GabrielConnor Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 παιδιά, Guitar Hero χωρίς κιθάρα είναι σαν να παίζεις Gears με τιμονιέρα ...GUITAR HERO FTW ! ! ! 8) Το Gears με τιμονιέρα παίζει μια χαρά! Αν μπορούσα να στρίψω και την κάμερα θα γελάγαμε!
jesE Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Αγόρασα το game λίγο μετα το τελευταιο update της Epic, (Έκανα το update πριν παίξω για πρώτη φορά) Σε αυτό το update δίαβασα πως διορθώθηκε το θέμα με τις non wide screens. Λογικά δεν θα έπρεπε να μου δείχνει μαύρο πλαίσιο στο επάνω και κάτω μέρος της οθόνης μου, μιας και δεν κάνει πια strech την εικόνα? Έχω 1024 x 768 ανάλυση και Normal (Οχι Widescreen) Console Settings.
nyne Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Kala to guitar hero ta spaei to termatisa sto easy me to xeiristirio kai twra psinomai kanonika na parw thn kitharaaaaaaa....
Freakster Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 είναι σαν να παίζεις Gears με τιμονιέρα Αν εχεις πατημενο το α μια χαρα τον οδηγεις, σαν αυτοκινητο 8-)
ultralisk Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Αν εχεις πατημενο το α μια χαρα τον οδηγεις, σαν αυτοκινητο 8-) μπααα...μετά το patch που έβγαλαν και έσκισαν το παιχνίδι βρίσκω στις μπαριέρες όταν πέρνω στροφές
MiltoZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 μπααα...μετά το patch που έβγαλαν και έσκισαν το παιχνίδι βρίσκω στις μπαριέρες όταν πέρνω στροφές lol πρέπει να το κάνουν πιο arcade.
Freakster Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 μπααα...μετά το patch που έβγαλαν και έσκισαν το παιχνίδι βρίσκω στις μπαριέρες όταν πέρνω στροφές Ε δεν εισαι καλος οδηγος, προφανως! Εγω ειμαι "γατα" το πιασες το υπονοουμενο, τζορτζ και τον οδηγω κυριλε αν και προβληματιζομαι γιατι οι λοκαστ ειναι πισοκινητοι και δυσκολοι στην οδηγηση. 8-)
trojan21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 exi dokimasi kanis na sindesi to 360 se enisxiti? kai na to sindei me hdmi stin hdtv?
xrest Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 kai na to sindei me hdmi stin hdtv? οταν βγει το elite θα απαντηθει το ερωτημα σου...
voulgeor Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Εκτός αυτού είναι και out of order και δεν μπορεί καν να παραγγελθεί. Τελικά μου φαίνεται θα το πάρω κι εγώ αυθεντικό το παιχνίδι. http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=10829&ct=346&la=1
nzeppos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ωραίος, thanks, θα το παραγγείλω τάχιστα. Το παιχνίδι είναι κάψιμο, αφήστε δε που θα μπορώ να δίνω και την κιθάρα σε αδελφό/φίλο/κλπ να παίζει και να τζαμάρω κι εγώ με πραγματική κιθάρα, θα γίνει χαμός.
Wolfidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Ρε σεις δεν κάθεστε να μάθετε πραγματική κιθάρα και να αφήσετε τις μούφες... Άλλωστε ο χρόνος που θα δαπανηθεί στο παιχνίδι θα μπορούσε να είναι αρκετός για να ξεκινησει να παίζει κανείς απλά τραγουδάκια και ριφακια.....
mini me Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Ρε σεις δεν κάθεστε να μάθετε πραγματική κιθάρα και να αφήσετε τις μούφες... Άλλωστε ο χρόνος που θα δαπανηθεί στο παιχνίδι θα μπορούσε να είναι αρκετός για να ξεκινησει να παίζει κανείς απλά τραγουδάκια και ριφακια..... hahaha... Den exeis adiko alla Wolf to paixnidi einai porwsi.. Allwste den mathaineis k polu kithara alla perissotero gia to xavale:-D
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Πλάκα πλάκα το παιχνίδι θα μπορούσε να βοηθήσει και στην εξάσκηση κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της (πραγματικής) κιθάρας. Βοηθάει να ανοίξουν λίγο τα δάχτυλα, να δυναμώσει το τέταρτο δάχτυλο, βοηθάει στο να πιάνει κάποιος το ρυθμό, να μάθει να πατάει κάτι-σαν-πέμπτες στα ακόρντα, να συγχρονίζει αριστερό και δεξί χέρι κλπ. Είναι κορυφή. Μακάρι να είχε και καλύτερα τραγούδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις