Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πεζω gow ,τι πρεπει να κανω για να νικησω το τερασ ?πεφτουνε οι κολονεσ και μετα παω σενα μικρο δωματιακη και μου λεει αντιστροφη μετρηση κτλ

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
to play den stelnei XBOX oute genika gadgets stin Ellada

mipos mperdevesai me to play-asia.com?

to play stelnei kanonika ellada.exo 1 xrono peripou na paraggeilo alla den nomizo na exei allaksei kati.an kano la8os as me daifotisei kapoios.

Δημοσ.
παιδια πεζω gow ,τι πρεπει να κανω για να νικησω το τερασ ?πεφτουνε οι κολονεσ και μετα παω σενα μικρο δωματιακη και μου λεει αντιστροφη μετρηση κτλ

To berseker den skotwnetai me symbatika opla. 8elei to hammer of dawn

Phgaine loipon pisw apo thn porta kane 8orybo kai 8a er8ei trexontas pros to meros sou (den blepei ypopsin). Ligo prin se plhsiasei phda dexia h aristera kai 8a pesei panw sthn porta katedafizontas thn. To kaneis ayto kai sthn epomenh. Bgaineis loipon sthn aylh perneis to hammer kai me 2-3 boles to skotwneis

Δημοσ.
mipos mperdevesai me to play-asia.com?

to play stelnei kanonika ellada.exo 1 xrono peripou na paraggeilo alla den nomizo na exei allaksei kati.an kano la8os as me daifotisei kapoios.

To play-aisia stelnei pantws...

Δημοσ.

μαγκες εκανα μια ερευνα αγορας και ολα τα καταστηματα ειχαν το x360 με ημερομηνια παραγωγης σεπτεμβριος 2006(πχ 24-09-06).αυτη η version ειναι καλη?εχει προβληματα οπως τα πρωτα?οποιος εχει με τετοια ημερομηνια παραγωγης τι dvd εχουν κυριως μεσα?εχω θα ηθελα να βρω με samsung με το τελευταιο μοντελο.......και η καλυτερη τιμη που το βρηκα ηταν 359e το prenium full με δωρο το test drive unlimited και συν την προσωψη του test drive και αυτα ειχαν ημερομηνια παραγωγης τελος σεπτεμβρη του 2006.ειναι καλα?να το παρω?η να βρω με ποιο νεα ημερομηνια παραγωγης?ευχαριστω.

Δημοσ.

Σημερα αγορασα το XBOX360 HD-DVDROM Addon......

Το συνδεω κανονικα στο πισω μερος της κονσολας....

Αλλα τιποτα ...........δε το βλεπει...

Το συνδεω στα εμπρος USB και το βλεπει κανονικα...

Συμπερασμα...το πισω USB...ΝΕΚΡΟ....

Αγορασμενη η κονσολα τη πρωτη μερα κυκλοφοριας στην ΕΛΛΑΔΑ.....

Κατα τα λοιπα η κονσολα δουλευε και δουλευει κανονικοτατα....

Οποτε πρεπει να τη στειλω για αλλαγη ..ετσι δεν ειναι..??????????

Το προβλημα λυθηκε ......

Ηθελε να κλεισω και να αναψω ξανα τη κονσολα....

Ολα καλα....

Μια χαρα η κονσολιτσα μου και ας ειναι πρωτης γενιας....

Δημοσ.

μαγκες εκανα μια ερευνα αγορας και ολα τα καταστηματα ειχαν το x360 με ημερομηνια παραγωγης σεπτεμβριος 2006(πχ 24-09-06).αυτη η version ειναι καλη?εχει προβληματα οπως τα πρωτα?οποιος εχει με τετοια ημερομηνια παραγωγης τι dvd εχουν κυριως μεσα?εχω θα ηθελα να βρω με samsung με το τελευταιο μοντελο.......και η καλυτερη τιμη που το βρηκα ηταν 359e το prenium full με δωρο το test drive unlimited και συν την προσωψη του test drive και αυτα ειχαν ημερομηνια παραγωγης τελος σεπτεμβρη του 2006.ειναι καλα?να το παρω?η να βρω με ποιο νεα ημερομηνια παραγωγης?ευχαριστω.to hd dvd το εχει στο easybuyworld sto maroysi.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...