pigos23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Νο Money αυτη την εποχη... Για αγορα lcd με βλεπω σε κανα χρονο
modecris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδια μεχρι τωρα εχω συνδεδεμενο το 360 μου στην crt 17'' του υπολογιστη μου μεσω vga.Οπως σας ειπα κ πιο πανω αγορασα τον σκληρο δισκο (δεν ειχα) κ παρατηρησα,αφου πλεον μπορουσα να παιξω παιχνιδια απο το xbox 1,οτι υπηρχε προβλημα αναπαραγωγης σε μερικα απο αυτα λογο του vga.Αφου βρηκα πλεον μια λιστα με τα συμβατα games με το vga σημερα παρατηρησα οτι το προβλημα παραμενει κ με μερικα games του 360.Συγκεκριμενα σημερα αγορασα το hitman κ διαπιστωσα οτι δεν παιζει!!!!Με εχει κουρασει η ολη κατασταση. Οποτε εσεις τι θα κανατε?? Θα αφηνατε συνδεδεμενο το 360 με vga στο sony crt 17'' monitor (με σπαστικα προβληματα οπως το πιο πανω {50 euro ειχε το hitman κ δεν παιζει} κ.α) ή θα το συνδεατε σε μια crt tv jvc 26'' wide οπου με το scart μπορω κ τα παιζω ολα ? (συγκεκριμενα στο monitor ειναι με 2 απλα ηχεια αλλα κερδιζω σε αναλυση,στην tv χανω σε αναλυση,κερδιζω σε ιτσες κ ειναι συνδεδεμενη με home theater) help... Μα καλά,και εσύ περίμενες ποτέ να παίξει σωστά το 360 σε...sony;:evil: σαν κατσιασμένες γάτες θα έκαναν μέχρι να τα συνδέσεις...:-P Χωρίς πλάκα τώρα,αφού έχεις προβλήματα τράβα στην jvc και για να ξεχάσεις την μικρότερη ανάλυση ανέβασε +20db τον ενισχυτή σου και απόλαυσε τον ήχο...
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Σε CRT οθόνες/τηλεοράσεις τα γραφικά του 360 πργματικά δεν απέχουν πολύ από του XboxOne. Αξίζει να χρησιμοποιείται μόνο σε LCD τηλεοράσεις (και φυσικά wide displays). Οπότε... υγ.: μακρυά από οτιδήποτε sony!
hexenlord Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 katevike to demo tou Tenchu z.Ti treli moufa thee mou! Grafika hirotera apo otogi 2 xbox (ELEOS).A.I gia plaka.Meta apo liga lepta afisa to stealth ke to epeza hack n slash,ke ola koble.Me alla logia ke to gameplay (fenete) na ine klafta haralabe.Alla afta ta grafika re pedi mou...ti kanoun i typi eki stin From.Ke itan ke apo tis agapimenes mou gmt...
MiltoZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδια μεχρι τωρα εχω συνδεδεμενο το 360 μου στην crt 17'' του υπολογιστη μου μεσω vga.Οπως σας ειπα κ πιο πανω αγορασα τον σκληρο δισκο (δεν ειχα) κ παρατηρησα,αφου πλεον μπορουσα να παιξω παιχνιδια απο το xbox 1,οτι υπηρχε προβλημα αναπαραγωγης σε μερικα απο αυτα λογο του vga.Αφου βρηκα πλεον μια λιστα με τα συμβατα games με το vga σημερα παρατηρησα οτι το προβλημα παραμενει κ με μερικα games του 360.Συγκεκριμενα σημερα αγορασα το hitman κ διαπιστωσα οτι δεν παιζει!!!!Με εχει κουρασει η ολη κατασταση. Οποτε εσεις τι θα κανατε?? Θα αφηνατε συνδεδεμενο το 360 με vga στο sony crt 17'' monitor (με σπαστικα προβληματα οπως το πιο πανω {50 euro ειχε το hitman κ δεν παιζει} κ.α) ή θα το συνδεατε σε μια crt tv jvc 26'' wide οπου με το scart μπορω κ τα παιζω ολα ? (συγκεκριμενα στο monitor ειναι με 2 απλα ηχεια αλλα κερδιζω σε αναλυση,στην tv χανω σε αναλυση,κερδιζω σε ιτσες κ ειναι συνδεδεμενη με home theater) help... Here's the fix: 1. Turn off your 360, remove The VGA Cable and then connect the Component ones. 2. Set the switch on The Component cable from "HD-TV" to "TV". 3. Start up your 360 again and go to The "System" blade and select "Console settings" -> "Display" -> "PAL Settings". 4. Select "PAL-60" and when prompted , confirm to keep these settings. 5. Turn you 360 off again and plug your VGA cable back in. 6. Viola! Now you can play Hitman again! http://forums.xbox.com/12284879/ShowPost.aspx
damis72 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Πήρα χτες το Forza Motorsport 2 - Collectors Edition (75?) Αξίζει και με το παραπάνω την διαφορά 5 ευρώ από το απλό! Η θήκη του είναι Carbon Fiber "like" με πολύ καλή ποιότητα. Περιέχει ένα βιβλιαράκι με όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων που έχει μέσα στο παιχνίδι και έχει και ένα κουπόνι με το οποίο κατεβάζεις δωρεάν 3 extra αυτοκίνητα!!! Σε όποιους σκοπεύουν να αγοράσουν το FM2 και δεν έχουν σχέσεις με τον "θείο" ;-) το συστήνω ανεπιφύλακτα σε σχέση με την απλή εκδοση.
privateer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 75 euro gia ena paixnidi mono an legotan Gears of War 2 8a edina :razz:
snik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παιδια το oblivion σας εχει κολησει την κονσολα ποτε?Μερικες φορες μου κολαει και η μονη λυση ειναι να κανω restart κυριως το κανει οταν παω να μιλισω με καποιον
damis72 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Το παιχνίδι είναι άπαιχτο! ... για όσους έχουν λόξα με τα racing ... απλά τα σπάει!!! Εχω ξεκινήσει Carrer με ένα Golf Gti και κοιτάω τους χρόνους που έχω κάνει ... τους οποίους αμέσως μόλις τελειώσεις τους κάνει Post στο Live! και συγκρίνονται με τους απόλυτους χρόνους σε κάθε πίστα.. σε κάποια είμαι νο. 133.000 !!!! έχουν ήδη δηλαδή πωληθεί 150.000 κομμάτια την πρώτη μέρα τουλάχιστον! Από αυτοκίνητα ... νομίζω πως θα βαρεθεί κάποιος να ψάχνει να διαλέξει με τι να τρέξει ... έχει πάνω από 100 αυτοκίνητα ... Στα Plus του παιχνιδιού: Μπορείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις αυτοκίνητο μέσω Live Μπορείς να χαρίσεις αυτοκίνητο σε φίλο μέσω Live Κλασσικά κάνεις upload τα φτιαγμένα σου αυτοκίνητα. Σε Free Run έχει Ghost cars 2πλά .. ένα με τον καλύτερο σου χρόνο (all time) και ένα με τον καλύτερο χρόνο στο session που τρέχεις ... Πολύ τρέξιμο!
fanpan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παιδια το oblivion σας εχει κολησει την κονσολα ποτε?Μερικες φορες μου κολαει και η μονη λυση ειναι να κανω restart κυριως το κανει οταν παω να μιλισω με καποιον Ναι δεν τρέχει τίποτα και μένα έτρωγε κάτι κολήματα καμιά φορά πριν ξεκινήσει ο διάλογος με κάποιον.Φυσιολογικό είναι, απλώς φορτώνει πιο πολύ σε αυτά τα σημεία επειδή κάνει ζοομ
telegamesvg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Περιέχει ένα βιβλιαράκι με όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων που έχει μέσα στο παιχνίδι και έχει και ένα κουπόνι με το οποίο κατεβάζεις δωρεάν 3 extra αυτοκίνητα!!! Eχεις καταφερει να κατεβασεις τα 3 extra αυτοκινητα ?? Οντως το παιχνιδια ειναι ΤΕΛΕΙΟ .....δεν ξερεις τι να πρωτοκανεις ....κ πρεπει να εχει κ τρελλο λιωσιμο στο Live !! Βρροοουυμμμ Βροοοουυυμμμ....
damis72 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Eχεις καταφερει να κατεβασεις τα 3 extra αυτοκινητα ?? Οντως το παιχνιδια ειναι ΤΕΛΕΙΟ .....δεν ξερεις τι να πρωτοκανεις ....κ πρεπει να εχει κ τρελλο λιωσιμο στο Live !! Βρροοουυμμμ Βροοοουυυμμμ.... Ναι! ξυστό στο καρτελλάκι ... Live! ... Redeem Code .... Και download το content! Τα αυτοκίνητα είναι: 1. 2003 Ferrari Challenge Stradale 2. 2006 Ford Saleen Mustang S281 E 3. 2006 Subaru Impreza S204 EDIT: Παίζοντας πάντως carrer το παιχνίδι είναι απίστευτο!!!! Που να πιάσω και live! Εχω πάρει μια πισωκούνα jaguar του 60κάτι και πρέπει να είσαι πολύ πιλότος για να το κάνεις να πάει ευθεία ... όλα τα πισωκίνητα που έχω δοκιμάσει είναι πολύ real ... Μάλλον θα χτυπήσω και την τιμονιέρα ! νομίζω είναι must για το παιχνίδι...
MiltoZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Eχεις καταφερει να κατεβασεις τα 3 extra αυτοκινητα ?? Οντως το παιχνιδια ειναι ΤΕΛΕΙΟ .....δεν ξερεις τι να πρωτοκανεις ....κ πρεπει να εχει κ τρελλο λιωσιμο στο Live !! Βρροοουυμμμ Βροοοουυυμμμ.... Αργισες λίγο αλλά το κατάλαβες
modecris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 telegamesvg,βλέπω τσακώθηκες με τον θείο,μπράβο...Άντε και στα δικά μας
The_Sheep Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 poli kalo to demo apo to overlord. epitelous kati diaforetiko, oraia grafika, kalos xeirismos kai diaxito xioumor sto game. osoi den to katevasate, dokimaste to
Προτεινόμενες αναρτήσεις