Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και σου ξαναλεω εξαρταται τι θεωρεις καλυτερα γραφικα .. Περισσοτερα πολυγωνα εχει και καλυτερα facial maps.. Αλλα το pc εχει σαφως better and crispier textures,γρασιδια απιστευτα και kits με το patch και σε καποια σημεια καλυτερο LOD..Αν με ρωτας πιο προτιμαω σαφως την εκδοση για pc με το patch..

Ναι τα πολυγωνα παιζουν πολυ σημαντικο ρολο.

Παρε μια εικονα απο το pes για pc και συγκρινε την με εικονα απο 360.

Οχι οτι ειναι καλα τα γραφικα για τα δεδομενα του 360...

Αυτα που λες θα μπορουσε να τα κανει και το πρωτο xbοx αν το εφερνες στα ορια του(που μαλλον ποτε δεν εφτασε)

Κανονικα δεν θα επρεπε να εισαι ικανοποιημενος απο το Pes του pc.

Eχοντας μια πολυ καλη καρτα γραφικων θα επρεπε να απαιτεις τουλαχιστον την εκδοση του 360 σε γραφικα συν το Patch:-P ;-)

Και ναι εχω χειριστηρια psx στο pc πως αλλιως παιζεται αυτο το καταραμενο ποδοσφαιρακι; Με πληκτρα; :P

Εισαι ωραιος τοτε;-)

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ναι τα πολυγωνα παιζουν πολυ σημαντικο ρολο.

Παρε μια εικονα απο το pes για pc και συγκρινε την με εικονα απο 360.

Οχι οτι ειναι καλα τα γραφικα για τα δεδομενα του 360...

Αυτα που λες θα μπορουσε να τα κανει και το πρωτο xbοx αν το εφερνες στα ορια του(που μαλλον ποτε δεν εφτασε)

Κανονικα δεν θα επρεπε να εισαι ικανοποιημενος απο το Pes του pc.

Eχοντας μια πολυ καλη καρτα γραφικων θα επρεπε να απαιτεις τουλαχιστον την εκδοση του 360 σε γραφικα συν το Patch:-P ;-)

Το higher count polygon μετραει συνηθως σε games με μεγαλα και λεπτομερη models οπως τα FPS..Tωρα στο ποδοσφαιρακι μονο στα replay και στην παρουσιαση θα δεις διαφορες εκτος και αν παιζεις με την action ή τελοσπαντων με καποια zoomed καμερα..

Μα και φυσικα δεν ειναι ικανοποιημενος γενικοτερα με αυτα που εχω στο PC μου σε σχεση με αυτα που θελω.. Ετσι οπως το πανε θα το πεθανουν το pc gaming αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια που δεν λεει να την ανοιξουμε εδω.. ;)

Δημοσ.
Το higher count polygon μετραει συνηθως σε games με μεγαλα και λεπτομερη models οπως τα FPS..Tωρα στο ποδοσφαιρακι μονο στα replay και στην παρουσιαση θα δεις διαφορες εκτος και αν παιζεις με την action ή τελοσπαντων με καποια zoomed καμερα..

Σωστο αυτο.

Τα ιδια λεμε και θελουμε τελικα,το gameplay κανει κυριως την διαφορα στα ποδοσφαιρακια.

Δημοσ.

kala mas doulevei to ucl?

epeza to mode pou pezeis merikous simantikous agones, to piga lvl2 eixa mazepsei kai 3k credits...pao na pekso ena ultimate mode, agorazo ena fakelaki.pezo ton agona me tin levski, nikao 3-0

leo lefta exo as pao online na agoraso kana paixti, vrika enan xriso me 100 credits (den thimame onoma) ton agorazo..mou leei katse giati den exeis kanei sync me to ea online, ok kane leo. mou leei oti exei 124 credits, leo isos metraei mono tou ultimate team....agorazo tin karta meno me 24 credits

tora mou exei dosei tis proigoumenes emfaniseis, to proigoumeno sima mou, exo 24 credit kai mou leei na pekso ton agona me tin levski pali....

ELEOS

kai sta grafika...o kosmos apo tis kerkides giati fenete mono sta replay?

Δημοσ.

Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη φιλτατοι insomniac,μια απορια εχω και ελπιζω καποιος να γνωριζει επι του θεματος,

Θελω να αγορασω ποντους στο live,αλλα μεσω xbox360 μου βγαζει error με την eurobank visa που εχω, εχω δηλωσει ireland και οτι ναναι στοιχεια διευ8υνσης. Πηγα και μεσω play.com να αγορασω και ολο προβλημα βρισκει με την καρτα μου οπουδηποτε αλλου σε κατι donate "θειος" και ετσι την δεχονται κανονικα οπως και αγορα απο Ελληνικο site, μηπως γνωριζεται καποιο Ελληνικο site που να εχουν καρτες η μια λυση για να παρω μεσω xbox ;

Δημοσ.
μηπως γνωριζεται καποιο Ελληνικο site που να εχουν καρτες η μια λυση για να παρω μεσω xbox ;

Αυτό σου κάνει?

υγ. Καλό Πάσχα κι από μένα και Χριστός Ανέστη για τη McLaren, 1-2 μετά από 7 χρόνια. Έλα μωρή ομάδα και τους φάγαμε φέτος!

Δημοσ.

παιδες αναλογα τη χωρα που εχετε δηλωσει στο αρχικο profile σας, θα πρεπει να βρειτε και ενα σωστο ταχυδρομικο κωδικο απο εκεινη τη χωρα, τον οποιο θα βαλετε εκει που συμπληρωνετε τα στοιχεια της καρτας.

πχ εγω εχω βαλει χωρα αγγλια, και στα στοιχεια της καρτας μου εβαλα ολα τα σωστα, ΕΚΤΟΣ απο το postal code που εβαλα τον ταχυδρομικο κωδικο του κ. blair (αγγλια γαρ), και ολα δουλευουνε μια χαρα.

αν δεν το δεχτει ετσι, τοτε κατι τρεχει με τις καρτες σας και αγορες εξωτερικου.

Δημοσ.
Αυτό σου κάνει?

υγ. Καλό Πάσχα κι από μένα και Χριστός Ανέστη για τη McLaren, 1-2 μετά από 7 χρόνια. Έλα μωρή ομάδα και τους φάγαμε φέτος!

Tnx a lot φιλτατε, θα τσιμπησω κανα δυο να εχω καβατζα και για το forza 2 :P

Δημοσ.
παιδες αναλογα τη χωρα που εχετε δηλωσει στο αρχικο profile σας, θα πρεπει να βρειτε και ενα σωστο ταχυδρομικο κωδικο απο εκεινη τη χωρα, τον οποιο θα βαλετε εκει που συμπληρωνετε τα στοιχεια της καρτας.

πχ εγω εχω βαλει χωρα αγγλια, και στα στοιχεια της καρτας μου εβαλα ολα τα σωστα, ΕΚΤΟΣ απο το postal code που εβαλα τον ταχυδρομικο κωδικο του κ. blair (αγγλια γαρ), και ολα δουλευουνε μια χαρα.

αν δεν το δεχτει ετσι, τοτε κατι τρεχει με τις καρτες σας και αγορες εξωτερικου.

To idio exw kanei k egw kai paizei mia xara.

Δημοσ.

Εβάλα το farcry μέσω vga καλωδίου στο μονιτόρ. Το παιχνίδι δείχνει full screen. Ετσι πρέπει να δείχνει?

Δοκίμασα 1280Χ1024 και 1024Χ768 και δείχνουν full. Δεν πρέπει κανονικά να είναι widescreen ?

Δημοσ.

pedia exete kani kamia patenda gia thermokrasia sto 360,i an iparxi kanena site?,to anixa simera kai xenerosa polli asximi sxediasmeni me to aluminio keklismeno ,to plastiko ti to theli polli tsapatsulia...PARATIRISA kai kati akoma eki pu dixni to serial number ine aftokollito i proti pu agorasa den itane aftokolito!!!tin ixa stili tin proti gia service ti trexi?

Δημοσ.

ενα γρηγορο please:

ποιος εχει προχειρα τα τηλεφωνα της microsoft ελλαδας αλλα και το αγγλικο hotline?

εχει προβλημα ενας φιλος με την καρτα του, και θελω να δω τι παιζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...