Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αλλα τουλαχιστον σε γραφικα η εκδοση του 360 ειναι καλυτερη.

Εσυ εχεις ακριβως το ps2 game

και οσον αφορα το ''patched pes'' ...δινεις περισσοτερο αξια απο οτι πρεπει.

''patched pes'' υπαρχει στις εκδοσεις του ps2 απο πολλα pes πριν...

Το patch και αυτα που προσφερει ειναι περισσοτερο ενθουσιασμος της ''στιγμης'' παρα κατι ουσιαστικο.

Εγω εχω παψει να ασχολουμαι με αυτα πλεον,το μονο που με απασχολει ειναι το game να βελτιωνεται.

Εχεις δει και εχεις παιξει το Εvolution patch σε PC με καλη καρτα γραφικων,και λες οτι ειναι καλυτερη η εκδοση στο xbox360?:shock: Και δεν μιλαω για rosters και λοιπες φανφαρες και παρουσιασεις μιλαω καθαρα για γραφικα..

Πασο δεν εχει νοημα να το συζηταμε ειναι εκ διαμετρου αντιθετες οι αποψεις μας.. Απο θεμα gameplay τα θεωρω πανω κατω τα ιδια απο λιγο που επαιξα στο xbox360 το pes..

Και η εκδοση για PC δεν ειναι direct port του PSX καθως το gameplay απεχει παρασαγγας απο αυτο του PSX εχει πεσει δουλεια δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα οπως τα βλεπετε..

Αν εσυ θεωρεις ενθουσιασμο της στιγμης τα 512 x 256 textures στο patch για παικτες, εξεδρα, γρασιδια τοσα γηπεδα τρομακτικο LOD σε σχεση με οτιδηποτε κυκλοφορει στην αγορα και φερει τον τιτλο ποδοσφαιρακι τοτε δεν εχουμε βαση για συζητηση..

Εγω παντως σε οσους κονσολακηδες εχω δειξει πως ειναι το pes στο PC με τα patch εχουν μεινει με το στομα ανοιχτο...Και ουτε το UCL ουτε το Fifa ουτε το pes στο xbox360 το πλησιαζουν στο ελαχιστο κατα την γνωμη μου παντα..

Εχω παιξει πολλα patch και στο psx και στο pc χρονια τωρα.. Τπτ μα τπτ δεν συγκρινεται με την patch community του pes στο pc..

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εχεις δει και εχεις παιξει το Εvolution patch σε PC με καλη καρτα γραφικων,και λες οτι ειναι καλυτερη η εκδοση στο xbox360?:shock: Και δεν μιλαω για rosters και λοιπες φανφαρες και παρουσιασεις μιλαω καθαρα για γραφικα..

Πασο δεν εχει νοημα να το συζηταμε ειναι εκ διαμετρου αντιθετες οι αποψεις μας.. Απο θεμα gameplay τα θεωρω πανω κατω τα ιδια απο λιγο που επαιξα στο xbox360 το pes..

Και η εκδοση για PC δεν ειναι direct port του PSX καθως το gameplay απεχει παρασαγγας απο αυτο του PSX εχει πεσει δουλεια δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα οπως τα βλεπετε..

Αν εσυ θεωρεις ενθουσιασμο της στιγμης τα 512 x 256 textures στο patch για παικτες, εξεδρα, γρασιδια τοσα γηπεδα τρομακτικο LOD σε σχεση με οτιδηποτε κυκλοφορει στην αγορα και φερει τον τιτλο ποδοσφαιρακι τοτε δεν εχουμε βαση για συζητηση..

Εγω παντως σε οσους κονσολακηδες εχω δειξει πως ειναι το pes στο PC με τα patch εχουν μεινει με το στομα ανοιχτο...Και ουτε το UCL ουτε το Fifa ουτε το pes στο xbox360 το πλησιαζουν στο ελαχιστο κατα την γνωμη μου παντα..

Εχω παιξει πολλα patch και στο psx και στο pc χρονια τωρα.. Τπτ μα τπτ δεν συγκρινεται με την patch community του pes στο pc..

1) I ekdosi sto PC einai eleino port apo to PS2. Oute douleia exei pesei oute tpt. Mi leme mlkies dld.

2) Oso kai na thes , oso kai na katsoun na ftiaksoun gipeda sto PES gia to PC , DEN prokeitai na einai anwtera apo auta sto 360. ( kai de milaw gia auta tou PES6 alla gia auta tou UCL ).

Mia grigori sygrisi

Allianz Arena

Pes PC :

offlinepes6200612181235yx1.th.jpgofflinepes6200612181236rv3.th.jpg

UCL x360 :

img0033no4.th.jpgimg0032hl5.th.jpg

( kai kapoies alles pou eixa anevasei http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1530721&postcount=2467 )

Oso HD texture kai na kanoun de mporoun na ftiaksoun tpt perissotero apo ekei pou ftanoun ta oria tou PES ( dld tou PS2 ).

Sigoura einai pio wraia na mporeis na vazeis sto game oti gipedo thes , oses faneles/mpales/papoutsia thes ktl , alla oi ekdoseis sto 360 einai texnika anwteres oso kai na thes to antitheto :razz::razz:

btw , des esy apo konta to UCL se 200'' projector ( opws oi photos pou vlepeis ) kai meta mou les oti meneis me to stoma anoixto apo to PES sto PC :lol: :lol:

Δημοσ.
popo arxisa ta cl challenges sto ucl kai ta spane

episis, agorasa to ninja gaiden gia to xbox kai den mou arese :P

to ninja gaiden ειναι πολλυ αθλιο και σε εμενα δεν αρεσε καθολου

Δημοσ.

Το εχω δει σε διαφορα pc και σε net cafe(με δυνατα pc αφου ειναι κυριως για παιχνιδια τα νετ καφε αυτα)

Δεν ειπα οτι ειναι καλυτερη η εκδοση για 360,ειπα οτι εχει καλυτερα γραφικα

Ερωτηση.Εχει περισσοτερα πολυγωνα ο ταδε παιχτης στο 360 ή στο pc?

Η απαντηση ειναι αυτη...

1) I ekdosi sto PC einai eleino port apo to PS2. Oute douleia exei pesei oute tpt. Mi leme mlkies dld.

Βγαλε το '' eleino'' του Blackjim και εισαι μεσα:razz:

Δηλαδη????:shock:

Κατσε...το patch ειναι απο την κοναμι η απο ''καποιους''?

Γιατι αν ειναι κλασικα απο ''καποιους'' τοτε ρε φιλε μακαρι να φτιαξουν εταιρια παιχνιδιων και να σαρωσουν την αγορα αν ισχυει αυτο που λες...:?

Αυτο ακριβως εννοω.

Αν δεν εχει καινουρια πραγματα οσον αφορα το gameplay δεν με απασχολουν πλεον τα παραπανω.

Δημοσ.

2) Oso kai na thes , oso kai na katsoun na ftiaksoun gipeda sto PES gia to PC , DEN prokeitai na einai anwtera apo auta sto 360. ( kai de milaw gia auta tou PES6 alla gia auta tou UCL )

....

Oso HD texture kai na kanoun de mporoun na ftiaksoun tpt perissotero apo ekei pou ftanoun ta oria tou PES ( dld tou PS2 ).

Sigoura einai pio wraia na mporeis na vazeis sto game oti gipedo thes , oses faneles/mpales/papoutsia thes ktl , alla oi ekdoseis sto 360 einai texnika anwteres oso kai na thes to antitheto :razz::razz:

btw , des esy apo konta to UCL se 200'' projector ( opws oi photos pou vlepeis ) kai meta mou les oti meneis me to stoma anoixto apo to PES sto PC :lol: :lol:

Κατσε ρε φιλαρακι γιατι μου τα γυριζεις οπως θες δλδ..

Απο την μια προτιμας το UCL και το Fifa απο το pes γιατι εχει παρουσιασεις, rosters πολλα γηπεδα και next gen(lol) γραφικα.

Τωρα μου λες οτι ενταξει καλο ειναι μωρε που εχει το Patch 200+ γηπεδα φτιαγμενα, ολα τα rosters με hd kits, τα καλυτερα γρασιδια που υπαρχουν σε ποδοσφαιρακι 200+ μπαλες, καλα textures αλλα οι εκδοσεις ειναι τεχνικα ανωτερες στο xbox360.. Δλδ οταν θες να δικαιολογησεις το "καλυτερο" UCL στο xbox360 απο το pes στο xbox360 παρουσιαζεις σαν επιχηρημα την πληροτητα του πρωτου, ενω οταν θες να δικαιολογησεις την ανωτεροτητα του UCL στο xbox360 σε σχεση με το pes στο pc το αναιρεις.. Eχω αδικο;

Εγω θα σου δεχτω οτι σε καποια πραγματα ειναι "ανωτερες" αν το θες ετσι αφου υλοποιουν next gen (lol) χαρακτηριστικα .. Αυτο ελειπε αλλωστε απο καινουργια games για μια κονσολα να μην υιοθετουσανε καποια νεα χαρακτηριστικα.. Και το UCL το εχω στο PC οποτε δεν ιδρωνω να το αγορασω στο xbox360 ποιος ο λογος; Η μηπως ΚΑΙ ΕΔΩ ειναι καλυτερο το xbox360; :lol:

Περαν αυτου σου ειπα και πριν οτι θεωρω κακιστη υλοποιηση αυτο το εκτρωμα που η EASPORTS βαφτισε HDR (FFS) και εβαλε στο fifa και στο ucl και στο Pc και στο xbox360.. Τρομακτικη προχειροδουλεια που θυμιζει περισσοτερο blur effect στα χειροτερα του παρα HDR ειναι αυτο..Εμενα δεν μου αρεσει παιζω το match και νομιζω οτι το πρωι ειμαι στον πλανητη Αρη απο την θολουρα και την πορτοκαλι αποχρωση που δινει (αν ειναι δυνατον να θεωρειται αυτο HDR)..

Βεβαιως εχει ποιο προσεγμενο animation ειδικα στο κοινο, αλλα τα facial maps ειναι γτπ.. Πλαστικουρα ολε λες και παιζω dx8.0 game..

Τα γηπεδα ειναι καπως κατωτερα στην σχεδιαση αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι δουλεια ερασιτεχνων και επισης ποσα γηπεδα ειπαμε εχει το ucl? :lol:

Επισης αυτο με τον 200αρη projector δεν το καταλαβα.. Να δω τι δλδ σε μια θηριωδη "οθονη"; Το αστα να πανε dpi που ακομα και Ultra HD αναλυση να τρεχεις εχει κακιστη αναλυση; Ειναι ωραιο σιγουρα να παιζεις σε μεγαλο προτζεκτορα αλλα ειμαι ολιγον τι ευαισθητος σε θεματα dpi και δεν μπορω εχω καλομαθει απο το pc και μου κακοφαινετε..

Το εχω δει σε διαφορα pc και σε net cafe(με δυνατα pc αφου ειναι κυριως για παιχνιδια τα νετ καφε αυτα)

Δεν ειπα οτι ειναι καλυτερη η εκδοση για 360,ειπα οτι εχει καλυτερα γραφικα

Ερωτηση.Εχει περισσοτερα πολυγωνα ο ταδε παιχτης στο 360 ή στο pc?

Η απαντηση ειναι αυτη...

Εχει ναι περισσοτερα πολυγωνα αλλα η πικρη πραγματικοτητα ειναι οτι δεν φαινεται και πολυ στο παιχνιδι..Αλλη μια προχειροδουλεια αυτη την φορα πο την Konami,, Αυτο που ειναι εκπληκτικο στο pes xbox 360 ειναι τα facial maps που οντως ειναι πολυ καλα.. Η αισθηση μου ειναι οτι θα δουμε φοβερο pes οταν ωριμασει το psx3.. ;) Το παιχνιδακι ειναι "emotionally attached" με την κονσολιτσα αυτη το ανεδειξε πως να το κανουμε δλδ;

Δηλαδη????:shock:

Γιατι αν ειναι κλασικα απο ''καποιους'' τοτε ρε φιλε μακαρι να φτιαξουν εταιρια παιχνιδιων και να σαρωσουν την αγορα αν ισχυει αυτο που λες...:?

Με αυτα που λες αναρωτιεμαι αν εχεις παιξει ποτε σε pc το pes.. Ειλικρινα ειναι ιδιο για σενα το gameplay στο psx και στο pc? Καταρχην ειναι πιο αργο, πιο στρωτο πιο ρευστη η κινηση και το animation των παικτων και το A.I ειναι σαφως καλυτερο.. Βαλε ενα παιδι που δεν εχει ξαναπαιξει ποτε στο pc και εχει psx να παιξει για πρωτη φορα στο pc και θα δεις τι θα σου πει γιατι μαλλον εχεις ξεχασει τις διαφορες..

Επισης patch για A.I διαφορες εχουν βγει κατα καιρους αλλα δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο, δεν χρειαζεται αλλωστε στο PC θεωρω το gameplay την καλυτερη υλοποιηση απο ολες τις πλατφορμες..

Παιδια το χεσαμε το τοπικ αν ειναι ας το συνεχισουμε σε ενα αλλο τοπικ δεν λεει.. :lol:

Δημοσ.
Κατσε ρε φιλαρακι γιατι μου τα γυριζεις οπως θες δλδ..

Απο την μια προτιμας το UCL και το Fifa απο το pes γιατι εχει παρουσιασεις, rosters πολλα γηπεδα και next gen(lol) γραφικα.

Τωρα μου λες οτι ενταξει καλο ειναι μωρε που εχει το Patch 200+ γηπεδα φτιαγμενα, ολα τα rosters με hd kits, τα καλυτερα γρασιδια που υπαρχουν σε ποδοσφαιρακι 200+ μπαλες, καλα textures αλλα οι εκδοσεις ειναι τεχνικα ανωτερες στο xbox360.. Δλδ οταν θες να δικαιολογησεις το "καλυτερο" UCL στο xbox360 απο το pes στο xbox360 παρουσιαζεις σαν επιχηρημα την πληροτητα του πρωτου, ενω οταν θες να δικαιολογησεις την ανωτεροτητα του UCL στο xbox360 σε σχεση με το pes στο pc το αναιρεις.. Eχω αδικο;

:confused: :?

Kat'arxin otan krinoume to PES krinoume to original opws einai. Oxi to na katsw na mazepsw ta kalytera apo to net kai na katsw na patcharw to PES.

Twra de katalava ti akrivws rwtas. De prospathw na dikaiologisw i na parousiasw tpt. Lew auta pou vlepw opws ta vlepw. To UCL san original game einai to plirestero , safws.

Perissoteres omades apo to PES , perissotera gipeda , kai overall einai kalytero ( milame genika , oxi gia kapoion pou ton noiazei 90% to gameplay. na eksigoumaste dld )

Ennoeitai pws to PES sto PC me to na anoigeis ta files kai na pernas mesa kitserver kai istories , pernei ateleiwtes dynatotites se poikilia. Alla eipa pws texnika osa pramata kai na tou ftiaksoun tha exei ena A orio. Auto tou PS2 dld. Ti anairw me auto pou lew!?

YG

To UCL sto PC den exei kamia sxesi me auto sto x360 ;)

Δημοσ.

Βρε Blackjim το ζητημα ειναι οτι τα patch ειναι σημαντικο μερος ενος παιχνιδιου..

Και το γεγονος οτι δεν υπαρχει patch community για το xbox360 ειναι μεγαλο μειον οπως και να το κανουμε..

Επισης το UCL δεν ειναι το ιδιο με το PC? Μα καλα εδω λες να γραψανε αλλο παιχνιδι για το XBOX360? Δλδ εδω R&D εξοδα για 2 διαφορετικες εκδοσεις ενω ανετα το PC ξεπερναει σε δυνατοτητες το xbox360? Ποιος ο λογος; Περαν αυτου επειδη εχω παιξει το demo του στο xbox360 μου και το full game στο PC Μου με την 8800gtx μου ειναι ακριβως τα ιδια, εκτος και αν το demo ειναι αλλο παιχνιδι και δεν εχει σχεση με τη full version..

Δημοσ.
Βρε Blackjim το ζητημα ειναι οτι τα patch ειναι σημαντικο μερος ενος παιχνιδιου..

Και το γεγονος οτι δεν υπαρχει patch community για το xbox360 ειναι μεγαλο μειον οπως και να το κανουμε..

Επισης το UCL δεν ειναι το ιδιο με το PC? Μα καλα εδω λες να γραψανε αλλο παιχνιδι για το XBOX360? Δλδ εδω R&D εξοδα για 2 διαφορετικες εκδοσεις ενω ανετα το PC ξεπερναει σε δυνατοτητες το xbox360? Ποιος ο λογος; Περαν αυτου επειδη εχω παιξει το demo του στο xbox360 μου και το full game στο PC Μου με την 8800gtx μου ειναι ακριβως τα ιδια, εκτος και αν το demo ειναι αλλο παιχνιδι και δεν εχει σχεση με τη full version..

Symfwnw gia ta patch , einai simantika kai sigoura ki egw tha goustara na ksekleidwsoun ta games sto 360 na ta peiraksoume ki ekei. Tha edine sto PES6 px alli eikona teleiws. Apla lew pws einai unfair na ta xrisimopoieis gia na sygkrineis PES me Fifa. Etsi pistevw dld.

Oso gia to UCL se PC kai 360 , as grapsei kaneis allos na me epivevaiawsei giati tha nomizeis pws sou lew kai mparoufes :razz::razz:

Nai , ki egw to evriska logiko na perasoun sto PC tis ekdoseis twn x360/PS3. Alla de to kanoun. Oi ekdoseis twn PC einai san autes twn PS2/xbox. Kamia sxesi omws me autes sto x360. Allo game teleiws , alli mixani , alla physics , nomizw kamia sxesi.

Vevaia na leme kai tous stravou to dikio , de nomizw o mesos oros twn Pc na ksepernaei "aneta" to 360 :-P Den exoun oloi terata PC ;)

Δημοσ.

Oso gia to UCL se PC kai 360 , as grapsei kaneis allos na me epivevaiawsei giati tha nomizeis pws sou lew kai mparoufes :razz::razz:

Nai , ki egw to evriska logiko na perasoun sto PC tis ekdoseis twn x360/PS3. Alla de to kanoun. Oi ekdoseis twn PC einai san autes twn PS2/xbox. Kamia sxesi omws me autes sto x360. Allo game teleiws , alli mixani , alla physics , nomizw kamia sxesi.

Επιφυλασσομαι θα το κοιταξω ισως να εχεις δικιο.. Μου φαινεται τελειως ηλιθιωδες αν εχει γινει κατι τετοιο,και θα ορκιζομουν απο αυτα που εχω δει με τα ματια μου οτι προκειται για το ιδιο παιχνιδι.. Θα ξαναβαλω το demo του UCL στο xbox360 να δω και θα το ψαξω..Οσο μαρκετινγκ και να παιζει για να προωθουνται οι κονσολες μου φαινεται τελειως κουλο να μην φτιαχνουν την ιδια εκδοση..

Vevaia na leme kai tous stravou to dikio , de nomizw o mesos oros twn Pc na ksepernaei "aneta" to 360 :-P Den exoun oloi terata PC ;)
Ναι σε αυτο δεν εχεις αδικο στο PC παμε παντα με τον κοινο παρανομαστη αλλα και παλι ο κοινος παρανομαστης του PC πλεον εχει αναπτυχθει αρκετα..Συν οτι σου παρεχει την ευκολια να γραψεις ενα DX8.1 path για το παιχνιδακι και να προσθεσεις d3d9 στοιχεια στις καρτες που μπορουν και εχουν την δυνατοτητα και την δυναμη να το σηκωσουν..
Δημοσ.

Στο FIFA07 πάντως, δεν έχουν καμία σχέση οι εκδόσεις PC και 360. Καμία σχέση σε κανένα επίπεδο, είναι εντελώς άλλο παιχνίδι. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα συμβαίνει και με το UCL, αν και δεν το έχω δει καθόλου σε PC.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε λίγους μήνες που θα βγουν οι νέες εκδόσεις των PES/FIFA, που λογικά η ψαλίδα θα μικρύνει ακόμα περισσότερο. Τι διαφωνίες θα υπάρχουν τότε...

Δημοσ.

Τα εκανα μανταρα :P

Τα ξαναγράφω.

Edit.σορρυ λαθος δεν εκανα edit εδω :(

Δημοσ.
Εχει ναι περισσοτερα πολυγωνα

Εκει ειναι η διαφορα στα γραφικα.

Η εκδοση του 360 ειναι προχειροδουλεια σιγουρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει καλυτερα γραφικα απο την εκδοση για Pc,βαλε οτι patch θες.

Ολα αυτα που λες εχουν καποια βαση γενικα και μια λογικη αλλα αν συνεχισεις να επιμενεις οτι η εκδοση για Pc εχει καλυτερα γραφικα υπαρχει προβλημα...

Προσοχη δεν λεω οτι ειναι καλυτερη,γιατι με ενα χειριστηριο του Ps2 και την εκδοση για Pc εισαι μια χαρουλα.;-)

Η αισθηση μου ειναι οτι θα δουμε φοβερο pes οταν ωριμασει το psx3.. ;) Το παιχνιδακι ειναι "emotionally attached" με την κονσολιτσα αυτη το ανεδειξε πως να το κανουμε δλδ;

Κι εγω αυτην την αισθηση εχω.

Μαλιστα εισαι ο δευτερος(μετα απο μενα)που πιστευει κατι τετοιο.

Οποτε μη χαθουμε :razz: :razz:

Ειλικρινα ειναι ιδιο για σενα το gameplay στο psx και στο pc? Καταρχην ειναι πιο αργο, πιο στρωτο πιο ρευστη η κινηση και το animation των παικτων και το A.I ειναι σαφως καλυτερο..

Δε σε "κατηγορω" γι αυτα που λες γιατι σου εχουν "σκασει" ολα μαζεμενα κι εχεις ενθουσιαστει,λογικοτατο. :-)

Εδω και χρονια στο PS2 υπαρχουν δυο εκδοσεις WE και PES.Υπαρχουν υποστηρικτες της μιας εκδοσης και της αλλης και διαφωνιες για το ποια ειναι η καλυτερη.

Το μεν PES ειναι πιο arcade-γρηγορο,το δε WE ειναι περισσοτερο simulation-αργο.

Για την ιστορια εγω προτιμω το WE.Επισης,μετα τα Χριστουγεννα συνηθως βγαινει μια εκδοση που κυκλοφορει στην Νοτια Αμερικη και ονομαζεται WE International (αν δεν κανω λαθος)και εχει βελτιωσεις απο την εκδοση PES που εχει βγει λιγους μηνες πριν στο A.I σε animations κλπ, ουσιαστικες δηλαδη διαφορες.

Κι επιμενω σε αυτο που ειπα

Οι διαφορες ειναι μικρες για να το κανουμε θεμα:-)

Δημοσ.
Εκει ειναι η διαφορα στα γραφικα.

Η εκδοση του 360 ειναι προχειροδουλεια σιγουρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει καλυτερα γραφικα απο την εκδοση για Pc,βαλε οτι patch θες.

Ολα αυτα που λες εχουν καποια βαση γενικα και μια λογικη αλλα αν συνεχισεις να επιμενεις οτι η εκδοση για Pc εχει καλυτερα γραφικα υπαρχει προβλημα...

Προσοχη δεν λεω οτι ειναι καλυτερη,γιατι με ενα χειριστηριο του Ps2 και την εκδοση για Pc εισαι μια χαρουλα.;-)

Και σου ξαναλεω εξαρταται τι θεωρεις καλυτερα γραφικα .. Περισσοτερα πολυγωνα εχει και καλυτερα facial maps.. Αλλα το pc εχει σαφως better and crispier textures,γρασιδια απιστευτα και kits με το patch και σε καποια σημεια καλυτερο LOD..Αν με ρωτας πιο προτιμαω σαφως την εκδοση για pc με το patch..

Και ναι εχω χειριστηρια psx στο pc πως αλλιως παιζεται αυτο το καταραμενο ποδοσφαιρακι; Με πληκτρα; :P

Δε σε "κατηγορω" γι αυτα που λες γιατι σου εχουν "σκασει" ολα μαζεμενα κι εχεις ενθουσιαστει,λογικοτατο. :-)

Εδω και χρονια στο PS2 υπαρχουν δυο εκδοσεις WE και PES.Υπαρχουν υποστηρικτες της μιας εκδοσης και της αλλης και διαφωνιες για το ποια ειναι η καλυτερη.

Το μεν PES ειναι πιο arcade-γρηγορο,το δε WE ειναι περισσοτερο simulation-αργο.

Για την ιστορια εγω προτιμω το WE.Επισης,μετα τα Χριστουγεννα συνηθως βγαινει μια εκδοση που κυκλοφορει στην Νοτια Αμερικη και ονομαζεται WE International (αν δεν κανω λαθος)και εχει βελτιωσεις απο την εκδοση PES που εχει βγει λιγους μηνες πριν στο A.I σε animations κλπ, ουσιαστικες δηλαδη διαφορες.

Οχι γνωριζω πολυ καλα και το pes και το we και τις διαφορες τους.. Σαφως και το we ακομα και στο pc ειναι καπως ποιο βελτιωμενο παντα αφου ερχεται αργοτερα, αλλα οι διαφορες μετα pes/we στο pc ειναι πολυ ποιο μικρες απο οτι στο psx.. Στο psx ειναι λες και παιζεις 2 διαφορετικα παιχνιδια σε gameplay..

@ BlackJim

Εχεις απολυτο δικιο για το UCL στο xbox360.. Αν και σε γραφικα δεν ειδα κατι το χτυπητο απο διαφορες, σε θεμα gameplay ειναι μερα με την νυχτα..Στο pc εχει την μαλακισμενη κινηση του Fifa λες και ειναι ιδιο και απαραλλαχτο.. Στο xbox360 ειναι πολυ πιο ρευστη και καλη.. Οχι ιδιαιτερα του γουστου μου αλλα τα του Καισαρος τω Καισαρι.. Εχει πολυ καλυτερο gameplay.. Μαλλον φταει το οτι το χα βαλει το demo στο xbox360 και ειχα μεινει με την εντυπωση πως ειναι το ιδιο με το pc..Ισως τελικα παρω την full version στο xbox360 και του δωσω μια ευκαιρια.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...