Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν ειστε εθισμενοι στο multi και θελετε κατι νεο πιστευω οτι το shadowrun ειναι για σας...

με νεα οπλα - μαγικα -κινησεις που δεν εχουμε ξαναδει και γραφικα που θυμιζουν crackdown :):):)

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Eπειδη αργω να παω σπιτι..πες μας και αλλα..γραφικα,ηχος (δυστυχως για τo single player...)

ta grafika arketa kala nomizo kai opos eipa thimizoyn crackdown...

i fasi einai oti pernas mesa apo toixoys..petas gia ligo - tilemetaferese...

kai diafora magika poy den prolava na ta do ola...

exei 6 tutorial opoy einai to sinle ayto... molis olokliroseis to antoistixo tutorial

meta paizeis enantia se bots. mpaineis se omades kai einai san na paizeis sto live

.oso ginete vevea. mporeis na agoraseii opla magika kai diafora alla.episis dialegeis kai tin ratsa soy me ta antoistixa pleonektimata-meionektimata

den prolava na do alla enopsi forza2 :):):)

Δημοσ.

Ρε παιδες για πεστε μου ποτε κυκλοφορει το xbox360 με τα 120 gb και αν συμφερει να παρω εκεινο απο το απλο.Οχι σε τιμη αλλα σε δυνατοτητες.Ευχαριστω και sorry αν το εχετε ξαναγραψει αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω ολες τις σελιδες.

Δημοσ.

Den xero pote kykloforei alla h mones diafores pou exei einai h prosthikh HDMI exodou kai o diskos ton 120gb.Fysika exei to megalo yper oti einai sto agaphmeno mou xrwma.Alla an thes perneis kai ena aplo kai tou allazeis to case.Twra den xero ti diafora tha exei h timh tou apo to premium alla fadazomai oti den tha einai tragikh...

EDIT Pricing has been at $479.99 for the new model, and the release date is set for April 29, 2007 in North America. Other markets should get the updated console a little later in the year.

Δημοσ.

Νομίζω ότι θα είναι εντελώς αδιάφορο για τους περισσότερους χρήστες που έχουν ήδη το 360 Premium. Πρώτον γιατί τον δίσκο χλωμό να τον γεμίσουμε (εκτός αν κατεβάζουμε συνέχεια ταινίες κλπ από το Live) και δεύτερον γιατί τα extra του HDMI καλωδίου δεν είναι και...τόσο extra ώστε να αξίζει η αγορά.

Ίσως όμως αρκετοί χρήστες μπαναρισμένων (!) κονσολών να πουλήσουν όσο όσο τη δικιά τους και να πάρουν το Elite.

Δημοσ.

tha se sunefere an skopeveis na agoraseis k to hd dvd gia tainies k exeis k tileorasi full hd opote k tha sou xrisimeve to hdmi.. Diaforetika den tha deis diafora sta paixnidia.. Oswn afora ta 120gb apo ti stigmi pou den tha doume pote iptv stin ellada den tha sou einai katholou xrisimo ektos k an se endiaferei na peraseis 120gb tragoudia sto xbox...lol..

Δημοσ.

Σωστά όλα αυτά, οπότε η μεγαλύτερη διαφορά έγκειται στην HDMI έξοδο. Από την άλλη δεν έχω πειστεί καθόλου ότι η component YPbPr είναι χειρότερη από την HDMI, οπότε πρακτικά τζάμπα τα λεφτά.

Δημοσ.
Σωστά όλα αυτά, οπότε η μεγαλύτερη διαφορά έγκειται στην HDMI έξοδο. Από την άλλη δεν έχω πειστεί καθόλου ότι η component YPbPr είναι χειρότερη από την HDMI, οπότε πρακτικά τζάμπα τα λεφτά.

nai k vasika sta 720p, ekei dld pou paizoun twra ta paixnidia alla k oles oi tv katw apo 37'' to component me to hdmi den tha sou deiksei kamia apolutws diafora..

Δημοσ.
nai k vasika sta 720p, ekei dld pou paizoun twra ta paixnidia alla k oles oi tv katw apo 37'' to component me to hdmi den tha sou deiksei kamia apolutws diafora..

Εννοειται ο κυριος σκοπος του HDMI ειναι το protection των signals.. Οι διαφορες ειναι αμελητεες αντε εαν εχεις πολυ καλη οθονη, TV να δεις καποιες διαφορες στα color adjustments αλλα και παλι δυσκολα τις διακρινεις..

Εγω παντως δεν εχω κανενα σκοπο να παρω το Elite παρολο που ετοιμαζομαι για 40'' Full HD.. Ειδικα εαν αναλογιστω οτι δεν εχω σπασμενο το δικο μου 360..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...