p3tran Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 512 γραμμη/ 384 συνδεση lagless. καμια φορα μονο (αναλογα την ωρα) αν στο lobby ειναι ηδη μεσα 5-6 και ο host εχει γραμη μεχρι 1mbit, τοτε πρεπει να βγουνε ενας ή δυο για να μπω 2ος-3ος.. σημερα παλι παιζαμε 4-6 ατομα τελεια. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΩ??????? και ποιος μ@λ@κας λεει οτι τα γραφικα στο multiplayer δεν ειναι τελεια?? στα μισα games αντι να σκοτωνομαστε παμε και ρεμβαζουμε στις παραλιες. "-και καφε πινω εδω" ειπε ενας φιλος πριν λιγο και ειχε απολυτο δικιο..
Wolfidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΩ??????? και ποιος λεει οτι τα γραφικα στο multiplayer δεν ειναι τελεια?? στα μισα games αντι να σκοτωνομαστε παμε και ρεμβαζουμε στις παραλιες. "-και καφε πινω εδω" ειπε ενας φιλος πριν λιγο και ειχε απολυτο δικιο.. Symfwna me ayta poy diabazw se sites den katalabainw to giati prepei ta grafika st MP na einai ipodeestera tou SP. Basika to anapodo 8a eprepe na simbainei. px otan paizei kapoios SP ektos apo ta grafika o epe3ergstis analonete kai stin AI twn antipalwn enw sto MP i CPU den diaxeirizetai kamia AI.... opote giati na "petsokopsoun" ta grafika? Erwtisi : An kapoios pai3ei mazi me treis allous filous sto idio mixanima tis apostoles tou paixnidiou kai oxi pistes pou einai ka8ara gia MP, ta gtafika einai ta idia opws otan paizei monos i kobontai kapoia efedakia gia kaliteri apodosi? (kati tetoio sinebaine me to Halo1 se coop. Kapoia psiloefe den ipirxan otan paizane dio atoma)
p3tran Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 wolfidi υποτιθεται οτι στο multi τα γραφικα ειναι optimised για online lagless play (ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ LAGLESS, αρα ο στοχος επετευχθει) οχι γιατι δε4ν σηκωνει το μηχανημα απο εκει και περα, optimisation δεν σημαινει χειροτερα γραφικα. ελαφρυτερα ισως.. multi single παντως μου κανει εντυπωση που εχει δηλωθει αυτο, γιατι και πχ ο καιρος ειναι δυναμικος και στο multi (συννεφιαζει, βγαινει ο ηλιος κλπ κλπ) και οπου εχει νερα ειναι τελεια, και οσες εκρηξεις εχω δει δεν ειναι διαφορετικες, και γενικα ολοι μαζι στο online ψαχνουμε να βρουμε ψεγαδια και ΔΕΝ βρισκουμε... αρρωστο game!! 8)
xrest Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 re petran gw den mporw na paiksw online i grammi mou einai arrwstoula gmt..
p3tran Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 χμμ... οταν εισαι σπιτι, ριξε μου ενα page στο 360 να δοκιμασουμε παρεα. εσυ τι γραμμη εχεις?
Wolfidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 wolfidi υποτιθεται οτι στο multi τα γραφικα ειναι optimised για online lagless play (ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ LAGLESS' date=' αρα ο στοχος επετευχθει) οχι γιατι δε4ν σηκωνει το μηχανημα απο εκει και περα, optimisation δεν σημαινει χειροτερα γραφικα. ελαφρυτερα ισως.. multi [img']http://www.ghostrecon.net/gallery/3/images/Ubisoft.Red%20Storm%20Console%20GRAW%20(1).jpg[/img] single παντως μου κανει εντυπωση που εχει δηλωθει αυτο, γιατι και πχ ο καιρος ειναι δυναμικος και στο multi (συννεφιαζει, βγαινει ο ηλιος κλπ κλπ) και οπου εχει νερα ειναι τελεια, και οσες εκρηξεις εχω δει δεν ειναι διαφορετικες, και γενικα ολοι μαζι στο online ψαχνουμε να βρουμε ψεγαδια και ΔΕΝ βρισκουμε... αρρωστο game!! 8) den to pianw!!!:oops: Ta statika grafika se ena paixnidi pws ginetai na epireasoun tin taxitita mias grammis? Allo to posoi paiktes einai live ka8e dedomeni stigmi poses bobmbes skane poses sfaires, oximata, aeroplana, pernane girw sou... Alla ta statika grafika giati na epireasoun tin taxitita tis gramis afou den einai dedomena poy metaferonte apo to ena xbox sto allo? An itan etsi tote sto pc px 8a eprepe na eixa kaliteri taxitita an epaiza sta 640x480 para sta 1280x1024 opoiodipote paixnidi online!!!! Alla den allazei kati opws kai an to tre3eis!!! Ti paizei akribws?
p3tran Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 αλλο στατικα γραφικα, αλλο δυναμικα γραφικα. ειμαι σιγουρος οτι ειχα διαβασει οτι τα γραφικα στο online θα ειναι 'υποδεεστερα' για να παραμεινει το gameplay flawless. ε, το gameplay ειναι flawless, και τα γραφικα ειναι απιθανα επισης.. παρε ματι μερικα graphics/maps τι να πω... αμα καταλαβω κι εγω που ειναι οι διαφορες θα σας τις πω...
NeTeD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Ζημιά τρελή κι ονειρεμένη τα γραφικά..... Παπασωτηρίου λένε από βδομάδα, Markt από βδομάδα και επειδή τη βλέπω τη δουλεια... play.com ε; ή παίζει και πουθενά αλλού; Απ'ότι βλέπω petran σε κυνηγάει η φήμη του παραεισαγωγέα Ξέρεις τίποτα παραπάνω;;
p3tran Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 neted περιμενω σημερα-αυριο ενα κομματι GRAW που το ειχα κλεισει καλου-κακου απο το εξωτερικο. και γειτονας εισαι, αμα μου ερθει και το θες στο δινω εσενα.
Wolfidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Γουαου! Good Shit!!!! Καλα μιλαμε γονατισε η σύνδεση μεχρι να ανοίξουν!!!! Το ατιμο ειναι κορυφη.... Να φανταστεις παίζω GR απο τότε που πρωτοβγήκε και δεν μπορώ να βλέπω τετοια screenshots..... αντε να δουμε ποσο θα αντεξω μεχρι να το αποφασισω...
p3tran Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 wolfidi επειδη σε θυμαμαι απο το xbox 1, για σενα βασικα εβαλα τα multiplayer maps εδω περα απο το GR2 ειναι και 100 φορες καλυτερο το GRAW αντε, αργησες χαρακτηριστικα 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις