Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys, το play.com έχει κάτι προσφορές σε μερικά παιχνίδια του 360. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα που είναι από Αγγλία (εννοώ ως προς τη συμβατότητα λόγω PAL). πείτε μου γιατί θέλω να χτυπήσω oblivion & nba 2k7 !!!! :))

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου φαίνεται σήμερα το έφερε και το Πλαίσιο, θα πάω να το πάρω κι εγώ. Άντε να ροκάρουμε :)

Δημοσ.
Αγγλία (εννοώ ως προς τη συμβατότητα λόγω PAL). πείτε μου γιατί θέλω να χτυπήσω oblivion & nba 2k7 !!!!

απολυτως κανενα προβλημα.και η αγγλια ευρωπη ειναι.και ολη η ευρωπη ειναι pal

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αν θέλω να παρω backup των ήδη backup παιχνιδιών μου χρειαζεται παλι kreon dvd-rom ή την δουλειά την κάνει οποιοδήποτε drive;

Δημοσ.
Ρε παιδιά, αν θέλω να παρω backup των ήδη backup παιχνιδιών μου χρειαζεται παλι kreon dvd-rom ή την δουλειά την κάνει οποιοδήποτε drive;
Me to 111d kai to clonecd mia xara antigrafi kaneis. ;)

ypothetw kai me ta perissotera DVD recorders.

Δημοσ.

Καλύτερα μόνο pioneer 111b η 112 για σιγουριά με αλλά που δοκίμασα υπάρχει πρόβλημα ..αν έχεις απορία p.m

Δημοσ.
re paides se ena monitor me analisi 1680x1050 mporeis na efarmoseis 1080i i 1080p analisi apo to 360 xwris na exeis problimata i aliwseis ?

εγω που το δοκιμασα στην lg 204wt, δειχνει το full της αναλυσης της οθονης 1680x1050, αλλα επειδη το 360 δεινει αναλυση 1920χ1080

παρατηρεις οτι 1920-1680= 240 που ειναι παραπανω να περισσευουν, ειναι σαν να μενουν εξω απο την οθονη... αριστερα και δεξια αφου το κεντραρεις...

το ειχα για λιγο καιρο ετσι, αλλα δε διαπιστωσα και τπτ τρομερο, και το ξαναγυρισα στο 1280χ720 wide ωστε να μην χανω την εικονα αριστερα δεξια...

Δημοσ.

για χαρα σε ολους!παιδια προσφατα εβαλα για πρωτη φορα το xbox 360 στο live.το μοντελο ειναι απο τα πρωτα που βγηκαν και παρατηρησα οταν το εβαλα στο live οτι εκανε update μονο του και μετα εκανε επανακενιση.

για να καταλαβω δηλαδη,

τι κανει το update στο μηχανιμα?

εχει καπιες διαφορες τωρα?

εβαλα και το test drive u και εκανε και αυτο update,

στο test drive αλλαξε κατι?

Δημοσ.

kala re paidia den exei katevasei kanenas to demo tou Command & conquer 3 na pei entyposeis??

EDIT: next wave of Downloadable Content is soon to arrive for Guitar Hero II,

Content Pack 1:

* “Cowboys From Hell” - Pantera

* “I Love Rock & Roll” - Joan Jett & The Blackhearts

* “Cochise” - Audioslave

Content Pack 2:

* “Godzilla” - Blue Oyster Cult

* “I Wanna Be Sedated” - The Ramones

* “Sharp Dressed Man” - ZZ Top

Content Pack 3:

* “Iron Man” - Black Sabbath

* “Take Me Out” - Franz Ferdinand

* “Smoke on the Water” - Deep Purple

Pack 3 psifizo me matia kleista!!!

http://www.xboxic.com/news/2784.. Einai demi-official....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...