mihranalthaqafi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 i antistoixi philips 37'' Ambilight mamaei kai dernei kai einai klaseis anwteri apo tin Sony tin 40'' full hd.. an exeis ta 600 parapano euro vevaia ta axizei me xilia!! Mini me Poula tin bakatela leme!!!
mini me Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 i antistoixi philips 37'' Ambilight mamaei kai dernei kai einai klaseis anwteri apo tin Sony tin 40'' full hd.. an exeis ta 600 parapano euro vevaia ta axizei me xilia!! Mini me Poula tin bakatela leme!!! Koita tin phillips tin epairna 400$ ftinotera apo ti Sony:-D An to psakseis ligo tha katalaveis ti diafora.. Apo ekei k pera den eipa oti den einai kali k i philips:-D Ektos an thes na fwtizetai to dwmatio sou les k eisai se clubaki..
GabrielConnor Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 το pgr δεν ρυθμιζεται. στο tdu εχω αυτες: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1511176&postcount=2308 Thanks ρε Πέτρο. Καλά το τιμονάκι μαμάει!!!! Πόσο καιρό σου πήρε να το συνηθίσεις;
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 μερικες ωρες μεχρι να βρω αυτες τις ρυθμισεις στο tdu. στο pgr για να κανω ιδιους και καλυτερους χρονους πηρε καποιες μερες
nzeppos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Pimp My Ride PAL XBOX360-SWAG Με μέσο όρο ~40% στα reviews. Άλλο ένα απαράδεκτο παιχνίδι για το 360, άλλος ένας μήνας φαίνεται να περνάει χωρίς να δούμε τίποτα της προκοπής (δεν υπολογίζω το GRAW2 γιατί δεν μου αρέσει κανένα παιχνίδι της σχετικής σειράς, ενώ ούτε το MLB 2k7 μετράει καθώς δεν έχει βγει ακόμα σε PAL έκδοση).
p3tran Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Pimp My Ride PAL XBOX360-SWAG Με μέσο όρο ~40% στα reviews. Άλλο ένα απαράδεκτο παιχνίδι για το 360, άλλος ένας μήνας φαίνεται να περνάει χωρίς να δούμε τίποτα της προκοπής (δεν υπολογίζω το GRAW2 γιατί δεν μου αρέσει κανένα παιχνίδι της σχετικής σειράς, ενώ ούτε το MLB 2k7 μετράει καθώς δεν έχει βγει ακόμα σε PAL έκδοση). ειναι 3 μηνων release. απορω πως το ειδες τωρα. και ναι, ειναι ελλεινο και τρισαθλιο οπως εχω γραψει στις εντυπωσεις μου εδω μεσα εδω και μηνες. ουτε για ουρακοταγκους δεν κανει λεμε οαο για το graw, πραγματικα ΧΑΝΕΙΣ, αλλα αυτα ειναι γουστα.
MiltoZ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Pimp My Ride PAL XBOX360-SWAG Με μέσο όρο ~40% στα reviews. Άλλο ένα απαράδεκτο παιχνίδι για το 360, άλλος ένας μήνας φαίνεται να περνάει χωρίς να δούμε τίποτα της προκοπής (δεν υπολογίζω το GRAW2 γιατί δεν μου αρέσει κανένα παιχνίδι της σχετικής σειράς, ενώ ούτε το MLB 2k7 μετράει καθώς δεν έχει βγει ακόμα σε PAL έκδοση). Κάτσε βρε συ, τι θες δηλαδή μια παιχνιδάρα κάθε εβδομάδα? Τους τελευταίους 1-2 μήνες είχαμε και Crackdown (Avg Ratio: 84%) εκτός από GRAW2 (Avg Ratio: 88%). Μπορεί να μη σου αρέσουν εσένα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι πολύ καλά games. Και τούς επόμενους 1-2 έχουμε τουλάχιστον Forza2 και Mass Effect. Άμα δε σου αρέσουν κι΄αυτά, έ πούλα το p.s. BTW, το Pimp My Ride (πατάτα) έχει βγει αρκετούς μήνες. ps2. Άμα παραπονιόμαστε εμείς, τι να πούνε κι΄αυτοί που έχουνε μόνο ps3/pc/wii...
kaiowas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Προχτες αξιωθηκα να παιξω το Final Fantasy Online στο Xbox360 ( το χω κανα μηνα+ το παιχνιδι). Αφου επι 1 μερα εκανε updates κ μου γεμισε περιπου 10Giga στον σκληρο, με το που το επαιξα επεσε τρελο ξενερωμα. Τι πατατα ειναι αυτο το παιχνιδι...που θελουν και monthly subscription.... Γραφικα πολυ απλα και παιδικα και ενα ΜΕΓΑΛΟ μπλεξιμο.... Αν το εχει παιξει/παιζει κανεις και του αρεσει ας μου πει κανενα επιχειρημα να το ξαναπιασω γιατι μου φαινετε οι 2 ωρες που παιξα ηταν υπεραρκετες. Εχει παιξει κανενας Forza 2? Τι λεει το παιχνιδι απο αποψη χειρισμου και αληθοφανειας???(θυμαμαι οτι βγαινει Μαρτιο...)
nzeppos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 ΟΚ γράψτε λάθος παιδιά, δεν είχα ακούσει ότι είχε κυκλοφορήσει παιχνίδι Pimp my Ride και είδα χθες το release σε...γνωστό site και νόμισα ότι ήταν καινούριο παιχνίδι. Το Crackdown ήταν όντως καλό, το καλύτερο GTA clone παιχνίδι που έχω παίξει, κάθησα και το τέλειωσα σε λίγες ώρες. Υπομονή για τα καλύτερα...
mixalisss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 thelo ta fota sas paidia skeftomai na paro tin timoniera tis microsoft tin asirmati tin exei kaneis?axizei na tin paro?
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Προχτες αξιωθηκα να παιξω το Final Fantasy Online στο Xbox360 ( το χω κανα μηνα+ το παιχνιδι). Αφου επι 1 μερα εκανε updates κ μου γεμισε περιπου 10Giga στον σκληρο, με το που το επαιξα επεσε τρελο ξενερωμα. Τι πατατα ειναι αυτο το παιχνιδι...που θελουν και monthly subscription....Γραφικα πολυ απλα και παιδικα και ενα ΜΕΓΑΛΟ μπλεξιμο.... Αν το εχει παιξει/παιζει κανεις και του αρεσει ας μου πει κανενα επιχειρημα να το ξαναπιασω γιατι μου φαινετε οι 2 ωρες που παιξα ηταν υπεραρκετες. 10 giga...? u sure? poio paidiaka grafika apo to warcraft?
papadakn Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Καμιά ιδέα γιατί στο live δεν μπορώ να συνδεθώ στο section με τις ταινίες και τις σειρές? Μου βγάζει κάποιο error code το οποίο δεν θυμάμαι τώρα. Demos κτλ κατεβάζω κανονικά. Έχω gold συνδρομή, αυτή που σου δίνει δωρεάν τον πρώτο μήνα.
g.pSUN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 εχω συνδεση σε router to 360 ,που μπωρο να δω με τη ταχητητα κανει downloading?
Προτεινόμενες αναρτήσεις