Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το ακουσαμε και αυτο:shock:

φιλε μου τα 5.000.000 που εχει πουλησει το πιο εμπορικο απο τα MG ειναι υπeρβολικα ελαχιστος αριθμος για την αξια του παιχνιδιου.

αλλο αν δεν σου αρεσει εσενα.

το γιου-γκι-ό και το ποκεμον εχουνε πουλησει πολυ περισσοτερο απο το mgs και με αφηνουν ακομα περισσοτερο αδιαφορο, ΚΑΙ επισης πιστευω οτι η αξια τους για εμενα τινει στο μηδεν.

αν εισαι 5 χρονων βεβαια, παει αλλιως. καπως ετσι και για το mgs, αλλα και για ολα.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
kala , palio einai auto to asteio.

"New Pro Evo"...

Mipws tha diaferei apo to fetino? H to persino? :lol: :lol:

Every year the same.

H alliws mia wraia ataka pou eida se allo forum ,

PES: [P]ractically [E]verything's the [S]ame :P :p

Blackjim νομιζω αδικεις λιγο την σειρα:razz: αν μιλας για το τελευταιο στο 360 εχεις δικιο να φωναζεις(αλλα μην ξεχναμε πως δεν ηταν νεα εκδοση)αλλα το game γενικοτερα δεν μενει στασιμο :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.
το γιου-γκι-ό και το ποκεμον εχουνε πουλησει πολυ περισσοτερο απο το mgs και με αφηνουν ακομα περισσοτερο αδιαφορο, ΚΑΙ επισης πιστευω οτι η αξια τους τεινει στο μηδεν.

αν εισαι 5 χρονων βεβαια, παει αλλιως. καπως ετσι και για το mgs, αλλα και για ολα.

Λεω και εγω...δεν θα απαντησει :razz: ,δεν υπαρχει περιπτωση post μου να μεινει ασχολιαστο απο τον petran:razz:

θα σου πω και εσενα οτι ουτε και εσυ καταλαβες τι θελω να πω.

Τα 5.000.000 ειναι λιγα εννοω για να θεωρηθει υπερτιμημενο το game και παρα πολυ λιγα για την πραγματικη του αξια.

Οποτε αυτα για τα γιου-γκι-ό-ποκεμον απλα δεν κολλανε εδω.

Δημοσ.
Blackjim νομιζω αδικεις λιγο την σειρα:razz: αν μιλας για το τελευταιο στο 360 εχεις δικιο να φωναζεις(αλλα μην ξεχναμε πως δεν ηταν νεα εκδοση)αλλα το game γενικοτερα δεν μενει στασιμο :-)
There we go again...

Ase , mi xalame to thread. Ta leme se kana allo kalytera an kai ta exoume ksanapei 100 fores ;)

Ασχετο:

Το uefa cl τα ρίχνει στο fifa07?

Dld?? :confused:
Επισκέπτης
Δημοσ.
There we go again...

Ase , mi xalame to thread. Ta leme se kana allo kalytera an kai ta exoume ksanapei 100 fores ;)

Dld?? :confused:

Κοιτα Blackjim ,η γνωμη μου ειναι αυτη.Ευχαριστως να το συζητησω με εσενα οπου θες διοτι γνωριζεις το αντικειμενο απ'οσο εχω καταλαβει.

Αλλα δεν νομιζω να χαλαμε το threat,τα αλλα δεν ειναι και σε καλυτερη κατασταση νομιζω.

Αλλωστε να ανοιξουμε νεο θεμα δεν μου φαινεται και η καλυτερη ιδεα.

Δημοσ.
Είναι καλύτερο απο το fifa?
Gia mena poly.

Paikse kamia 10aria paixnidia na sinithiseis to stylaki tou kai vlepeis kai apo monos sou ;)

Egw to fxaristithika arketa kai den epaiksa kai polla paixnidia akomi. To protimw pantws apo to pro to opoio to varethika teleiws.

YG

priv metefere ta posts an thes sto allo thread na min xalame auto.

Δημοσ.
Λεω και εγω...δεν θα απαντησει :razz: ,δεν υπαρχει περιπτωση post μου να μεινει ασχολιαστο απο τον petran:razz:

θα σου πω και εσενα οτι ουτε και εσυ καταλαβες τι θελω να πω.

Τα 5.000.000 ειναι λιγα εννοω για να θεωρηθει υπερτιμημενο το game και παρα πολυ λιγα για την πραγματικη του αξια.

Οποτε αυτα για τα γιου-γκι-ό-ποκεμον απλα δεν κολλανε εδω.

κι ομως εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεει τοσο ο deus οσο κι εγω.

για σενα μπορει να ειναι ο ορισμος του video game, ομως ο deus, εγω και σιγουρα και αλλοι δεν το βρηκαμε αρκετα ενδιαφερον ουτε για να το παιξουμε μεχρι τελους.

σιγουρα ο κοτζιμα αυτη τη φορα υπερβαλλει εαυτον για να παρουσιασει οτι καλυτερο μπορει.

εχουμε δει πολλες φορες σε συνεντευξεις του οτι εμφανιζεται κατακοπος και μπαϊλντιζμενος. αυτο ειναι καλο σημαδι.

μακαρι να βγει το καλυτερο game που εχει βγει μεχρι σημερα. απλα δεν καταλαβες οτι τα προηγουμενα επισοδεια δεν εχουν για ολους την ιδια αξια που εχουν για σενα. ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.
κι ομως εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεει τοσο ο deus οσο κι εγω.

Λοιπον εχετε παρεξηγησει αυτο που ειπα.

Φυσικα και δεν πρεπει να αρεσει αναγκαστικα σε ολους το MG.

Απλα σιγουρα δεν ειναι υπερτιμημενο το game με βαση της μετριες πωλησεις που εχει κανει(για την αξια του μετριες,γενικοτερα πολυ καλες).

βλ. πχ Need for Speed: Underground 6,5 εκατομ.για ps2.

Εμενα δεν μου αρεσει το Halo καθολου αλλα καταλαβαινω γιατι μπορει καποιοι να το θεωρουν κορυφη το παιχνιδι (εως και σταθμο στα fps κανενα προβλημα),δεν ειμαι εγω ο εξυπνος και ολοι οι αλλοι χαζοι για να το πω μαπα ή υπερτιμημενο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

σιγουρα ο κοτζιμα αυτη τη φορα υπερβαλλει εαυτον για να παρουσιασει οτι καλυτερο μπορει.

εχουμε δει πολλες φορες σε συνεντευξεις του οτι εμφανιζεται κατακοπος και μπαϊλντιζμενος. αυτο ειναι καλο σημαδι.

μακαρι να βγει το καλυτερο game που εχει βγει μεχρι σημερα. απλα δεν καταλαβες οτι τα προηγουμενα επισοδεια δεν εχουν για ολους την ιδια αξια που εχουν για σενα. ;)

Mηπως ξερεις κατι παραπανω και η βομβα που θα σκασει αυριο ειναι το MG4 για 360 και τα λες αυτα?:razz: :razz:

Blackjim η σειρα PES βελτιωνεται τα τελευταια χρονια οπως και τα προηγουμενα,ξαναλεω μην κοιτας το pes για 360,απλα αγνοησε το.

Σκεψου το μονο για ps2

Στο μετρο του δυνατου λοιπον και με βαση τις μικρες δυνατοτητες τοy ps2 το game βελτιωνεται απο εκδοση σε εκδοση σταθερα οπως παντα.

Και θα επαναλαβω αυτο που ειχα πει πριν απο λιγους μηνες οτι δεν ειναι κριτιριο η εκδοση του 360 για το τι θα δουμε απο το PES στο μελλον.

Οχι δεν εχω θειο στην KONAMI:razz: αλλα εχω την αισθηση οτι θα ηταν καταστροφικη για την σειρα μια τετοια εξελιξη και η ΚΟΝΑΜΙ δεν θα κατσει να βγαλει μονη της τα ματια της.

Δημοσ.
Κοιτα Blackjim ,η γνωμη μου ειναι αυτη.Ευχαριστως να το συζητησω με εσενα οπου θες διοτι γνωριζεις το αντικειμενο απ'οσο εχω καταλαβει.

Αλλα δεν νομιζω να χαλαμε το threat,τα αλλα δεν ειναι και σε καλυτερη κατασταση νομιζω.

Αλλωστε να ανοιξουμε νεο θεμα δεν μου φαινεται και η καλυτερη ιδεα.

Loipon , thes na analysoume giati to Pro den exei ekseliksi?

Variemai na kathomai na ta grafw ola.

Pes mou esy kalytera enan tomea ( prosekse , enan mono ) ston opoio to PES5 exei enos etous diafora me to PES6.

Tha sou ferw gia paradeigma to fifa06 me to fifa07 , i to NBA 2K6 me to 2K7.

Milame gia polles kai megales allages. Grafika , gameplay , menu ktl.

To PES einai kathe xrono idio ( kai stin periptwsi tou 360 ) kai xeirotero...

Tha symfwnisw me kapoia pramata pou diavasa sto EvoWeb ( megalo forum apo PESfans kyriws ;) )

I personally think the PES engine is made to look totally outdated by the FIFA engine (I tried playing PES again the other day and the stiffness of play, the way that half of my passes go to the wrong player and the fact that the game is the same game it was six years ago at it's core). I personally won't be playing PES again in the near future. Whatever you tell me about the game being realistic, I totally disagree and think that FIFA/UEFA, with it's free passing system, is the most realistic football game to date. I just don't have fun with PES any more; as soon as I play it, I want to hurl the pad through the screen and snap the disc. The players pass at 1mph allowing the ball to be intercepted constantly, two or three players seem to run to the same place all the time leaving you wide open... The CPU decides whether you win or lose, basically. The game was innovative and fresh six years ago. Now I just laugh at it. Seabass was great with a PSone but give him more power and he doesn't have a clue.
Kai auta legontai apo atoma pou exoun liwsei sto podosfairaki.

H teleutaia seira ta leei ola apla kai syntoma :P

Kai episeis xairomai pou vlepw oti ta paidia ekei goustaroun episeis to kainourgio UEFA.

Thelw na pw , pws an paikseis 40-50 paixnidia sto PES , ksereis ap'eksw kai anakatwta pws tha mpei goal i ti tha ginei stin kathe fasi.

Dld kathe xrono exoume to idio gameplay me minor tweaks kai stin arxi sou fainetai kati to teleiws new kai wow as poume. Molis to sinitihiseis ( se 1-2 vdomades ) to paizeis sta daktyla giati ikseres kai to proigoumeno kai einai ta idia pramata...

De tha sxoliasw kan tin "ekseliksi" se alla pramata , opws grafika ixoi menu ktl...

Epieikws aparadektoi.

Pali kala pou exei mia olokliri community apo pisw na ftiaxnei ena swro pramata kai na to kanei klasseis anwtero. Akomi ki autous omws stin x360 version tous egrapsan sta @@ tous.

diafwneis?

To idio tha pw kai gia to fifa/uefa ktl an einai etsi. Alla px mexri stigmis me to UCL kathe mats einai kai teleiws diaforetiko kai poly pio "realistic". Etsi to vlepw egw dld. Sigoura akomi den to exw mathei to UCL kai prepei na faei ligo liwsimo gia na vroume oles tis kiniseis ktl.

Apla opoios exei sto kefali tou to "PES roolz / Fifa sux" de nomizw na dei pote kati kalo se fifa/uefa akomi kai an yparxei.

Osoi parete to UCL paikste merika paixnidia kai peite tin gnwmi sas na doume an lew mlkies dld :P

YG thanx Priv :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο μετρο του δυνατου λοιπον και με βαση τις μικρες δυνατοτητες τοy ps2 το game βελτιωνεται απο εκδοση σε εκδοση σταθερα οπως παντα.

Η απαντηση ειναι η ιδια με το προηγουμενο post μου.Παντα βελτιωνετε,λιγο πανω λιγο κατω περιπου ιδια ειναι η βελτιωση.

Στο EvoWeb ο καθενας λεει την γνωμη του και φυσικα δεν μετραει παραπανω η γνωμη τους επειδη ειναι site του εξωτερικου,ειναι απλα γνωμες.

Η δικη μου γνωμη ειναι οτι οι τελευταιες εκδοσεις του pes gia ps1 δεν ειχαν παρα ελαχιστη βελτιωση σε σημειο που δεν ξεχωριζες την διαφορα,για τον λογο οτι το ps1 ειχε φαει τα ψωμια του.

Δεν υπαρχει καμια σχεση με τις τελευταιες εκδοσεις για ps2,οπου οι διαφορες απο εκδοση σε εκδοση ειναι σαφως μεγαλυτερες με βαση τις δυνατοτητες της κονσολας.

πχ στα τελευταια pes προσθετουν παντα καινουρια animation ενω στα τελευταια του ps1 δεν εκαναν κατι αναλογο.

Εδω σκεψου οτι δεν εχουν πλεον θεατες λογο περιορισμενης δυναμης του ps2

Θα ελεγα οτι το ''επιβαρυνουν'' και παραπανω απο οτι πρεπει ωστε να προσθεσουν στο game.

Δημοσ.
Η απαντηση ειναι η ιδια με το προηγουμενο post μου.Παντα βελτιωνετε,λιγο πανω λιγο κατω περιπου ιδια ειναι η βελτιωση.

Στο EvoWeb ο καθενας λεει την γνωμη του και φυσικα δεν μετραει παραπανω η γνωμη τους επειδη ειναι site του εξωτερικου,ειναι απλα γνωμες.

Η δικη μου γνωμη ειναι οτι οι τελευταιες εκδοσεις του pes gia ps1 δεν ειχαν παρα ελαχιστη βελτιωση σε σημειο που δεν ξεχωριζες την διαφορα,για τον λογο οτι το ps1 ειχε φαει τα ψωμια του.

Δεν υπαρχει καμια σχεση με τις τελευταιες εκδοσεις για ps2,οπου οι διαφορες απο εκδοση σε εκδοση ειναι σαφως μεγαλυτερες με βαση τις δυνατοτητες της κονσολας.

πχ στα τελευταια pes προσθετουν παντα καινουρια animation ενω στα τελευταια του ps1 δεν εκαναν κατι αναλογο.

Εδω σκεψου οτι δεν εχουν πλεον θεατες λογο περιορισμενης δυναμης του ps2

Θα ελεγα οτι το ''επιβαρυνουν'' και παραπανω απο οτι πρεπει ωστε να προσθεσουν στο game.

De sou eipa oti metrane perissotero oi gnwmes tous!! Eleos , o kathenas vlepei kai krinei opws nomizei.

Apla oso na nai, einai forum stimena gia PES/Fifa kai einai pio "psagmena" an thes.

Loipon , milises gia PS1 kai PS2. AYTO akrivws einai to provlima tous. Oti tosa xronia asxolountai me auto to aparxaiwmeno prama kai sto PC kai sto xbox/x360 ( pou exoun poly perissoteres dynatotites ) kanoun ena kako port.

Egw pote den eixa oute ps1 oute ps2. Mlkas eimai pou to agoraza kathe xrono se PC kai xbox? ( mallon... )

Gia poia ekseliksi milame meta?

To eipes kai monos sou " λογο περιορισμενης δυναμης του ps2"...

Poia kainourgia animation. Milame gia poses? 3,4,ante 10 kiniseis? Esena an sou dwsoun 10 programmers poso kairo tha kaneis na ftiakseis 10 parapanw kiniseis?

Pantws oxi sxedon ena xrono...

Auto ithela na pw. Den einai PES 5 , 6 ... einai PES 1.5 , 1.6 ... ( as poume ).

Nomizw pws eixan ( kai exoun ) ton lao kai to "onoma" gia na vgaloun poly perissotera lefta kai na kanoun poly kalytera games. Apopsi mou panta.

YG PDS13 , pane sto site tou UCL ( http://uefachampionsleague0607.ea.com/ ) kai des to videaki evolution , "The Pixel" ;) ;) :lol:

Me ekfrazei pistevw :P

Επισκέπτης
Δημοσ.
De sou eipa oti metrane perissotero oi gnwmes tous!! Eleos , o kathenas vlepei kai krinei opws nomizei.

Apla oso na nai, einai forum stimena gia PES/Fifa kai einai pio "psagmena" an thes.

Ηθελα να πω οτι δεν θα με πεισει μια γνωμη καποιου,μπορω να κρινω και μονος μου το game-σειρα με το οποιο εχω ασχοληθει περισσοτερο απο καθε αλλο.

Loipon , milises gia PS1 kai PS2. AYTO akrivws einai to provlima tous. Oti tosa xronia asxolountai me auto to aparxaiwmeno prama kai sto PC kai sto xbox/x360 ( pou exoun poly perissoteres dynatotites ) kanoun ena kako port.

Εδω δεν εχεις καθολου αδικο,αλλα θα μπορουσες να το αγνοησεις ή να ειχες στην κατοχη σου PS1-PS2 αν πχ γουσταρες τοσο το game ή τα ποδοσφαιρακια

γενικοτερα.

Εγω πχ πηρα ps1 οταν επαιξα το πρωτο pro (στο Ps1.)

ποσο μεγαλυτερη εξελιξη εχουν τα αλλα ποδοσφαιρακια δηλαδη?

Αν δεν μπορει κανεις να φτασει το pro σημαινει οτι ολα πανε οπως πρεπει για το game.Παρολο που οπως λες βελτιωνεται ''πανω'' στο απαρχαιωμενο ps2.

Τελος,δεν σε κατηγορω για οσα λες,γιατι απο την μερια σου εχεις δικιο.

εγω παντως δεν θα ηθελα να πρεπει να αγοραζω καινουρια κονσολα(ειτε ειναι το xbox1 ειτε κονσολες νεας γενιας) ή να αναβαθμιζω συνεχως το pc μου για να παιζω το pes με καλυτερα γραφικα και μεγαλυτερες βελτιωσεις.

Κατα καποιο τροπο με ''βολευει'' αυτη η κατασταση (οπως πιστευω και τους περισσοτερους καταναλωτες )εφοσον εμενα με ικανοποιουν αυτες οι βελτιωσεις και εφοσον θεωρω οτι δεν υπαρχει game(podosfairo) ακομα που να με διαψευδει στα παραπανω.

ΥΓ.Το ειδα :P θα δεις ακομα καλυτερα πραγματα στο μελλον μην σκας :P Η ωρα που το παιχνιδι θα κανει το βημα next gen δεν αργει :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...