Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tha einai bundle game+guitar opos sto ps2.

i ekdosi ps2 eixe vgei kai moni tis giati poloi eixan tin kithara apo to ena an den kano lathos.

to perimeno pos kai pos! to guitar hero itan enas apo tous logous pou pira ps2 kai tora me extra tracks kai sinexes content tha axizei akomi pio poli

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kseri kanis pos ginontai ta karfia sto virtua tennis 3 ? Mou exoun riksi ena soro karfia kai o dikos mou zitima ine na piasi ena karfi se agona. Exo dokimasei ola ta koumpia.

Δημοσ.
...

Allo psalidaki allo to "deigma apo psalidaki" pou exei to Pro. An thes na sou anevasw kai video otan mporesw ( an kai distixws den eida oute to UCL na exei save replay :-| ) gia na deis oti einai mera me tin nyxta.

:shock: :shock: :shock:

Πλάκα κάνεις!!! Μα τι #$&*$&%*%#& είναι αυτά!!!! Ένα καλό "next-gen" ποδοσφαιράκι που να έχει save replay δεν μπορούν να φτιάξουν?!!!!!! Έλεος!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες. Που μπορώ να βρω το update για να παίζει το Χ360 του κολλητού μου τα παιχνίδια του Xbox;

Δημοσ.

vazeis mia fora ena paixnidi mesa kai katevazei ena update kai meta den ksanaxriazete na katevasei mexri na vgaloune to epomeno update gia na pezei pio polla paixnidia.

Δημοσ.

mpa tha to stilo ston filo mou ameriki kai tha mou to stilei san gift :P

na doume an tha einai region locked prota kai vlepoume giatis kithares.

Δημοσ.

Με τα πολλά είδα κι εγώ το UCL και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από το FIFA07. Έχουν διορθωθεί μερικά πράγματα και έχει γίνει πιο playable. Φυσικά δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το Pro, αλλά μπορεί σαφέστατα να αποτελέσει μια ευκαιρία για ευχάριστο διάλειμμα από τα...γήπεδα της Konami.

Θα ακουστεί ιεροσυλία αυτό που θα πω, αλλά μου θυμίζει τις παλιές εποχές, όπου οι PC-άδες δεν είχαμε άλλη λύση από το FIFA και αραιά και που δοκιμάζαμε και άλλα ποδοσφαιράκια (π.χ. το UEFA Challenge του 2001 για όσους το θυμούνται...). Κάτι παρόμοιο γίνεται και με το UCL.

Καλώς ή κακώς το καλύτερο ποδοσοφαιράκι παραμένει μακράν το patched Pro 6 σε PC.

Εdit: και φυσικά το UCL υποφέρει κι αυτό από το...αιώνιο πρόβλημα, ότι όσο πιο πολύ το παίζεις τόσο περισσότερο σου αρέσει (αλλά και σε εκνευρίζει), μόλις όμως βάλεις μ.ί.α. φορά το Pes είναι το τέλος, δεν ασχολείσαι ξανά με το πρώτο...

Δημοσ.

akrivos nzepos, ti na ta kano ta grafika afou den pftanei to PES sto gamelay! vevea ta teleftea xronia i EA exei kanei almata proodou kai oxi vimata! Kai isos i KONAMI einai kairos na skeftei ligo poio sovara tous opadous tou kai na vgalei kai ena Next Gen podosfairaki kai apo apopso grafikon pleon! Ego to dokimasa to uefa kai to varethika. emine stin akri pali! xthes mexri tis 4 to proi pali to PRO eleiona. komatia sti douleia pali! :D

Δημοσ.

παιδια την βοηθεια σας.

Αγορασα το πακετο premium που ειχε δωρο ενα μηνα Xbox Live. Αυτο τελειωνει τωρα και θελω να κανω 12μηνη συνδρομη. Την εγγραφη την εκανα με διευθυνση Αγγλιας. Μπορω να την αγορασω μεσα απο το Xbox Marketplace???

Μηπως ξερει κανεις ποσο θα μου κοστισει και απο που μπορω να το προμηθευτω πιο φτηνα??

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω λιγο...

οταν μου βγαζει unplayable disc οποιο δισκακι και να βαλω τι παιζει???

μητρική? ή τπτ με ρυθμιση του laser του dvd drive που κατι ειχε παρει το ματι μου απο παλαιτοτερα posts?

και αν ειναι το δευτερο πως ακριβως μπορω να το διορθώσω?

οτι δισκακι και να βαλω. ειτε games, ειτε μουσικα, ειτε ταινιες...

τι μπορω να κανω σχετικά με την ρυθμιση της κεφαλής laser, αν ειναι αυτο, ή μηπως ειναι τπτ αλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...