Socratis_g Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Το UCL με κρατάει πιο πολύ απο το PRO. Στο pro βέβαια ο κάθε πέχτης έχει το δικό του ταλέντο(πχ Ronaldinio) και τα "δικά του" γκόλ. Κάτι το οποίο δεν είδα στο CL. Παίζω PRO απο το super nintendo όταν ακόμη λεγόταν, iss, iss deluxe. (Οι παλιοί θυμούνται κ χαμογελούν :-P ). Αλλά το UCL (1η φορά ιστορικά) έχει πιο καλλιτεχνική φλέβα επάνω του....
p3tran Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 p3tran , me tetoio kollima pou fagan oloi , oti kai na vgalei i EA tha einai moufa kai oti kai na vgazei i konami tha einai to theiko podosfairaki. De to vlepw na allazei. :? κοιτα blackjim... εγω βλεπω τι βγαζει η ΕΑ (οπως και ολες οι αλλες εταιρειες) χωρις κομπλεξ και προκαταληψεις, και μπορω να πω οτι τωρα πια στον 2ο κυκλο της ειναι απο τις εταιρειες που εχουν πιασει το νοημα "nextgen". ακομα και παιχνιδια που ειναι στον πυρηνα τους ζαβα (πχ def jam icon), ειναι καλοδουλεμενα με πολυ λεπτομερια και δινουν μια αισθηση διαφορετικοτητας. παιχνιδια δε οπως το nba street με κανουν να πιστευω οτι η ΕΑ θα ειναι απο τις πρωταγωνιστριες σε αυτη τη γενια. το champions league το τοποθετω καπου αναμεσα απο αυτα τα δυο games. πιστευω οτι το επομενο ποδοσφαιρακι της EA θα ειναι ακομα καλυτερο. και εχω καλο feeling για το army of two.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 littlelouievegos , otan to apokaleis "aiwnia moufa" de nomizw pote na mporeseis na asxolitheis mazi tou. p3tran , me tetoio kollima pou fagan oloi , oti kai na vgalei i EA tha einai moufa kai oti kai na vgazei i konami tha einai to theiko podosfairaki. De to vlepw na allazei. :? Blackjim μου θυμιζεις εποχες 97-98 που ημουν ισως ο μονος που φωναζα οτι το καλυτερο ποδοσφαιρακι ειναι το pro...:razz: Καθως ολοι ηταν μονο ''Fifa και ξερο ψωμι'' Αλλα στην περιπτωση σου δεν νομιζω να επαναληφθει η ιστορια της δικαιωσης:razz: :razz: Γνωμη μου ειναι οτι δυσκολα θα βγει καλυτερο απο το pro ποδοσφαιρακι στο κοντινο μελλον γιατι δεν ειναι χαζη η κοναμι να το αφησει στασιμο,αλλα μακαρι να βγει καποιο που θα το ξεπερασει γιατι τοτε σημαινει οτι θα μιλαμε για παιχνιδαρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 pds13 το εχεις το champions league? Δυστυχως οχι. Αλλα αυτα που γραφω δεν αφορουν το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα γενικοτερα τα επομενα ποδοσφαιρακια και το μελλον τους,με βαση παντα την γνωμη που εχω πει πολλες φορες περι εξελιξη του pes. Αν δεν το παιξω δεν μπορω να εχω γνωμη για το συγκεκριμενο γι αυτο και δεν εχω γραψει καπου οτι δεν αξιζει ας πουμε κτλ. το παιχνιδι μπορει να ειναι καλο και θα ηθελα να το παιξω σιγουρα.
nzeppos Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Σε πολλούς τομείς το UCL είναι όντως πιο δύσκολο από το PES και θέλει περισσότερη προσπάθεια (π.χ. στην manual πάσα). Θα μπορούσε όμως να έχει και λίγα tricks. Δεν χρειάζεται να έχει την marseille dribble ή το elastico, αλλά και τα καθόλου tricks είναι μάλλον μειονέκτημα. Στο κάτω κάτω κι αυτοί που ξημεροβραδιάζονται στο PES και το έχουν κάνει επιστήμη, δεν πολυχρησιμοποιούν τα περισσότερα tricks. Τώρα για το τι θεωρείται next gen και τι όχι, να μου επιτρέψετε να κρατάω μια πισινή. Αν τα καλύτερα ΕΑ-παραδείγματά μας είναι του στιλ Def Jam Icon και NBA Street, δηλ. παιχνίδια για τα 12χρονα ανιψάκια μας, τότε θα πάω πάσω στα next gen παιχνίδια. Άσχετο αλλά αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ στο UCL ήταν η μετάδοση, πρώτη φορά ακούω τόσο όμορφα επιφωνήματα, μόνο στα NHL της EA έχει ακούσει παρόμοιες μεταδόσεις. Βέβαια, λόγω συνήθειας, μετά τον 3ο-4ο αγώνα το έκλεισα το σπικάζ, γιατί προτιμώ να παίζω μόνο με φυσικό ήχο. Προσωπικά επιμένω ότι αν κάποιος κάτσει και παίξει 10 αγώνες UCL στο 360 είναι πολύ πιθανό ότι θα γουστάρει. Και αν μετά βάλει στα καπάκια να παίξει ένα διπλό PES6 σε PC, θα αργήσει πολύ να ξαναφορτώσει το UCL...
littlelouievegos Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 littlelouievegos , otan to apokaleis "aiwnia moufa" de nomizw pote na mporeseis na asxolitheis mazi tou. Nai , kapote ta fifa itan tis plakas. Pleon ta pramata allaksan teleiws. Oso arcade einai to PES6 sto 360 , toso einai kai to UCL. To lew poly sovara. Opoios katsei kai paiksei sovara to UCL tha katalavei nomizw. Kai gia ta grafika auta pou les einai paratravigmena. Milame gia ta kalytera gipeda pou exoun ginei se podosfairaki kai ta pio leptomeri montela paixtwn. I konami oute sto PES10 de tha tous ftasei. p3tran , me tetoio kollima pou fagan oloi , oti kai na vgalei i EA tha einai moufa kai oti kai na vgazei i konami tha einai to theiko podosfairaki. De to vlepw na allazei. :? Φιλε μου δεν εχω τετοια κολληματα.. Γιατι να μην θελω να δω ενα εξισου καλο ή καλυτερο ποδοσφαιρακι απο το pro? Τι περνω ποσοστα απο την Konami και δεν το ξερω; Δεν ειναι εκει η ιστορια απλα επειδη ξερω την EASPORTS γενικοτερα και βλεπω καθε χρονο τι κανει, με αυτο γνωμονα το αποκαλω αιωνια μουφα.... Οπως και τα nbalive που μπροστα στα nba2k ειναι μερα με την νυχτα.. Δυστυχως στο pc δεν εχουμε nba2k για αυτο να ναι καλα το xbox360 .. Το προβλημα εστιαζεται στο gameplay και μονο εκει.. Αλλα αυτη ειναι και η πεμπτουσια σε ενα ποδοσφαιρακι οχι οι παρουσιασεις των ομαδων ουτε τα "ωραια και next gen(lol) gfx του και ο ηχος του..Σε αυτα καλο ηταν και θα παραμεινει οπως και σε ολα τα games της EASPORTS ολα ειναι super μεχρι την αρχη του παιχνιδιου.. Το pro εχει μια απιστευτα ρευστη κινηση στον παικτη με ή χωρις την μπαλα στα ποδια που δυστυχως δεν μπορεις να βρεις πουθενα αλλου σε αλλο ποδοσφαιρακι. Η πασα μπορει να ειναι πιο δυσκολη στο UCL σε καποιες φασεις αλλα ο τροπος που μαρκαρουν χωρο οι αντιπαλοι παικτες και κινουνται στον χωρο οι δικοι σου, δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, και χαλαει ολη την εικονα. Στο pro εχεις την δυνατοτητα αν το εχεις ψαξει να φτιαξεις στρατηγικη και να τραβας τους παικτες προς την πλευρα που θες αν αμυνθουν ή να επιτεθουν και η υλοποιηση του καλεσματος σε βοηθεια δευτερου παικτη ειναι μακραν καλυτερη, κατι το οποιο ηταν προβλημα στα παλιοτερα PES που ο δευτερος παικτης ερχοταν σαν κριαρι σε βοηθεια και μονο φαουλ εκανε..Το 1-2 ειναι κακιστο κατα την γνωμη μου επισης. Η πασα ειναι λιγο καλυτερη αλλα θυμιζει παλι μηχανικη οπως βγαινει στο fifa. Επισης το πως καλυπτει με το σωμα την μπαλα ο παικτης ή την προσποιηση που κανει πριν ερθει αυτη στα ποδια του για να αποφυγει τον αμυντικο το fifa και το ucl θα κανουν χρονια να τα δουν μαλλον..Το ιδιο και η σεντρα και η διεκδικηση αυτης απο αμυνομενους και επιτιθεμενους. Το πως πηδανε οι παικτες για την διεκδικηση της ειναι αλλη ιστορια μονο γελιο μου προκαλει.. Το σουτ ειναι αρκετα βελτιωμενο στο UCL ειναι ισως ο μονος τομεας που θα ελεγα οτι μπορει να συγκριθει με το pes και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με τα τρομερα σουτ παλιοτερων fifa Επισης αυτα που λεω για τα γραφικα ειναι οντως παρατραβηγμενα ΜΟΝΟ ομως αν αναλογιστεις οτι μιλαμε για ποδοσφαιρακι και οχι ας πουμε για ενα μοντερνο fps..Απλα ακουω τα γραφικα των fifa και του UCL συνεχεια και λεω σιγα τα ωα.. για αυτο το ειπα.. Βασικα στο UCL η ολη εικονα σε κανει να ασχοληθεις λιγο πιο πολυ απο το fifa σιγουρα.. Αλλα για οποιον παιζει φανατικα pro και γενικα του αρεσει το πιο ρεαλιστικο ποδοσφαιρο νομιζω οτι το PES ειναι μονοδρομος.. Εδω PES παιζουμε με φιλους και μου λενε αμαν ρε ολα τα κανεις λες και ειναι πραγματικοτητα, παιξτο λιγο και σαν απλο παιχνιδι.. Αλλα δεν μπορω αυτο το γρηγορο ποδοσφαιρακι χωρις ουσια.. Για τα tricks θα συμφωνησω με τον Nzeppo σε ενα ματς μεταξυ 2 παικτω νπου το ξερουν καλα, δεν παιζουν πολυ ρολο.. Ενα δυο ομως σε καθε ματς την καταλληλη στιγμη ειναι ικανα να κανουν την διαφορα για αυτο και η υπαρξη τους για μενα ειναι απαραιτητη, ασε που προσφερει και ομορφια στο παιχνιδι.. Το pro (ή μαλλον το we)το εχω παιξει μονο απο το demo που εβαλε η Konami στο xboxlive προσφατα για το 2007 και μου φανηκε πανω κατω το ιδιο με το pc.. Τελοσπαντων μην το κουραζουμαι και αναλωνομαστε στα ιδια και στα ιδια, ουτως ή αλλως τα γουστα του καθενος διαφερουν οποτε τις πιο πολλες φορες αυτες οι συζητησεις δεν εχουν βαση αν το δεις ετσι απλα.. Sry για το κατεβατο ελεος.. Σταματαω εδω..
Blackjim Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Προσωπικά επιμένω ότι αν κάποιος κάτσει και παίξει 10 αγώνες UCL στο 360 είναι πολύ πιθανό ότι θα γουστάρει. Και αν μετά βάλει στα καπάκια να παίξει ένα διπλό PES6 σε PC, θα αργήσει πολύ να ξαναφορτώσει το UCL...Tote na sou pw oti eimai apo tous ligous pou se diapsevdoun :lol: Evala UCL 3-4 meres , meta PES kai oute ithela na to dw. UCL kai pali UCL :razz: ( sovara to lew ) Blackjim μου θυμιζεις εποχες 97-98 που ημουν ισως ο μονος που φωναζα οτι το καλυτερο ποδοσφαιρακι ειναι το pro...:razz: Καθως ολοι ηταν μονο ''Fifa και ξερο ψωμι'' Αλλα στην περιπτωση σου δεν νομιζω να επαναληφθει η ιστορια της δικαιωσης:razz: :razz: Γνωμη μου ειναι οτι δυσκολα θα βγει καλυτερο απο το pro ποδοσφαιρακι στο κοντινο μελλον γιατι δεν ειναι χαζη η κοναμι να το αφησει στασιμο,αλλα μακαρι να βγει καποιο που θα το ξεπερασει γιατι τοτε σημαινει οτι θα μιλαμε για παιχνιδαρα. E kati paromoio einai , nai.Mpaa , na sou pw tin alitheia oute me noiazei an tha dikaiwthw. An einai kalo ena game tha to mathoun oloi arga i grigora. As paizoun oloi PES i UCL , ligo me noiazei. Apla mou tin dinei otan vgainoun diaforoi kai petane atakes tou styl "moufa teleiws to tade" , i "theiko auto to game" kai stin pragmatikotita symvainei kati teleiws diaforetiko. Einai dld disfimisi i promotion xwris logo. Sto 2o to vrikes akrivws. To PES tha xasei apo ta Fifa/Uefa giati akrivws einai XAZI i konami ( i omada tou Seabass telos pantwn ). Xazi mexri ekei pou den pernei. Kai exei apodeixthei pampolles fores. Logika etsi tha synexisoun mexri na kerdisei to paixnidi i EA, i na erthei kamia 3i ( 2K sports makari :rolleyes: ) Φιλε μου δεν εχω τετοια κολληματα.. Γιατι να μην θελω να δω ενα εξισου καλο ή καλυτερο ποδοσφαιρακι απο το pro? Τι περνω ποσοστα απο την Konami και δεν το ξερω; Δεν ειναι εκει η ιστορια απλα επειδη ξερω την EASPORTS γενικοτερα και βλεπω καθε χρονο τι κανει, με αυτο γνωμονα το αποκαλω αιωνια μουφα.... Οπως και τα nbalive που μπροστα στα nba2k ειναι μερα με την νυχτα.. Δυστυχως στο pc δεν εχουμε nba2k για αυτο να ναι καλα το xbox360 .. Auto akrivws einai to kalytero paradeigma. To NBA 2K7 einai koryfaio giati einai oloklirwmeno paixnidi kai koryfaio se olous tous tomeis. Gameplay apaixto , grafika next-gen , licences , menu ktl ola einai top. Gi auto to Live to ekane skoni. E se kamia periptwsi de symvainei to idio me to PES. Etsi pistevw dld. To PES itan antistoixa koryfaio se ola otan prwtovgike sto PS2. Dld ta PES1 kai 2. Apo ekei kai meta mia apo ta idia kathe xrono kai logiko einai na fainetai gerasmeno kai kseperasmeno pleon. To lete kai monoi sas sto katw katw. Oloi theloun to patched game sto PC , giati apo mono tou einai teleiws gymno . Antistoixa pisteveis oti tha kathotan na patcharoun px to NBA 2K7 se tetoio vathmo? Afou ta exei idi ola , ti na tou ftiakseis parapanw. Me pianeis? Ki egw sto PC epaiza me ta panta patched. Milame gia ateleiwtes wres pro kathe vdomada. Apo tote pou irthe to x360 kai eidame HD gaming omws to epipedo tou PES ( to epipedo tou PS2 dld ) mou fainetai retro kai den thelw na asxolithw. Isws apla kollima diko mou. Pantws apla kouventa kanoume kai tpt parapanw. O kathenas exei to gousto tou kai mporei na paizei mera nyxta oti goustarei. Stin teliki apla ena video game einai :razz: YG Molis peftei thema Fifa_VS_PES pantws amesws to thread arpazei :razz: Hijack kanoniko :razz::razz:
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Apla mou tin dinei otan vgainoun diaforoi kai petane atakes tou styl "moufa teleiws to tade" , i "theiko auto to game" kai stin pragmatikotita symvainei kati teleiws diaforetiko. Einai dld disfimisi i promotion xwris logo. Σε αυτο μαζι σου.Και μενα με ενοχλει η ισοπεδωτικη λογικη. Sto 2o to vrikes akrivws. To PES tha xasei apo ta Fifa/Uefa giati akrivws einai XAZI i konami ( i omada tou Seabass telos pantwn ) :razz: παααλι τα ιδια αρχισες?:razz: :razz: :-P
Blackjim Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 :razz: παααλι τα ιδια αρχισες?:razz: :razz: :-P Yparxei kaneis pou leei to antitheto!?!? :shock: :-P:-P
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Yparxei kaneis pou leei to antitheto!?!? :shock: :-P:-P Εγω! και αυτοι που κουβαλουν ενα υπεροχο μυαλο σαν το δικο μου:razz: :razz: :razz: :lol:
Blackjim Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Εγω!και αυτοι που κουβαλουν ενα υπεροχο μυαλο σαν το δικο μου:razz: :razz: :razz: :lol: Damn you "Konami fans" :razz::razz::razz::razz::razz::razz::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Damn you "Konami fans" :razz::razz::razz::razz::razz::razz::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :lol:
littlelouievegos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Auto akrivws einai to kalytero paradeigma. To NBA 2K7 einai koryfaio giati einai oloklirwmeno paixnidi kai koryfaio se olous tous tomeis. Gameplay apaixto , grafika next-gen , licences , menu ktl ola einai top. Gi auto to Live to ekane skoni. E se kamia periptwsi de symvainei to idio me to PES. Etsi pistevw dld. To PES itan antistoixa koryfaio se ola otan prwtovgike sto PS2. Dld ta PES1 kai 2. Apo ekei kai meta mia apo ta idia kathe xrono kai logiko einai na fainetai gerasmeno kai kseperasmeno pleon. To lete kai monoi sas sto katw katw. Oloi theloun to patched game sto PC , giati apo mono tou einai teleiws gymno . Antistoixa pisteveis oti tha kathotan na patcharoun px to NBA 2K7 se tetoio vathmo? Afou ta exei idi ola , ti na tou ftiakseis parapanw. Me pianeis? Ki egw sto PC epaiza me ta panta patched. Milame gia ateleiwtes wres pro kathe vdomada. Apo tote pou irthe to x360 kai eidame HD gaming omws to epipedo tou PES ( to epipedo tou PS2 dld ) mou fainetai retro kai den thelw na asxolithw. Isws apla kollima diko mou. Pantws apla kouventa kanoume kai tpt parapanw. O kathenas exei to gousto tou kai mporei na paizei mera nyxta oti goustarei. Stin teliki apla ena video game einai :razz: Yπαρχει μια ειδοποιος διαφορα στο παραδειγμα σου.. Το NBA2K7 ναι τα εχει ολα και ουτως ή αλλως και να μην τα ειχε και παλι θα το προτιμουσα απο το nbalive που τοσα χρονια τρωγαμε στην μαπα θελαμε δεν θελαμε λογω ελλειψεως ανταγωνιστικου προιοντος.. Αυτο ομως δεν συμβαινει και στο ποδοσφαιρακι.. Για μενα (σε μια κονσολα παντα ετσι) εχεις να διαλεξεις απο παρουσιαση, ονοματα παικτων/ομαδων,γραφικα και γενικα ενα ωραιο περιτυλιγμα αλλα και μετριο εως κακιστο για καποιους gameplay και απο την αλλη μετρια γραφικα χωρις δικαιωματα αλλα πολυ καλο gameplay.. Οποτε διαλεγεις και περνεις.. Εγω παντως και μονοχρωμο θα το προτιμουσα το pro απο τα soccer της easports Απο την αλλη για μενα οπως ειπα δεν ειναι καν επιλογη.. Τιποτα μα τιποτα δεν συγκρινεται με το patched pes σε PC.. Τα εχει ολα και συμφερει οποτε..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Τιποτα μα τιποτα δεν συγκρινεται με το patched pes σε PC.. Τα εχει ολα και συμφερει οποτε.. Ναι αλλα τουλαχιστον σε γραφικα η εκδοση του 360 ειναι καλυτερη. Εσυ εχεις ακριβως το ps2 game και οσον αφορα το ''patched pes'' ...δινεις περισσοτερο αξια απο οτι πρεπει. ''patched pes'' υπαρχει στις εκδοσεις του ps2 απο πολλα pes πριν... Το patch και αυτα που προσφερει ειναι περισσοτερο ενθουσιασμος της ''στιγμης'' παρα κατι ουσιαστικο. Εγω εχω παψει να ασχολουμαι με αυτα πλεον,το μονο που με απασχολει ειναι το game να βελτιωνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις