paiktis na asxolise, emeis oi epaggelmaties 8eloume realismo kai adrenalini kai ovomaltine....
Blackjim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Esi pou eisai epifaniakos paiktis na asxolise, emeis oi epaggelmaties 8eloume realismo kai adrenalini kai ovomaltine....Kai i cockpit camera sas dinei realismo? Ola ta alla einai adiafora stin camera kollisame!? :?
p3tran Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Esi pou eisai epifaniakos paiktis na asxolise, emeis oi epaggelmaties 8eloume realismo kai adrenalini kai ovomaltine.... ε τοτε εσεις οι <<επαγγελματιες>> παιχτε ...collin mcray
Wolfidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 ε τοτε εσεις οι <<επαγγελματιες>> παιχτε ...collin mcray :-P To3era oti 8a to eleges!!! xexe... Edit Exoun arxisei na poulane sto ebay autokinita!!! Blackjim kati mporei na piasoun oi mastrakades sou....
Blackjim Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Exoun arxisei na poulane sto ebay autokinita!!! Blackjim kati mporei na piasoun oi mastrakades sou.... Sto ebay ftasane!??! Ase me emena. No LIVE eipame , offline only :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις