Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ase re man, exo peksei kamia 10aria agones sto ultimate team mode, kai ena goal den exo valei akoma :P
Egw spastika giati an kai to paixnidi mou arese , oi filoi mou exoun komplex me to PES kai den katadexontai kan na paiksoun to UCL... :(

Plaka exoun oi kartes omws , me ta papoutsia kai tis mpales pou vriskeis :lol:

Alla variemai na paiksw 10 mats me tin idia omada gia na anevw lvl ktl. Protimw xyma filika me diafores omades... :D

Pantws psinomai na dw an exei 2v2 online... tha leei.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Η σειρά των MGS είναι εξαιρετική και είναι μεγάλο κατόρθωμα το ότι θα βγει και σε 360.

Iσως εχω χασει επεισοδια, ή την ανακοινωση, δεν εχει βγει κατι τετοιο ακομα ε;

Δημοσ.

Το Uefa CL είναι τούμπανο για ποδόσφαιρο!!

ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο, γιατί εγώ ο λα-μακας κατέβασα την

UEFA Champions League 2006-2007 PAL READ NFO XBOX360-DNL, (διαβάζοντας ότι η έκδοση SPARE κράσαρε)έχει μόνο γερμανικά μέσα :cry: :cry: :cry:

και δεν παίζει να το ξανακατεβάσω

Δημοσ.
Το Uefa CL είναι τούμπανο για ποδόσφαιρο!!

ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο, γιατί εγώ ο λα-μακας κατέβασα την

UEFA Champions League 2006-2007 PAL READ NFO XBOX360-DNL, (διαβάζοντας ότι η έκδοση SPARE κράσαρε)έχει μόνο γερμανικά μέσα :cry: :cry: :cry:

και δεν παίζει να το ξανακατεβάσω

S'arese dld!? :lol:

H UEFA.Champions.League.2006-2007.PAL.XBOX360-SPARE pou pira egw epaikse mia xara me tin prwti kai den mou exei kanei to paramikro... =/

Δημοσ.
S'arese dld!? :lol:

Γαμώ το ποδόσφαιρο. Δεν διαφέρει και πολύ από το fifa07 αλλά θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί του, περισσότερο απο το pro6.

Δημοσ.
File Blackjim den eisai o monos pou tros kraximo apo tin parea pou sou aresei to UCL!!! kai ego ta idia travao
Autoi xanoun :lol: :lol:

Ki omws , akomi de to varethika... Exw dei vevaia kai polla goal moufes ( kai kyriws to game exei aparadekta physics sta net ) alla exw dei kai poly wraia goal. Kai goal pou pote de tha evlepa sto Pro ( kati psalidia px kai dynata sout me faltso ).

To paixnidaki metraei , kai elpizw to Fifa08 na to kanoun akomi kalytero... :D

Δημοσ.
Autoi xanoun :lol: :lol:

Ki omws , akomi de to varethika... Exw dei vevaia kai polla goal moufes ( kai kyriws to game exei aparadekta physics sta net ) alla exw dei kai poly wraia goal. Kai goal pou pote de tha evlepa sto Pro ( kati psalidia px kai dynata sout me faltso ).

To paixnidaki metraei , kai elpizw to Fifa08 na to kanoun akomi kalytero... :D

den thelo na gino kakos alla mallon den ksereis na paizeis pro... gia na kaneis psalidaki sto pro prepei na giriseis ton paixti me tin plati pros to terma k na patiseis diplo sout. den leo oti einai eukolo alla exo dei k exo valei polla tetoia goals. se antithesi me to fifa pou se kapoia sigkekrimena evazes ta goal me psalidaki to ena meta to allo... gia na baleis faltsa stin mpala iparxoun polloi tropoi. eite tin anasikoneis me grigori kinisi tou deksiou analogikou k ligo prin skasei i mpala sto grasidi travas sout(kanei sout lompa). genika ligo prin skasei i mpala an vareseis sout, travaei fobera sout. epeisis me to pou feugei i mpala apo to podi tou paixti an patiseis deksia/aristera, mpainoun ta analoga faltsa...

Δημοσ.
den thelo na gino kakos alla mallon den ksereis na paizeis pro... gia na kaneis psalidaki sto pro prepei na giriseis ton paixti me tin plati pros to terma k na patiseis diplo sout. den leo oti einai eukolo alla exo dei k exo valei polla tetoia goals. se antithesi me to fifa pou se kapoia sigkekrimena evazes ta goal me psalidaki to ena meta to allo... gia na baleis faltsa stin mpala iparxoun polloi tropoi. eite tin anasikoneis me grigori kinisi tou deksiou analogikou k ligo prin skasei i mpala sto grasidi travas sout(kanei sout lompa). genika ligo prin skasei i mpala an vareseis sout, travaei fobera sout. epeisis me to pou feugei i mpala apo to podi tou paixti an patiseis deksia/aristera, mpainoun ta analoga faltsa...
...

Allo psalidaki allo to "deigma apo psalidaki" pou exei to Pro. An thes na sou anevasw kai video otan mporesw ( an kai distixws den eida oute to UCL na exei save replay :-| ) gia na deis oti einai mera me tin nyxta.

Kai an ertheis kai mporeseis sto practice na vgaleis amesws "psalidaki" me kapoion metrio epithetiko kernaw oti thes :razz::razz:

( ap'oso thymamai ,sto PES6 me 2xSout mporeis na exeis tin loba , ara an gyriseis plati kai to patiseis enw i mpala einai ston aera apla tha prospathisei na kremasei ton GK, kamia sxesi me auto pou leme psalidaki. Sto UCL 2-3 fores pou to eida , se replay kiolas , o paixtis sikwnetai kai ston aera soutarei me dynami kanwntas kanonika "psalidi" me ta podia. Kamia sxesi dld to ena me to allo , elpizw na me pianeis ;) )

Gia ta sout twra. H loba profanws den einai sout me faltso , etsi? ;)

Kai auto me to R2 pou eixe to Pro einai pali kati se plase me sout...

An deis makrina sout sto UCL tha deis tin diafora.

( kai kalytera na min anaferoume to UCL ws "ena kapoio fifa". To UCL exei diafora me ta "proigoumena" fifa kai profanws me ta previous-gen )

Otan fevgei i mpala sto Pro oti kai na kaneis to sout tha einai oloidio , pisepse me. Exoume spataliseis polles wres sto practice gia na doume an kapoia pramata ginontai epidei ta kaneis esy i apla random ( vlepe to gyristo sout , aka psalidaki , pou to kanoun , ap'oso kserw , mono orismenoi paixtes )

An nomizeis oti esy ksereis "toso kalo" Pro ki emeis paizoume apla patwntas pasa,sentra,sout , ok, paw passo ;)

YG

nzeppo ti tha ginei me keino to review dike mou? :-P:-P:-P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...