Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Red Light Fix Tutorial

http://www.megaupload.com/?d=7NUAF93Z

Απλη μεθοδος (στην ουσια αντικατασταση των 8 βιδων στις βασεις των ψυκτρων) που απ' οτι φαινεται εχει πολυ μεγαλα ποσοστα επιτυχιας....

Ευτυχως μεχρι τωρα το launch 360 μου δουλευει ρολοι

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Red Light Fix Tutorial

http://www.megaupload.com/?d=7NUAF93Z

Απλη μεθοδος (στην ουσια αντικατασταση των 8 βιδων στις βασεις των ψυκτρων) που απ' οτι φαινεται εχει πολυ μεγαλα ποσοστα επιτυχιας....

Ευτυχως μεχρι τωρα το launch 360 μου δουλευει ρολοι

Εγω στο δικο μου τις ειχα βγαλει τελειως, δουλεψε για 2 εβδομαδες και μετα παρεδωσε τελειως το πνευμα του....

Δημοσ.
Εγω στο δικο μου τις ειχα βγαλει τελειως, δουλεψε για 2 εβδομαδες και μετα παρεδωσε τελειως το πνευμα του....

Τι εννοεις τις εβγαλες τελειως; Και πως εμεναν οι ψυκτρες στη θεση τους;

Δημοσ.
Τι εννοεις τις εβγαλες τελειως; Και πως εμεναν οι ψυκτρες στη θεση τους;

Ουυππςς μαλλον καταλαβα λαθος ... Εβγαλα τις βιδες που ειναι κατω απο την πλακετα 0d3cd3efdf08b69640d0a4825db871ed.th.jpg

και οχι αυτες που ειναι "μονιμα" πανω και εκει "πιανουν" τα ανεμηστιρακια

b431491bb8a624340947cebdc8b7760c.th.gif

Δημοσ.

Ελεος!!!!

Πηρα τον σκληρο,νοικιασα το crash nitro cart που ειναι στη λιστα συμβατων παιχνιδιων κ αφου εκανα update στο τελος δεν το παιζει επειδη λεει δεν υποστηριζει το vga καλωδιο(που εχω συνδεδεμενο το xbox360) το pal50.Με λιγα λογια μου λεει δλδ οτι αμα θελω να παιζω xbox1 παιχνιδια δεν πρεπει να εχω συνδεδεμενο το xbox360 με τον υπολογιστη?? ΕΛΕΟΣ

Υπαρχει λυση στο προβλημα ή πρεπει να ξεχασω τα xbox games που ειναι ο κυριοτερος λογος που πηρα τον σκληρο??

Δημοσ.

Το συνδεεις σε μια παλια τιβι, αλλαζεις τη ρυθμιση παλ 60 (η οποια δεν εμφανιζεται οταν εχεις vga καλωδιο) και το ξανασυνδεεις στο vga.

Voila!

:P Παντως live δε μπορεις να παιξεις. Δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι.

Δημοσ.
Το συνδεεις σε μια παλια τιβι, αλλαζεις τη ρυθμιση παλ 60 (η οποια δεν εμφανιζεται οταν εχεις vga καλωδιο) και το ξανασυνδεεις στο vga.

Voila!

:P Παντως live δε μπορεις να παιξεις. Δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι.

μολις πριν 5 λεπτα επαθα φλασια κ το δοκιμασα κ αυτο που λες.Αποτελεσμα : ΜΗΔΕΝ

Μιλαμε πολυ εχω στραβωσει με Microsoft.Με βλεπω για πωληση της κονσολας

Δημοσ.

Πολυ περιεργο.. Το nba 2k6 μου επαιξε ετσι.

Τι να πω, αν εκανες το παραπανω και δεν επιασε λογικο να τα χεις παρει :(

Δημοσ.

Καποια - ελαχιστα - παιχνιδια (μεταξυ αυτων και το Forza 1) δεν παιζουν μεσω του VGA cable.Προφανως και το συγκεκριμενο ανηκει σε αυτη την κατηγορια....

Δημοσ.

Βρηκα επιτελους λιστα με xbox games που παιζουν με vga cable στα 60ΗΖ.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ γι αυτο κ αν δεν υπαρχει ηδη,καλο ειναι καποιος υπευθυνος να την βαλει σε εμφανες σημειο γιατι το παραπανω προβλημα που με απασχολησε ειναι πολυ σοβαρο πιστευω κ μεγαλο ΜΕΙΟΝ για την Microsoft

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_xbox_games_compatible_with_xbox_360

Καποια - ελαχιστα - παιχνιδια (μεταξυ αυτων και το Forza 1) δεν παιζουν μεσω του VGA cable.

Προφανως φιλε μου απο οτι δειχνει κ η λιστα δεν ειναι ελαχιστα τα παιχνιδια

Δημοσ.

Μα τι στο καλο??Αφου δουλευε...

Τι στο καλο...

Anyway για τσεκαρετε τωρα ή

στο search γραψτε

List of Xbox games compatible with Xbox 360

κ θα βγαλει την λιστα

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

μεχρι τωρα εχω συνδεδεμενο το 360 μου στην crt 17'' του υπολογιστη μου μεσω vga.Οπως σας ειπα κ πιο πανω αγορασα τον σκληρο δισκο (δεν ειχα) κ παρατηρησα,αφου πλεον μπορουσα να παιξω παιχνιδια απο το xbox 1,οτι υπηρχε προβλημα αναπαραγωγης σε μερικα απο αυτα λογο του vga.Αφου βρηκα πλεον μια λιστα με τα συμβατα games με το vga σημερα παρατηρησα οτι το προβλημα παραμενει κ με μερικα games του 360.Συγκεκριμενα σημερα αγορασα το hitman κ διαπιστωσα οτι δεν παιζει!!!!Με εχει κουρασει η ολη κατασταση.

Οποτε εσεις τι θα κανατε??

Θα αφηνατε συνδεδεμενο το 360 με vga στο sony crt 17'' monitor (με σπαστικα προβληματα οπως το πιο πανω {50 euro ειχε το hitman κ δεν παιζει} κ.α) ή θα το συνδεατε σε μια crt tv jvc 26'' wide οπου με το scart μπορω κ τα παιζω ολα ?

(συγκεκριμενα στο monitor ειναι με 2 απλα ηχεια αλλα κερδιζω σε αναλυση,στην tv χανω σε αναλυση,κερδιζω σε ιτσες κ ειναι συνδεδεμενη με home theater)

help...

Δημοσ.

pigos23 δεν είναι καλύτερα να πας να αγοράσεις μια LCD τηλεόραση, που η τιμές πλέον είναι πολύ χαμηλές, και ξεκαθαρίσεις μια και καλή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...