Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια την βοηθεια σας.

Αγορασα το πακετο premium που ειχε δωρο ενα μηνα Xbox Live. Αυτο τελειωνει τωρα και θελω να κανω 12μηνη συνδρομη. Την εγγραφη την εκανα με διευθυνση Αγγλιας. Μπορω να την αγορασω μεσα απο το Xbox Marketplace???

Μηπως ξερει κανεις ποσο θα μου κοστισει και απο που μπορω να το προμηθευτω πιο φτηνα??

Ευχαριστω εκ των προτερων.

nai mporeis me pistotiki karta meso live...yparxei se miniaia me 7.99 $ trimini me 19.99$ kai 12mini me 49.99$.

se eyro vgainoyn pio liga...:)

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
epidi kai emena ligi o enas minas pou eixa dorean! pos aloios mporo na tin aforaso xoris pistotiki? iparxei tropos?

prepei apo ksena e-shops giati den ypostirizete to live stin ellada.

alla yparxoyn kai merika ellinika magazia alla tha tin pliroseis poio akriva...:)

Δημοσ.

kalimera! mia erotisi! stin konsola mou exo pano apo 1 profile. ta opoia ta perisotera mou einai axrista! ta dokimaza gia na mpo sto live. iparxei kapoios tropos na ta sviso kai na kratiso mono afto pou eimai sto live? giati de vrika kati ego!

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα το οποιο μου παρουσιαστηκε αποτομα.

Εχω συνδεσει το 360 με ενα προβολεα EPSON TW600 720p.

Τοσο καιρο οταν επαιζα DVD ταινια μου καλυπτε ολο το πανι (ακριβως οπως και το dashboard).

Εδω και καποιες μερες,ενω το dashboard συνεχιζει να καλυπτει ολο το εμβαδο του πανιου,οταν βαζω ταινια DVD καλυπτει περιπου τα 3/4.

Δεν εχω αλλαξει ρυθμισεις (720p,Wide απο Component)

Εχει κανεις καμια ιδεα?

ΕDIT:λαθος ratio...sorry

Δημοσ.
παιδια να ρωτησω λιγο...

οταν μου βγαζει unplayable disc οποιο δισκακι και να βαλω τι παιζει???

μητρική? ή τπτ με ρυθμιση του laser του dvd drive που κατι ειχε παρει το ματι μου απο παλαιτοτερα posts?

και αν ειναι το δευτερο πως ακριβως μπορω να το διορθώσω?

οτι δισκακι και να βαλω. ειτε games, ειτε μουσικα, ειτε ταινιες...

τι μπορω να κανω σχετικά με την ρυθμιση της κεφαλής laser, αν ειναι αυτο, ή μηπως ειναι τπτ αλλο

μιας και εχει τοση απηχηση η ερωτηση μου.... να ρωτησω και το εξης

για αυτες οι περιβοητες κολλησεις που τα παιζουν και εχουμε ως αποτελεσμα το ring of death...

ειδα κατι βιντακια στο νετ, για επιδιορθωση με το heat gun...

και ερωτω...

ποσο περιπου κοστιζει αυτο το heat gun???

Δημοσ.
kalimera! mia erotisi! stin konsola mou exo pano apo 1 profile. ta opoia ta perisotera mou einai axrista! ta dokimaza gia na mpo sto live. iparxei kapoios tropos na ta sviso kai na kratiso mono afto pou eimai sto live? giati de vrika kati ego!

System - Memory - Hard Drive - Gamer Profiles

Δημοσ.

για αυτες οι περιβοητες κολλησεις που τα παιζουν και εχουμε ως αποτελεσμα το ring of death...

ειδα κατι βιντακια στο νετ, για επιδιορθωση με το heat gun...

και ερωτω...

ποσο περιπου κοστιζει αυτο το heat gun???

Το δοκίμασα με απλό σεσουάρ για τα μαλλιά και διορθώθηκε.

Δοκιμασέ το...

Δημοσ.
Το δοκίμασα με απλό σεσουάρ για τα μαλλιά και διορθώθηκε.

Δοκιμασέ το...

ειδα χτες ενα βιντεακι οπου ο τυπας ειχε παρει ενα heat gun και αρχικα ζεστανε ομαλα κυκλικα την μητρικη μπρος πισω ωστε να αυξηθει ομοιομορφα η θερμοκρασια στη μητρικη, και μετα εδωσε εμφαση στο να ζεσταινει παλι με κυκλικες κινησεις μια την cpu , μια την gpu , και μια την μνημη, οχι για πανω απο 2 λεπτα, βεβαια φανηκε πως το heat gun δεν ειναι αστειο, οποτε υποθετω με πιστολακι για τα μαλια θα θελει κανα 5 λεπτο? 10 λεπτο?

και μολις τωρα ειδα ενα αλλο βιντεο με εναν που απλα τυλιξε πετσετες γυρο απο το xbox (στο ΟΝ το xbox) και το αφησε για 20 λεπτα. μετα το ξετυλιξε, το εκλεισε, και το ξανανοιξε ΟΝ, και λειτουργησε μια χαρα...

δεν ξερω πια περιπτωση να ρισκαρω (πρωτη) και ποσο χρονο αν ειναι για το πιστολακι?

p.s.

και κατι αλλο βασικό...

πως στο $#%%@ βγαζουμε την ψυκτρα της gpu???????

Δημοσ.

Παιδες, επειδη μου εβαλαν χερι για το μεγεθος της υπογραφης μου, ξερει κανενας καποιο site για να βαλω το gamertag μου σε μικρες διαστασεις (μεχρι 150x90)

Thanx

EDIT: Ακυρο, το βρηκα.Ελπιζω τωρα να ειμαι οκ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...