Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
same shit, different year τα fifa παιδιά δυστυχώς.
arketoi exoun alli gnwmi , des kai kana kseno forum ;)

Pantws akrivws to idio isxyei gia to PES... "same shit, different year" :razz:

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπααα, δεν είμαι PES fanatic για έναν πάρα πολύ απλό λόγο: δεν είμαι Playstation fanatic (ακριβώς το αντίθετο!) ενώ Pro ξεκίνησα να παίζω σχετικά πρόσφατα. Από το PES3, την πρώτη έκδοση που βγήκε σε PC to 2003.

Έπαιζα FIFA από το '94 (πρώτη έκδοση) μέχρι το 2002, άρα πιο πολύ...φιφάκιας θα έπρεπε να θεωρούμαι παρά PES fanboy.

Δεν θα με χαλάσει καθόλου αν το FIFA 08 βγει καλύτερο από το PES 7.

Δημοσ.

το same shit, different year ειναι κυριως για τα PES.

για τια FIFA είναι a little bit nicer shit, different year

p.s. σημερα ολοκληρωσα την επιχειρηση "καψιμο" με απολυτη επιτυχεια!

και επειδη το dvd drive συνεχιζε το δικο του ανεξαρτητο προβλημα με τα "unplaying disk" το ανοιξα και το καθαρισα λιγακι και ολα καλα.

κολλησεις πλεον τελειες!

καθαρισμος της μαπας σιλικονης του εργοστασιου σε gpu kai cpu, και αντικατασταση με arctic silver 5.

καθαρισμος του πισω 2πλου cooler, και πλεον ειναι σα καινουργιο

καθαρισμος dvd drive.

και πλεον εχω ξανα μια ολοκαινουργια κονσολα! :P

Δημοσ.

Όσοι ασχολούνται λίγο πιο σοβαρά με το pro αντιλαμβάνονται τις σημαντικότατες βελτιώσεις που έχει κάθε νέα έκδοση σε gameplay και physics. Όσοι απλά τη βρίσκουν με τα γραφικά, τον σχολιασμό και τις παρουσιάσεις των ομάδων προφανώς και απογοητεύονται με τα pro και προτιμούν τα fifa.

Δημοσ.

παιζω πολλα χρονια pro, για να μην παρεξηγουμαστε...

και για να το κανω πιο λιανα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι:

το pro βελτιωνεται καθε χρονο 5%, και για μενα σε μερικα κομματια gameplay χειροτερευει κιολας κατα 3%

το fifa απο την αλλη βελτιωνεται καθε χρονο 10% και χάνει και αυτο κατι ψιλα...

το θεμα ειναι οτι 10-10%.... γεμιζει το σακουλι...

Δημοσ.

Πως; Fifa? Bahaha.. Καλο καλο..

Η μονη περιπτωση να βγει αυτη η αιωνια μουφα καλυτερο ποδοσφαιρακι ειναι να χρεωκοπησει η konami..

PES+Patch community 4 evar... B)

Το UCL κατι ψιλα λεει για τα διαλειματα του Pro αλλα και παλι ενα Fifa μασκαρεμενο ειναι στην τελικη.. Ουδεμια σχεση με πραγματικο ποδοσφαιρο..

Επισης ουτε τα γραφικα του Fifa ειναι τπτ ιδιαιτερο.. Οι φατσες των παικτων ειναι σαν καμμενες(bump mapped για το πεος) και το "HDR" ειναι για τα πανηγυρια (μια πορτοκαλι μαλακια αποχρωση παντου κλασσικο δειγμα προχειροδουλειας και χειριστης υλοποιησης που μου σπαει τα νευρα). Καλα για το gameplay ουτε συζητηση μην λεμε παλι τα ιδια και αναλωνομαστε.. Ηθελα να ηξερα τι σας αρεσει ρε παιδια σε αυτο το πραγμα.. Τι να βελτιωνεται αφου η ουσια του gameplay παραμενει η ιδια μαλακια καθε χρονο.. Δεν θελω να κατακρινω τα γουστα σας ειλικρινα αλλα δεν το καταλαβαινω..Εχω ολη την καλη διαθεση καθε χρονο να διαψευστω αλλα δυστυχως πανω απο 1-2 μερες δεν μπορω να τις παιξω τις μουφες..

Μαλλον σας αρεσει το καθαρα γρηγορο arcade ποδοσφαιρο χωρις ουσια στην πασα στο μαρκαρισμα στο σουτ στην σεντρα που ωρες ωρες αψηφουν πληρως τους νομους της φυσικης.. Γιατι ειλικρινα αλλιως δεν εξηγειται τι βρισκεται σε αυτα τα εκτρωματα της ΕΑSPORTS περα απο τα δικαιωματα που εχουν παρει.. Να ναι καλα τα patch ομως.. :lol:

Για την ιστορια το PES εχει μεινει στασιμο τα τελευταια χρονια στο μεγαλυτερο μερος του gameplay και φυσικα και αυτο εχει τα flaws του αλλα και παλι απεχει παρασαγγας απο τα αλλα.. Δεν υπαρχει συγκριση καν για εμενα..

Δημοσ.

το champions league ειναι πολυ καλο.

αν το εβγαζε η konami οπως ειναι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γκρινιαζε κανεις.

Δημοσ.
Όσοι ασχολούνται λίγο πιο σοβαρά με το pro αντιλαμβάνονται τις σημαντικότατες βελτιώσεις που έχει κάθε νέα έκδοση σε gameplay και physics. Όσοι απλά τη βρίσκουν με τα γραφικά, τον σχολιασμό και τις παρουσιάσεις των ομάδων προφανώς και απογοητεύονται με τα pro και προτιμούν τα fifa.
Mono gia asteio mporeis na peis "simantikotates". Minor tweaks pou ginontai me rythmous xelwnas.

littlelouievegos , otan to apokaleis "aiwnia moufa" de nomizw pote na mporeseis na asxolitheis mazi tou. Nai , kapote ta fifa itan tis plakas. Pleon ta pramata allaksan teleiws. Oso arcade einai to PES6 sto 360 , toso einai kai to UCL. To lew poly sovara. Opoios katsei kai paiksei sovara to UCL tha katalavei nomizw.

Kai gia ta grafika auta pou les einai paratravigmena. Milame gia ta kalytera gipeda pou exoun ginei se podosfairaki kai ta pio leptomeri montela paixtwn.

I konami oute sto PES10 de tha tous ftasei.

p3tran , me tetoio kollima pou fagan oloi , oti kai na vgalei i EA tha einai moufa kai oti kai na vgazei i konami tha einai to theiko podosfairaki. De to vlepw na allazei. :?

Δημοσ.
το champions league ειναι πολυ καλο.

αν το εβγαζε η konami οπως ειναι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γκρινιαζε κανεις.

Είναι σίγουρα καλό. Το αν είναι "πολύ" καλό είναι μάλλον υποκειμενική υπόθεση. Κι εμένα μου άρεσε αρκετά αλλά αν το κλείσω και βάλω να παίξω ένα PES, μετά δεν μπορώ να ξαναβάλω UCL για αρκετή ώρα.

Όχι όμως να λέμε ότι δεν θα γκρίνιαζε και κανένας αν το έβγαζε η Konami. Εδώ βγάζει κοτζάμ PES και οι διαμαρτυρίες πάνε σύννεφο, τόσο πέρσι, όσο και φέτος σε όλα τα fora του κόσμου.

Δημοσ.
Είναι σίγουρα καλό. Το αν είναι "πολύ" καλό είναι μάλλον υποκειμενική υπόθεση. Κι εμένα μου άρεσε αρκετά αλλά αν το κλείσω και βάλω να παίξω ένα PES, μετά δεν μπορώ να ξαναβάλω UCL για αρκετή ώρα.

Όχι όμως να λέμε ότι δεν θα γκρίνιαζε και κανένας αν το έβγαζε η Konami. Εδώ βγάζει κοτζάμ PES και οι διαμαρτυρίες πάνε σύννεφο, τόσο πέρσι, όσο και φέτος σε όλα τα fora του κόσμου.

Nai , ntaksei upokeimeniki . Alla kapoia pramata mporeis na ta deis kai sovara kai antikeimenika.

Diladi allo to an sou aresei , kai allo to an einai kaloftiagmeno kai exei dynatotites.

Na sou dwsw na katalaveis ti ennow. Stin epoxi pou vgike to PES1 kai 2 , ta fifa eixan tin terastia diafora giati eixan auto to arcade stylaki tous. Diladi patouses apo opoudipote sout kai pasa kai pigaine automata ekei pou eprepe. Patouses klepsimo kai amesws tin ekleve xwris tin paramikri prospatheia.

Pramata pou sto PES itan poly pio manual kai gi auto mas arese kai to goustarame oloi.

Twra omws einai alliws ta pramata. Afou sto UCL an valeis manual pasa prepei na liwseis gia na matheis na kaneis kales pases. Pio dyskolo ki apo to PES ginetai. Ta sout episeis einai dyskolo na ta piaseis opws thes. Oute exei ekeina ta trik kai tis koufes ntriples. Diladi auto to "arcade/moufa" styl nomizw exei allaksei teleiws.

Kai auto den einai kati ypokeimeniko , symfwneis? ;)

Kai milame mono gia to gameplay... ase ta ypoloipa ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...