Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
neted περιμενω σημερα-αυριο ενα κομματι GRAW που το ειχα κλεισει καλου-κακου απο το εξωτερικο.

και γειτονας εισαι' date=' αμα μου ερθει και το θες στο δινω εσενα. ;)[/quote']

Ε είσαι πολύ ωραίος!! :-D

Το τηλ μου το έχεις στο pm, όταν έρθει και πράγματι δε το χρειάζεσαι έρχομαι να στα σκάσω! :mrgreen:

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

...ηρθε και η ωρα για τα πρωτα σχολια του burnout revenge..

2002023086A.jpg

τα γραφικα δεν ειναι τοσο καθαρα οσο στο gotham και στο ridge racer.

φαινεται πως εχει περαστει καποιου ειδους φιλτρο ηλιου/περιβαλλοντος/δεν ξερω κι εγω τι, το οποιο δημιουργει μια αναπαισθητη θαμπαδα.

ειναι ομως πανεμορφα.

απο κει και περα το παιχνιδι ειναι παν-γρηγορο! μιλαμε για πολυ γκαζι!!

ειδικα με τα νιτρα, δεν προλαβαινεις να βλεπεις σχεδον.

το παιχνιδι ειναι κολλημενο στα 60 frames ακατεβατα.

ακομα και την ωρα που πας με τερμα νιτρα μεσα στις λεωφορους και τα κανεις ΟΛΑ πουτ@ν@, δεν κανει ουτε κιχ!!

πραγματικα δινει πολυ ανεση στο gameplay η εξτρα δυναμη της κονσολας.

ο ηχος ειναι απλα τελειος. πορωτικος και χοντρος και μεταλικος μαζι.

οποιοι εχουνε home theaters θα χαρουνε ιδιαιτερα.

στο τελος καθε αγωνα βγαινει το replay με δυνατοτητα να κανεις record μεχρι 30 δευτερολεπτα απο τα κατορθωματα σου.

αφου λοιπον φτιαξεις το κλιπακι σου, μπορεις να το κανεις save στο δισκο ή να το κανεις upload.

υπαρχει ηδη database στο live με πολλα και διαφορα ωραια. και βαθμολογια.

live δεν επαιξα ακομα. ολοι οι φιλοι μου παιζουνε GRAW, γι'αυτο:-D

παντως φαινεται οτι υποστηριζει πολλα modes.

περα απο τα κλασσικα πλεον quick/create/custom matches,

ειδα και επιλογες οπως multi crash battle, multi crash party, κλπ.

τι δε μου αρεσε?

υπαρχουν μονο οι δυο κλασικες καμερες την ωρα που παιζεις.

και οτι ειναι ενα ..burnout.

δηλαδη μεχρι και το ridge racer ειναι πιο σοβαρο οδηγικα.

αυτο ομως ειναι γνωστο για τη σειρα burnout, οποτε δεν μετραει σαν αρνητικο.

Δημοσ.

Βρήκα αυτές τις φωτογραφίες από το multiplayer του GRAW , τραβηγμένες κατευθείαν από την οθόνη. Δεν είναι και οι πιο καθαρές που υπάρχουν αλλά νομίζω ότι είναι αρκετές για να δείξουν κάποια πράγματα.

Ελπίζω άπό Δευτέρα μέχρι Τετάρτη να μου έχει έρθει.

17ll2.jpg

27ya.jpg

41jp.jpg

38iw.jpg

Δημοσ.

ela re exoskeletor.de xreiazontai logia giauto to game.einai paixnidara.twra to teleiwnw k se hard k arxizei k mou leipei to game..online basika einai apisteuto to game alla exei pathei kati i grami mou k den to xw poli apolausei.

to game aksizei ooooola ta lefta tou.elpizw na paikses alliws ela na paiksoume mazi ;)

ti na pei kaneis gia ta grafika.i teleia alithofaneia.xwris fancy colours apodeidi teleia tin alithofaneia tou mexico city en kairw polemou.xeirismos teleios,an k tha ithela perissoteres epiloges gia ta orders tis omadas mou.

Parolo de tou fainete exei fobero single.poli kalo dwsmeno k me kali istoria,pou den periorizete mono stin apagwgi tou president(eutixws)

osoi exoun 360 na to paroun asap.

Δημοσ.

ela re exoskeletor.de xreiazontai logia giauto to game.einai paixnidara.twra to teleiwnw k se hard k arxizei k mou leipei to game..online basika einai apisteuto to game alla exei pathei kati i grami mou k den to xw poli apolausei.

to game aksizei ooooola ta lefta tou.elpizw na paikses alliws ela na paiksoume mazi ;)

ti na pei kaneis gia ta grafika.i teleia alithofaneia.xwris fancy colours apodeidi teleia tin alithofaneia tou mexico city en kairw polemou.xeirismos teleios,an k tha ithela perissoteres epiloges gia ta orders tis omadas mou.

Parolo de tou fainete exei fobero single.poli kalo dwsmeno k me kali istoria,pou den periorizete mono stin apagwgi tou president(eutixws)

osoi exoun 360 na to paroun asap.

Δημοσ.

exoskeletor δεν χωρανε γνωμες στην τελειοτητα.

οσοι αναρωτιοσασταν ανα τα χρονια ποτε θα ερθει η στιγμη που θα παιζετε ενα game αληθοφανες και ταυτοχρονα συναρπαστικο, η απαντηση σας ειναι ΤΩΡΑ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...