jimbrav Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 thelo ta fota sas paidia skeftomai na paro tin timoniera tis microsoft tin asirmatitin exei kaneis?axizei na tin paro? ναι αξιζει ορμα....
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 thelo ta fota sas paidia skeftomai na paro tin timoniera tis microsoft tin asirmatitin exei kaneis?axizei na tin paro? Σάμπως έχεις και εναλλακτική λύση? Μονόδρομος είναι η ασύρματη τιμονιέρα και εν'όψει Forza 2 θα πουλήσει τρελά. Κι εγώ θα σου πρότεινα να την πάρεις.
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Προχτες αξιωθηκα να παιξω το Final Fantasy Online στο Xbox360 ( το χω κανα μηνα+ το παιχνιδι). Αφου επι 1 μερα εκανε updates κ μου γεμισε περιπου 10Giga στον σκληρο, με το που το επαιξα επεσε τρελο ξενερωμα. Τι πατατα ειναι αυτο το παιχνιδι...που θελουν και monthly subscription....Γραφικα πολυ απλα και παιδικα και ενα ΜΕΓΑΛΟ μπλεξιμο.... Αν το εχει παιξει/παιζει κανεις και του αρεσει ας μου πει κανενα επιχειρημα να το ξαναπιασω γιατι μου φαινετε οι 2 ωρες που παιξα ηταν υπεραρκετες. Εχει παιξει κανενας Forza 2? Τι λεει το παιχνιδι απο αποψη χειρισμου και αληθοφανειας???(θυμαμαι οτι βγαινει Μαρτιο...) re kaiowa milame gia 4 xronon game ti perimenes
p3tran Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Καμιά ιδέα γιατί στο live δεν μπορώ να συνδεθώ στο section με τις ταινίες και τις σειρές? Μου βγάζει κάποιο error code το οποίο δεν θυμάμαι τώρα. Demos κτλ κατεβάζω κανονικά. Έχω gold συνδρομή, αυτή που σου δίνει δωρεάν τον πρώτο μήνα. αν καταλαβα καλα τι λες, τo movie κομματι δεν εχει ανοιξει ακομα για την ευρωπη. ειναι βλεπεις ολα τα δικαιωματα των δικαιουχων κορακων που εμποδιζουν την "παγκοσμιοποιηση" αυτου του προιοντος. καποια στιγμη θα λανσαριστει και η ευρωπαϊκη αντιστοιχη υπηρεσια.
kaiowas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 10 giga...? u sure?poio paidiaka grafika apo to warcraft? Ο σκληρος ηταν αδειος (μονο κατι saves απο 5-6 παιχνιδια ειχε) και τωρα εχει μονο 7Giga αδεια. Τα γραφικα προσωπικα μου φανηκαν χιλιες φορες χειροτερα απο WoW. Κατι σαν Zelda μου θυμησε με μια μιξη απο κακοφτιαγμενο lineage. Τουφα, νταξυ παλιο αλλα για να εχει μηνιαια συνδρομη φανταστηκα οτι θα αξιζει...anyway μια πατατα στα 10 game δεν μας πειραζει.
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ο σκληρος ηταν αδειος (μονο κατι saves απο 5-6 παιχνιδια ειχε) και τωρα εχει μονο 7Giga αδεια. Τα γραφικα προσωπικα μου φανηκαν χιλιες φορες χειροτερα απο WoW. Κατι σαν Zelda μου θυμησε με μια μιξη απο κακοφτιαγμενο lineage. Τουφα, νταξυ παλιο αλλα για να εχει μηνιαια συνδρομη φανταστηκα οτι θα αξιζει...anyway μια πατατα στα 10 game δεν μας πειραζει. 1000 fores xeirotera grafika den exei oute to prwto tetris... anyway ta grafika einai kala http://media.xbox360.ign.com/media/748/748456/img_3579481.html alla ksereis ama thes mmorpg tote pas se pc kai oxi se 360
Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 kaiowa asta afta, itheles na deis kolarakia kai mperdepses to lineage me to ff
kaiowas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 kaiowa asta afta, itheles na deis kolarakia kai mperdepses to lineage me to ff loool ti douleia exw egw me to lineage re. ama h8ela na dw kwlarakia 8a evaza 'to megalo pazari'.
xrest Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εντυπωσεις απο το virtua tennis 3. Το πρωτα πραμα ειναι τα 40secs loading pou exei... Κινηση εχει πολυ καλη,την θεωρω ανωτερη απο top spin,γραφικα απλα καλα.γρηγορος ρυθμος,μουσικη κλασικη sega arcade.Γενικα οσοι παιζουν vt θα νιωσουν σαν το σπιτι τους ps.την δευτερη φορα που το εβαλα εκανε πολυ λιγοτερο loading.
Blackjim Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Twra katevazw ki egw to VT3. To NBA Homecourt pantws exei plaka. Einai opws legame teleiws NBA Jam. Dld karfwneis apo pantou kai ntriplareis aneleita ktl. Ontws opws eipe ki o nzeppos de mou arese pou den exei goaltending giati ginetai akyro to game. Alla gia xavale me parea kalo einai...
Wolfidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 TO problima den einai oti den exei goaltending. To problima einai i iperboliki elipsi goalteanding!!!!! To xalasane to game.......
Blackjim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 To VT3 telika einai ligo apogoitefsi. Nai men arcade 100% ( de ftanei to Top Spin oute gia plaka se gameplay ) alla poly akyra pramata. Oi paixtes vgazoun amyna apo pantou. Kai ta koumpia einai ligo gia gelia. Dld 1 koumpi gia top spin kai ... 2 gia slice!!?! ( pou anathema ki an einai slice auta pou kanei... ) Oti na nai... Gia grafika entaksei , wraia einai alla oxi kati to trelo. Oi fatses tou UCL 06-07 px mou fanikan poly pio real... Btw , Top Spin 3 paizei na vgei? Alliws to koryfaio tennis paramenei to TS2 xalara :D
MiltoZ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Κι΄εγώ το έπαιξα καμιά ωρίτσα μπας κι΄αλλάξω γνώμη, αλλά τελικά είναι πολύ ΜΟΥΦΑ το VT3!!!!
Blackjim Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Akomi kai to VT2 ( pou to exw paiksei polles fores kai se PC kai se Coin-up/Dreamcast ) exei pio "sovaro" gameplay. Dld ksereis ti kaneis as poume. Edw oute drop katalavaineis an kanei , oute xtypima stin baseline oute tpt. Apla patas to koumpi kai opou paei... Epaiksa kamia 15aria paixnidia alla den eida prokopi. Ksenerwma...
viper2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 re paides to kalwdio play&charge tou xeiristiroy mporei na xrisimopoiithei gia na paikseis me to xeiristirio sto pc? [dont laugh if wrong] ^^"
Προτεινόμενες αναρτήσεις